خطیب زاده: رژیم ترامپ فاجعه‌ای برای جهان بود

سخنگوی وزارت امو‌ر خارجه با بیان اینکه رژیم ترامپ فاجعه‌ای برای جهان و قلدری شرور علیه مردم ایران بود، عنوان کرد: او تقریبا رفته، اما میراث مسموم او پابرجا مانده و برخی از منتقدان (ادعایی) او در اتحادیه اروپا خواهان استفاده از میراث او برای ارعاب ایران هستند.
کد خبر: ۱۰۲۷۰۸۵
|
۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۷ 10 January 2021
|
5757 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (یکشنبه) در توئیتر نوشت: رژیم ترامپ فاجعه‌ای برای جهان و قلدری شرور علیه مردم ایران بود.

وی افزود: او تقریبا رفته است، اما میراث مسموم او پابرجا مانده است از آن‌رو که برخی از منتقدان (ادعایی) او در اتحادیه اروپا حالا خواهان استفاده از میراث مسموم او برای ارعاب ایران هستند. ریاکاری در تئوری و عمل!

لازم به ذکر است، حمله روز چهارشنبه هواداران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به کنگره آمریکا، نگرانی مقامات انگلیسی از شیفتگی «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس به او را افزایش داده است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟