آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
4بازدید

احکام پرونده سیل شیراز صادر شد

بر اساس این حکم شهردار فعلی شیراز به سه سال حبس تعزیری که به صورت تعلیق درآمده محکوم شد. شهردار اسبق شیراز نیز از حیث تعزیر مشمول مرور زمان شد.

احکام پرونده سیل شیراز صادر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، علاوه بر این در حکم صادره شهردار فعلی، شهردار اسبق و شهرداری هر سه از حیث تضامنی به پرداخت دیه محکوم شده‌اند. البته این حکم قابل تجدید نظراست.

ظهر ۵ فروردین ۹۸، سیل دروازه قرآن شیراز را در برگرفت تا ظرف ۱۰ دقیقه‌ای ۲۱ نفر را در برگیرد.

بارش بی‌وقفه و شدید باران دوشنبه ۵ فروردین ۹۸ به گونه‌ای بود که به یکباره ۱۸ میلی متر آب را در مدت ۱۰ دقیقه بر سر مردم فرود آورد و باعث به راه افتادن سیلاب از کوه‌های اطراف شیراز به سمت دروازه قرآن در شاهراه ورودی شمال شیراز شد.

این سیل اتومبیل‌های پارک شده و در حال تردد در دروازه قرآن را در خود فرو برد و قدرت آن تا حدی زیاد بود که آن‌ها را تا مسافتی با خود برد و بر روی هم انباشت.

این سیل ناگهانی موجب جان باختن ۲۱ نفر شد. همچنین بر اساس آمار، سیل ۱۱۹ مصدوم برجا گذاشت. طغیان مسیل در شیراز بیش از ۲۰۰ خودرو را با خود برد. سیلاب ۵ فروردین در شیراز و دیگر شهر‌های استان فارس به ۳ هزار و ۸۵۰ واحد شهری خسارت جزئی و به ۲۸۹ واحد خسارت کلی وارد کرد.

در مناطق روستایی شهرستان شیراز و دیگر روستا‌های استان فارس سیل به یک هزار و ۸۵۰ واحد خسارت جزئی و به ۴۵۰ واحد خسارت کلی وارد کرد. بیشترین خسارت به بافت مسکونی شیراز در منطقه شهرک سعدی شیراز، بولوار هفت‌تنان، منازل حاشیه دروازه قرآن و بولوار قرآن و خیابان‌های منشعب از آن بر جای ماند.

افزون بر ۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی و تجاری استان فارس بر اثر بارش باران و جاری شدن سیل آسیب دید. در حادثه پنجم و ششم فروردین ماه ۲۵۰ خودرو در دروازه قرآن و حدود ۵۰ خودرو در دیگر محلات از جمله هفت‌تنان و سعدی دچار آسیب شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

خويي۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۸:۱۹

عدالت گشتم نبود نگرد نيست

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۴:۱۷

عجب حکم انحرافی! بیشتر گم کردن رد اصل ماجراست... ما شیرازیها میدانیم مشکل اصلی کجا بود...

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۴:۰۹

مردم مقصرند که تو سیل کشته شدند. مسوولین کلا تو ایران هیچ مشکلی ندارن!!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۳:۴۷

بگردیددنبال اولین اعلام سیل دروازه قران از صدا و سیمای استان فارس که البته الان در روی سایت های اصلی نیست امکان ندارد بخاطر بارش شدید باران حتی در مدت کوتاه در این محل چنین ارتفاعی از اب روان شود ارتفاع اب برای بارش باران غیر قابل باوره انهم در چند دقیقه

peyman۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۳:۴۵

لطف کنید یه اسلحه بدین مسئولان ما مردم هم نقش شکارو بازی کنیم.هم ما خلاص بشیم هم اونا.جریان چیه هیچ مسئولی تو ای کشور گناهکار نیست؟اون روحانی هم که رفت تو بیمارستان آزاد شد رفت .

هموطن۱۳۹۹/۰۱/۱۸ ۱۳:۴۲

شهرداری ها مجری طرح های تفصیلی مصوب شده در سازمان راه و شهرسازی هستند . منطقی به نظر نمیرسه کسانی که این طرح های دارای ایراد رو تهیه ، تصویب و شهرداری رو ملزم به اجرا کردند مسئول نباشند و شهرداری که صرفا مجری طرح های تصویب و ابلاغ شده هست مسئول شناخته بشه .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.