رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپشت پرده شایعه تعطیلی مدارس تهران
1511بازدید
۰

سپاهان حذف شد

در ادامه رقابت‌هاي فوتبال ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 20 امروز به وقت تهران، تيم فوتبال سپاهان مهمان «الاتحاد» سوريه بود که در پايان با قبول شکست دو بر يك برابر اين تيم، نتوانست شانس صعود خود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا را زنده نگه دارد.

تيم فوتبال سپاهان با پذيرش شکست برابر الاتحاد سوريه، وداعي تلخ با ليگ قهرمانان آسيا داشت.

به گزارش مهر، در ادامه رقابت‌هاي فوتبال ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 20 امروز به وقت تهران، تيم فوتبال سپاهان مهمان «الاتحاد» سوريه بود که در پايان با قبول شکست دو بر يك برابر اين تيم، نتوانست شانس صعود خود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا را زنده نگه دارد.

نيمه اول اين ديدار در شرايطي با تساوي بدون گل به پايان رسيد که تيم سپاهان برتر از حريف بود، اما نتوانست از اين برتري براي رسيدن به گل استفاده کند.

در نيمه دوم اين سپاهان بود که پس از چند حمله خطرناک و زدن چند توپ به تير دروازه در دقيقه 47 توسط هادي عقيلي به گل برتري دست پيدا کرد. در ادامه باز هم اين سپاهان بود که دو بار ديگر دروازه الاتحاد سوريه را باز کرد، اما هر دو بار کمک داور به بهانه آفسايد اين گل‌ها را نپذيرفت.

در ادامه بازي، اين الاتحاد سوريه بود که از غافلگيري مدافعان سپاهان استفاده کرد و در دقايق شصت توسط پرز و دقيقه 63 توسط گومز مرکادو به گل رسيد تا عملا با اين پيروزي شانس سپاهان براي صعود به مرحله بعد را از نماينده کشورمان بگيرد.
سپاهان در صورتي مي‌توانست به مرحله بعدي اين دوره از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا برسد که در اين ديدار به پيروزي مي‌رسيد.
 
با اين شرايط، تيم فوتبال کوروچي ازبکستان که امروز برابر الاتحاد عربستان به پيروزي رسيده بود، با دوازده امتياز و پيش از برگزاري ديدار پاياني اين مرحله با سپاهان، صعود خود به مرحله بعد را قطعي کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.