رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراحضار یکی از مدیران سابق صداوسیما به دادستانی
5بازدید
۲۱

با هفتاد و پنجمین روز حمله روسیه به اوکراین/ در حال به روزرسانی

برگزاری رژه «روز پیروزی» در میدان سرخ مسکو با حضور پوتین+عکس/ سفارت ایران: هموطنان ایرانی مولداوی را ترک کنند/ هشدار کیسینجر به پوتین درباره استفاده از سلاح هسته‌ای

هفتاد و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

برگزاری رژه «روز پیروزی» در میدان سرخ مسکو با حضور پوتین+عکس/ سفارت ایران: هموطنان ایرانی مولداوی را ترک کنند/ هشدار کیسینجر به پوتین درباره استفاده از سلاح هسته‌ای

هشدار کیسینجر به پوتین درباره استفاده از سلاح هسته‌ای

بین الملل تابناک: هفتاد و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

وزیر دفاع انگلیس مدعی شد: سرنوشت نازی ها در انتظار پوتین است

براساس بخشی از سخنرانی بن والاس وزیر دفاع انگلیس که بدست اسکای نیوز رسیده و قرار است امروز انجام شود، این مقام دولت انگلیس در آستانه جشن روز پیروزی در روسیه، سرنوشت پوتین و ژنرال هایش را مشابه نازی ها پیش بینی می کند.

به گزارش تارنمای شبکه خبری اسکای نیوز، انتظار می‌رود «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس امروز در "موزه ارتش ملی لندن" در اظهاراتی که بخشی از آن به دست اسکای نیوز رسیده، بگوید که رهبران نظامی روسیه به اندازه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در حمله به اوکراین مقصر هستند و باید سزای کار خود را ببینند.

انتظار می‌رود «والاس» در سخنرانی امروز و در آستانه جشن روز ۹ می (روز پیروزی بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم) جانب احتیاط را نگیرد و خطاب به جهان بگوید که پوتین و حلقه نزدیکش باید سرنوشتی مشابه نازی‌ها داشته باشند که در نهایت شکست خوردند و به دلیل جنایات خود در دادگاه نورنبرگ محاکمه شدند.

زلنسکی: ۶۰ غیرنظامی در حمله روسیه به یک مدرسه کشته شدند

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی مدعی شد که حمله روسیه به مدرسه‌ای در روستای شرقی بیلوهوریوکا سبب کشته شدن ۶۰ نفر از غیرنظامیانی شده است که در این مدرسه پناه گرفته بودند.

به گزارش الجزیره، رئیس جمهور اوکراین در سخنرانی روز یکشنبه خود گفت: در حمله روسیه به بیلوهوریوکا در منطقه لوهانسک ۶۰ نفر کشته شدند. این غیرنظامیان برای نجات جان خود از گلوله باران به این مدرسه پناه آورده بودند.

پیش از این فرماندار منطقه لوهانسک گفته بود که حدود ۹۰ نفر در این مدرسه پناه گرفته بودند که در این حمله حدود ۶۰ نفر از آنها کشته شدند.

زلنسکی در بخش دیگری از اظهارات خود مدعی شد که روسیه همه ارزش‌های کشورهای پیروز در جنگ جهانی دوم را فراموش کرده است.

رئیس جمهور اوکراین گفت: در حالی که مسکو برای بزرگداشت شکست اتحاد آلمان نازی توسط جماهیر شوروی در جنگ جهانی دوم آماده می‌شود، نیروهای این کشور به غیرنظامیان در اوکراین حمله می‌کنند.

هشدار کیسینجر به پوتین درباره استفاده از سلاح هسته‌ای

هنری کیسینجر وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی سابق آمریکا درباره استفاده احتمالی از سلاح های هسته‌ای در جنگ اوکراین به ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه هشدار داد.

تارنمای نیوزمکس نوشت: کیسینجر گفت بر این باور است که پوتین می تواند در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده کند.

برنده جایزه صلح نوبل در سال ۱۹۷۳، که ۲۷ مه امسال ۹۹ ساله می شود، در مصاحبه با فایننشال تایمز افزود: این موضوع برای آمریکا جای تامل دارد و اگر پوتین چنین اقدامی را انجام دهد نمی توانیم آن را بپذیریم. استفاده از سلاح هسته ای دنیای جدیدی از باج خواهی را آغاز خواهد کرد.

وی که در ۱۵ سال گذشته ۲۵ بار با پوتین دیدار کرده گفت: با طرز تفکر او آشنا هستم.

فکر می کردم که او عارف است و به تاریخ روسیه آنچنان که آن را درک می کند ایمان دارد.

وزیر خارجه سابق آمریکا تصدیق کرد که «شش ماه پیش فکر نمی کرد که پوتین جنگی را به این مقیاس در اروپا یا در جای دیگری آغاز کند.

وی گفت غرب باید بررسی کند که پوتین تا چه اندازه ادامه خواهد داد؟ و آیا او به مرز توانایی هایش رسیده است؟

کیسنجر در رابطه با امکان استفاده پوتین از سلاح های هسته ای، با صدایی بلند این سوال را مطرح کرد که «آیا او با استفاده از سلاح هایی که ۷۰ سال از آنها استفاده نشده اند اوضاع را تشدید خواهد کرد؟ یا این که نتایج (پیروزی اوکراین) را خواهد پذیرفت بدون این که استفاده از سلاح هایی را توجیه کند که ممکن است با نتیجه متفاوتی جنگ را تمام کند؟»

وی گفت، باید فکر کنیم که چگونه به تصمیم احتمالی پوتین برای استفاده از سلاح هسته ای واکنش نشان دهیم. نمی توانیم آن را بپذیریم.

کیسنجر تاکید کرد که در هر جنگی از زمان جنگ جهانی دوم از سلاح های قراردادی استفاده شده است.

وی بلافاصله خاطرنشان کرد اوکراین بر استفاده احتمالی از سلاح هسته ای تاکید کرده است... کشورهایی با فناوری برتر باید با عواقب ناشی از فناوری های خود زندگی کنند.

کیسینجر بحث‌هایی را که به‌عنوان یک محقق درباره وقوع جنگ جهانی اول انجام می‌شد، یادآوری کرد و خاطرنشان کرد که این «جنگی بود که هیچ یک از کشورها قصد نداشتند آغاز شود».

وی توضیح داد که بخشی از دلیل تلفات زیاد این جنگ این بود که «فناوری که [تلفات] را محدود می کرد، بسیار پیشرفت کرد. ما اکنون، در دوره جدیدی هستیم.»

وزیر خارجه سابق آمریکا تاکید کرد: استفاده از سلاح های هسته ای باید مورد تامل قرار گیرد. اگر خط قرمز استفاده از سلاح های هسته ای شکسته شود تبعات بزرگی خواهد داشت... نمی توان آن را نادیده گرفت یا وانمود کرد چنین اتفاقی رخ نداده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۶:۰۶

ذخایر بلوکه شده روسیه برای بازسازی اوکراین استفاده خواهد شد چیزی حدود 600 میلیارد دلار قکر عالی آقرین به اتحادیه اروپا با این کار اوکرایین رو میشه از نو ساخت و کمر پوتین جنایت کار رو شکوند

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۶:۰۴

در حالی که مقامات آمریکایی محتاطانه در مورد روسیه و پوتین حرف می زنند انگلیسی ها خیلی دریده زشت و توهین آمیز درباره روسیه و شخص پوتین اظهارنظر می کنند
جفت این محورها بتوانند کشور ما را بیچاره می کنند ولی نمی دانم چرا احساس می کنم انگلیس دوست داره دامنه جنگ گسترده تر بشه و دامن اروپا رو بگیره اروپایی که اون از اتحادیه اش بیرون رفته شاید میخوا د باعث تضعیف اتحادیه اروپا بویژه آلمان و فرانسه بشه یادمون نره که انگلیس اخیرا با فرانسه دچار مشکل و به هم زبانان خودش شامل آمریکا کانادا و استرالیا نزدیکتر شده

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۳۹

مثل اینکه پوتین هم دهه نودی هاش رافراخوانده!

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۳۱

این‌ ادمکش‌ بی خدا‌ تا آخر یک کاری دست‌ دنیا‌ هم میده‌ همونطوری که چندین سال با شوروی آدم کشت‌ و چندین ساله اخیر هم در منطقه‌ باعث بی ثباتی و جنگ دو بهم زنی شده‌ !
خدا‌ عمر این پوتین کثیف و ببره آن شاالله‌

امیر۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۰۷

لعنت برپوتین قاتل کودک کش.درطول تاریخ روسیه کثیف بهترین خاکهای سرزمینمون را ازمون گرفته.به اندازه چندکشور!!!!نفرت دارم ازهرچی روسه

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۵۴

۱۷ شهر

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۰۵

پوتین قاتل .

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۴:۳۳

خرس کاغذی شکست خواهد خورد

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۴:۳۱

عامل پیروزی متفقین در جنگ جهانی خضور روسیه در جبهه متفقین بود و امروز ناتو و صهیونیست خدعه گر زلنسکی آن قدرت بزرگ را در کنار ندارند!!

ایرانی۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۵۰

اخوی تا ایالت متحده وارد جنگ نشده بود هیتلر چپ و راست شوروی را یکی کرده بود کمی تاریخ بخون

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۴:۱۶

زلنسکی: ما جنگ جهانی را بردیم، اینبار هم پیروز می‌شویم

تو جنگ جهانی رو بردی!!! خخخخ
اوکراین اصلا قبل از سال 1990 کجا بود! کشور اوکراین تا قبل از 1990 اصلا وجود خارجی نداشت تو چطوری جنگ جهانی رو بردی =)

عجب۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۰۱

زلنسکی دلقک تا دیروز لنگ بی شلوار و لخت عور جلوی دوربین برای چند روبل نقش بازی می کرد، حالا دم از پیروزی می زند!!. او برای سیاست مداران غربی همان دلقک است برای سرگرمی روسیه ولی به عنوان ابزار، غرب در برابر روسیه از این نمایش سوء استفاده می کند. جنگ تمام می شود و زلنسکی بعد از این جنگ دیگر محلی از اعراب نخواهد داشت و به زباله دادن کالاهای بنجل خواهد پیوست. قدرتهای بزرگ چنین معامله میکنند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۴:۱۰

تمام سرمایه و دارایی و پس انداز من به خاطر ریزش بیت کوین و جنگ روسیه از دست رفت. لعنت به روسیه و آمریکا و ناتو و همشون

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۴:۰۰

درحالی که پوتین برای دنیا برنامه دارد و درحال جلو بردن سناریوهای لازم است رهبران مغز فندقی غرب با رفتارها و تصمیمات اشتباه بهانه های مورد نیاز پوتین را در اختیار وی قرار میدهند که برای هر اقدامی توجیه لازم را داشته باشد

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۳:۵۸

حتی چین هم پشت پوتین را خالی کرد.

قابل توجه شرق گدایان

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۳:۵۵

حمله به غیرنظامیان نشانه ی ضعف و افول ارتش پوشالی پوتین است

اوکراین پیروز خواهد شد

هومن۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۳:۵۵

کدام پیروزی ؟
اگه جنگ دوم رو میگه که اگر ایران مسیر ارسال کمک نظامی آمریکا نبود شکست خورده بود و در خصوص اکراین تو باتلاق داره دست و پا میزنه
توهم و توحش= روسیه

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۳:۵۴

مرگ بر روسیه
ننگ بر پوتین

زنده باد ساندیس

امیر۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۵:۰۷

اشتباه نظر مثبت دادم. نظر من منفی ضربدر 100 به این گاگ سیاسیه

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۴:۱۳

تو واقعا عقب افتاده ای خدا شفات بده

ناشناس۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۳:۵۲

متفقین خصوصا استالین بزرگترین جنایتکار جنگ جهانی دوم
پوتین هم جانشین استالین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.