آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
6بازدید

آخرین وضعیت کرونا در تهران

فرمانده ستاد مدیریت کرونا در تهران با بیان اینکه وضعیت در تهران ناپایدار و شکننده‌ است، گفت: در تهران هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم؛ در نشستی که با مدیرعامل اتوبوسرانی تهران داشتیم قرار شد زیرساخت‌های خود را برای ارائه ماسک آماده کنند.

آخرین وضعیت کرونا در تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، علیرضا زالی با بیان اینکه شرط ادامه مسیر برای بازگشایی مشاغل رعایت دقیق پروتکل‌ها است، اظهار کرد: افرادی که کسب و کار خود را آغاز کرده‌اند در سامانه تعهد داده‌اند و بر اساس آن تعهد در قبال بازگشایی مشاغل خود مسئول‌ هستند.

وی افزود: امروز نشستی با حضور معاونت‌های بهداشتی سه دانشگاه داشتیم که در آن قرار شد نظارت‌ها دقیق‌تر شود؛ گستردگی قابل توجهی در تهران نسبت به سایر استان‌ها داریم و تهران می‌تواند شرایط بسیار شکننده‌ای داشته باشد.

زالی ادامه داد: در تهران هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم و شرایطی که بتوانیم به یک ثبات قطعی برسیم را نداریم؛ وضعیت در تهران مانند سایر کلانشهرها ناپایدار و شکننده‌ است و با هرگونه تغییر رفتار و عدم اعمال پروتکل‌های بهداشتی می‌توانیم در تهران وضعیت بسیار نگران‌کننده‌ای را شاهد باشیم.

وی در واکنش به این مسئله که تنها ۶۲ درصد تهرانی‌ها دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، متذکر شد: آمار ۶۲ درصد در مقابل ۸۰ درصد میانگین کشوری آمار خوبی نیست و تغییر رفتار مردم در تهران بعد از یک دورۀ ۱۴ روزه در میزان مراجعان قابل مشاهده خواهد بود.

زالی درباره حمل و نقل عمومی خاطرنشان کرد: در نشستی که با مدیرعامل اتوبوسرانی تهران داشتیم قرار شد زیرساخت‌های خود را برای ارائه ماسک آماده کنند؛ در مترو تعداد افرادی که از ماسک استفاده می‌کنند رو به افزایش است اما ۱۰ درصدی از مسافران نیز از ماسک استفاده نمی‌کنند که این ۱۰ درصد در کل مسافران، آمار قابل توجهی را شامل می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حمید.۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۷:۵۰

چطور میشه همه مشاغل شروع به کار کنند و در کنار هم شانه به شانه با هم در ارتباط باشند و کدونا هم نگیرند.اقای رییس جمهور خودش که خیال مبارکش راحته .در عمارت و کاخ و باغ های فراخ زندگی می کند و فاصله هوشمند را دقیقا رعایت می کند.دولت بی تدبیر که میگند یعنی همین.

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۳:۴۷

بعد از دوماه تازه ماسک در دسترسه . خداوکیلی بیچاره شدیم این دوماهو . از هزینه خرید لوازم ضدعفونی بگیر تا اجناس دیگه . اونوقت اداره ها باز شدن . مغازه ها باز شدن . حمل و نقل عمومی ضعیفه. اگه دوباره این ویروس اوج بگیره کی پاسخگوئه ؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۳:۴۶

شما خودتون بهتر مي دانيد كه قوانيني بسيار از اين قديمي تر به دليل عدم نظارت دقيق و نظارت طرحي و ضربتي بلا اجرا موندن و كسينيست كنترل كنه .. اين رو كه اصلا نميتونيد نظارت كنيد براي اجراش.. لذا نتيجه اين شده كه تمام مغازه ها باز شدن و هر روز بازگشايي جديدي پرده برداري ميشه و هيچ كنترلي هم روي آن نيست . نه فواصل رعايت ميشن. نه ماسك و دستكشي هست و حساسيت مردم خيلي كمتراز قبل شده .

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۳:۳۴

برای سامان دادن به کرونا باید کرونا تبدئیل بشه به بیماری حاد تنفسی یا سکته . اینجوری هر روز تعداد رسمی کم میشه حتی اگر 3 میلیون نفر بمیرن خطرش کمتر از 30 میلیون گرسنه است

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۲:۰۷

اول در اداره ها باز میکنید..... بعد میبینید اتوبوس ها شلوغ شده...میگید طرح زوج و فرد و ترافیک بر میداریم....بعد باز شلوغه...میفهمید اونا که مترو سوارن اصلا ماشین شخصی ندارند...بعد چهار تا علامت میگذارید میگید بشینن روی اون...بعد میبینید طرف اصلا نمیفهمه کرونا چی هست... بعد دوماااااه تازه ماسک اجباری میکنید...بعد میبینید اخ ماسک نیست... بعد ماسک ارزانتر میکنید......خداوکیلی یک دختر بچه دو ساله هم بخواد خاله بازی کنه اول عروسک هاش میچینه بعد شروع به بازی میکنه...حتی یکم تفکر پشن کارهای این دولت نیستتتتتت................دکتر ههه

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۱۶ ۱۱:۰۰

ایشان از هر فرصتی برای معرفی خود استفاده می کند. واقعا جای تاسف است که به ایشان مسیولیت داده می شود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.