آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
1بازدید

ساخت واکسن ایرانی کرونا همپای دنیا

سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه دانش فنی ساخت واکسن کرونا در ایران نیز پا به پای دنیا جلو می‌رود و وزیر بهداشت مستقیما بر این موضوع نظارت دارد، گفت: با این حال اگر واکسنی در کشورهای دیگر ساخته شود و مورد تایید سازمان جهانی بهداشت باشد، قطعا ما نیز از آن استقبال خواهیم کرد.

ساخت واکسن ایرانی کرونا همپای دنیا

به گزارش «تابناک»، دکتر سیما سادات لاری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین نتایج حاصل از اقدامات دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن کرونا، گفت: دانشمندان ایرانی همپای سایر کشورهای جهان در حال تحقیق بر روی واکسن کرونا هستند.

وی با بیان اینکه ساخت هر نوعی از واکسن از سه مرحله آزمایشگاهی، تست حیوانی و تست انسانی برخوردار است، افزود: دانش فنی ساخت واکسن کرونا در ایران نیز پا به پای دنیا جلو می‌رود و شخص وزیر بهداشت نیز مستقیما بر این موضوع نظارت دارند و اخیرا نیز اعلام کردند تست‌های حیوانی واکسن پاس شده است.

لاری ادامه داد: البته برای هر واکسنی بحث بی‌خطر بودن و اثربخشی آن بسیار مهم است. همچنین مشخص است که تولید صنعتی واکسن با تولید آزمایشگاهی متفاوت است و از پروسه‌ای طولانی برخوردار است.

وی تاکید کرد: در مجموع در زمینه ساخت واکسن کرونا پا به پای دنیا مجهزیم، جلو می‌رویم و عقب‌تر از دنیا نیستیم. شخص وزیر بهداشت نیز بر این موضوع نظارت مستقیم دارند وجزییات موضوع در هر مرحله از سوی شخص وزیر اعلام می‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین در پاسخ به سوال ایسنا درباره مباحث مطرح شده در زمینه واکسن اروپایی کرونا و اینکه آیا ایران درخواستی برای خرید این واکسن داشته یا خیر، گفت: اگر واکسنی در کشوری تولید شود و سازمان جهانی بهداشت نیز آن را تایید کند، قطعا ما نیز درخواست استفاده از آن را خواهیم داشت. اما هنوز اطلاعاتی در این زمینه نیامده است.

وی در ادامه صحبت‌هایش تاکید کرد: البته پروسه تولید واکسن پروسه‌ای طولانی است و به همین دلیل هم بزودی و قطعا تا یکسال آینده واکسنی تولید نخواهد شد. با این حال اگر واکسنی در کشورهای دیگر ساخته شود و مورد تایید سازمان جهانی بهداشت باشد، قطعا ما نیز از آن استقبال خواهیم کرد و برای تامین آن اقدام می‌کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۱۶ ۱۲:۴۲

فقط خدا کمک کنه وگرنه کاری از دست کسی ساخته نیست

رضا۱۳۹۹/۰۴/۱۶ ۱۲:۳۳

چقد دوس داشتم. ما همیشه اولیییم ولی از آخر.

ناشناس۱۳۹۹/۰۴/۱۶ ۱۰:۳۵

اون زمان که باید به مردم هشدار میدادن، هی گفتن بابا چیزی نیست،توی آرنجتون سرفه کنید و ...
حالا که باید امید بدن که مردم بتونن ماسک رو تحمل کنن و ...، هی میگن حالا حالا ها واکسن نمیاد

shahin۱۳۹۹/۰۴/۱۶ ۰۹:۵۱

ما همچنان دنبال دستگاه مستعان 110 هستیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.