نجات نوجوان زنجانی از میان آتش چوب‌بستنی‌ها

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان گفت: نوجوان گرفتار در آتش‌سوزی انبار چوب‌بستنی نجات داده شد.
کد خبر: ۱۱۰۲۴۷۰
|
۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۲:۲۷ 02 February 2022
|
6534 بازدید
به گزارش تابناک، مجید امیرفضلی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: عصر امروز در پی آتش‌سوزی یک انبار چوب‌بستنی آتش‌نشانان ایستگاه ۶ به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه حادثه در زیرزمین یک منزل مسکونی که کارگاه چوب‌بستنی بود، رخ داده است، گفت: برای اطفای این حریق ۱۰ نیروی عملیاتی از ایستگاه‌های ۶ و ۲ و ۳ به محل حادثه اعزام شد.

این مسئول با اشاره به اینکه اطفای عملیات حرق در این محل ۴ ساعت به طول انجامید، ادامه داد: نوجوان ۱۵ ساله‌ای که در زمان حریق در این کارگاه گیر کرده بود، توسط آتش‌نشانان نجات پیدا کرد.

امیرفضلی با اشاره به اینکه وقوع این آتش‌سوزی خسارت جانی نداشت، تصریح کرد: از شهروندان می‌خواهیم که نکات ایمنی را رعایت کنند تا دچار چنین حوادثی نباشیم.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان خاطرنشان کرد: کارگاهی که آتش گرفته است، بحث تداخل منزل مسکونی و کارگاه بوده است که یکی از دلایل آتش‌سوزی بوده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟