رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

ظریف: توسل آمریکا به مکانیسم ماشه بدون مبناست

محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران تاکید کرد که توسل ایالات متحده به مکانیسم حل اختلاف مندرج در قطعنامه ۲۲۳۱ از اساس بدون مبنا است.
کد خبر: ۹۹۷۰۹۶
|
۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۳ 17 August 2020
|
8135 بازدید
|
۱

                              ظریف: توسل آمریکا به مکانیسم ماشه بدون مبناست

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ظریف یکشنبه شب در توئیتی نوشت: امروز بولتن نکته‌ای را تکرار کرد که در ۱۸ اردیبهشت ۹۷ نیز، وقتی که مشاور امنیت ملی در دولت ترامپ بود، بیان کرده بود.
وی افزود: حداقل بولتون ثبات رای داشته، خصیصه ای که بویژه در دولت آمریکا غائب است.

ظریف در این پیام توئیتری تاکید کرد: توسل ایالات متحده به مکانیسم حل اختلاف مندرج در [قطعنامه] ۲۲۳۱ از اساس بدون مبنا است.

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق آمریکا یکشنبه در مقاله‌ای در روزنامه وال استریت ژورنال نوشت که دولت «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا قصد دارد با استناد به پاراگراف ۱۱ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، تحریم‌ها را علیه ایران بازگرداند.

وی افزود: حامیان این توافق استدلال می‌کنند از آنجایی که واشنگتن از توافق خارج شده، نمی‌تواند مفاد آن را فعال کند. آنها حق دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

به موجب قطعنامه ۲۲۳۱ که متعاقب برجام به تصویب شورای امنیت رسید، ممنوعیت تسلیحاتی ایران پس از ۱۳ سال در ۲۷ مهرماه امسال به پایان می‌رسد. از این رو، آمریکایی‌ها ابتدا قطعنامه بسیار سختگیرانه‌ای متشکل از ۱۵ بند مقدماتی و ۳۵ بند عملیاتی ارائه دادند تا این تحریم‌ها را تمدید کنند.

با مشخص شدن مخالفت جدی کشورها با این قطعنامه آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه قطعنامه خود را اصلاح کردند و به ۲ بند مقدماتی و ۲ بند عملیاتی محدود ساختند، با این حال اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت با این قطعنامه مخالفت کردند.
به دنبال این شکست، آمریکا مدعی است که می‌تواند از مکانیسم حل اختلاف یا «اسنپ بک» استفاده کند تا تحریم‌ها را علیه ایران بازگرداند.

 

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
amin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۷
چقدر گفتی امریکا نموتنه تحریم کنه نمیتونه از برجام بره بیرون همش اشتباه در اومد چرا ملت باید تاوان اشتباهات تو رو بدن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟