رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرخط اخبار اجتماعی یکشنبه؛ روز پرحادثه در کشور با ۲۵ کشته
5بازدید
۱۸۵

سه هزار و نود و چهارمین بسته ویژه خبری «تابناک»

وزیر کشور: افسرده بودن جامعه ایرانی، یک حرف بی ربط است/ارزیابی مشاور تیم مذاکره ایران از همزمانی «توافق هسته‌ای احتمالی» با ترور «رشدی»/امام جمعه سابق لواسان: سلمان رشدی مرتد است و باید اعدام شود، حالا مرندی نگران برجام شده؟

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند شهریه تحصیل دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران: ترمی دست کم ۵۰ میلیون تومان!/ کاهش قیمت برخی‌ خودرو‌های داخلی با افزایش عرضه در بازار/ واردات خودرو با رمز ارز تکذیب شد/وزیر اقتصاد: در تلاشیم سال آینده خاتمه ‌فشار اقتصادی بر مردم باشد و ... را می‌خوانید.

وزیر کشور: افسرده بودن جامعه ایرانی، یک حرف بی ربط است/ارزیابی مشاور تیم مذاکره ایران از همزمانی «توافق هسته‌ای احتمالی» با ترور «رشدی»/امام جمعه سابق لواسان: سلمان رشدی مرتد است و باید اعدام شود، حالا مرندی نگران برجام شده؟

«تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیتر‌هایی از حوزه‌های مهم خبری به خصوص سیاسی و اقتصادی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی و اوضاع اقتصادی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

شهریه تحصیل دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران: ترمی دست کم ۵۰ میلیون تومان!
دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد، در دو رشته دندان‌پزشکی و داروسازی از طریق کنکور ۱۴۰۱ دانشجو شهریه‌پرداز می‌پذیرد. این دانشگاه اعلام کرد: امکان انتخاب پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پذیرفته شدگان کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ ممکن است. به نوشته مهر، شهریه از تصویب هیات امنا، از طریق سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اطلاع‌رسانی می‌شود. تخمین زده می‌شود که شهریه پرداختی برای هر نیمسال تحصیلی کمتر از پانصد میلیون ریال (۵۰ میلیون تومان) نخواهد بود.

وزیر کشور: افسرده بودن جامعه ایرانی، یک حرف بی ربط است
احمد وحیدی وزیر کشور: یکی از القائات غلط به کشور ما این است که می‌گویند ایرانی‌ها بلد نیستند کار تیمی انجام دهند؛ این مورد قبول نیست، بسیاری کار‌های بزرگ در کشور با کمک تیمی انجام شده است. وحیدی عنوان کرد: یکی دیگر از القائات این است که می‌گویند جامعه ما دچار افسردگی است که این حرف غلط و بی ربطی است. /برنا

پزشکیان: دوقطبی‌های کاذب می‌سازند، چون همیشه پروژه خراب‌کن بوده‌اند و ساختن نیاموخته‌اند
پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس: می‌گویند قبلی‌ها آوار کرده‌اند و ما باید آواربرداری کنیم و این به طول می‌انجامد. در حالی که فراموش کرده‌اند خودشان از موانع اصلی حل مشکلات بوده‌اند. یکی از دلایلی که مشکل شان حل نمی‌شود این است که همواره جزو پروژه خراب کن‌ها بوده اند و چون ساختن را نیاموخته اند، کماکان تخریب و حذف حتی در شرایط یکدست شدن و حاکمیت خودشان هم وجود دارد. به همین دلیل، جلوی برجام را گرفتند حالا دارند با حداکثر توانشان تلاش می‌کنند برجام احیا شود. ولی چرا برجام را پاره نمی‌کنند؟ حاضر بودند کشور به فقر و فلاکت برسد، ولی رقیب آن‌ها نیز که مسلمان و بیشترشان مومن هستند برنده نشوند تا به مردم بگویند که این‌ها بی‌عرضه و خودشان توانمند بوده‌اند. بسیار خوب، حالا که حکومت را یکدست کردید، پس چرا نمی‌توانید راه‌حل‌های خوبتان را پیاده کنید؟ مانعی وجود ندارد. /خبرآنلاین

جزئیات قتل محیط بان کرمانشاهی از زبان دادستان
شهرام کرمی، دادستان کرمانشاه: پیش از ظهر امروز به محض خروج محیط‌بان «برومند نجفی» از مجتمع دادسرای اطفال کرمانشاه، یکی از نزدیکان مقتول با تبر به سمت سرباز زندان که قاتل را همراهی می‌کرد، حمله ور شده و او را از ناحیه دست مجروح می‌کند. در این هنگام پدر مقتول که از قبل در بیرون از محوطه دادگاه کمین کرده بود، بیرون آمده و هشت گلوله از اسلحه کلاشینکف به سمت نجفی شلیک می‌کند که سه گلوله آن به وی اصابت کرده و باعث مرگ او می‌شود.  پدر مقتول و کسی که او را در این ماجرای خونین همراهی می‌کرد، متواری شده اند که دستورات لازم به ضابطین قضایی جهت دستگیری متهمین صادر شد. /باشگاه خبرنگاران

انتقاد امام‌جمعه بم به اعلام استان شدن جنوب کرمان
ساعتی از اعلام بررسی درخواست استان شدن جنوب کرمان توسط رییس‌جمهور در مصلای جیرفت نگذشت که وی در جمع مردم شرق استان در بم نیز حاضر شد؛ جایی که امام جمعه این شهر در حضور رییس‌جمهور، واکنش به موضوع استان شدن جنوب استان داشت و رییس دولت نیز در این زمینه توضیحاتی داد. حجت الاسلام قاسم دانشی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بم با اشاره به سخنان آیت الله رییسی در جیرفت گفت: شاید بسیاری بدانند رییس‌جمهور در سخنرانی خود در شهرستان جیرفت گفتند استان کرمان جنوبی تشکیل خواهد شد. وی ادامه داد: هیچ کس با محرومیت زدایی مخالف نیست، این نظام متعلق به مردم است؛ وظیفه نظام نیز محرومیت زدایی است، اما توجه داشته باشید محرومیت فقط در یک منطقه خاص نیست. امام جمعه بم در ادامه ضمن تبریک به مردم جنوب استان تصریح کرد: البته باید این اعلام (استان شدن) در روال قانونی خودش انجام می‌شد، چون ابتدا پیشنهاد هیات دولت به مجلس شورای اسلامی است و در صورت تصویب در مجلس و تایید از سوی شورای نگهبان آنگاه باید اعلام می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های شرقی استان کرمان با وجود تمامی ظرفیت‌های قابل افتخاری که در عرصه‌های مختلف است، محرومیت‌هایی نیز وجود دارد. دانشی افزود: اگر محرومیت‌های شهرستان‌های شرقی استان کرمان از محرومیت‌های برخی نقاط استان از جمله جنوب استان بیشتر نباشد کمتر هم نیست. وی عنوان کرد: توقعی از دولتمردان در دولت‌های گذشته داشتیم. از این دولتمردان و شخص رییس‌جمهور نیز بیش از دیگران داریم؛ رییس جمهور، رییس قوه عدلیه بودند و ارتباط تنگاتنگی با قوه قضاییه دارند؛ آنچه مردم ما در شرق استان از شخص حضرتعالی توقع و انتظار دارند، عدالت است. دانشی در ادامه خواهان بررسی اعتبارات تخصیصی به جنوب و شرق استان شد که آیا همخوانی دارند یا خیر و افزود: مطمئنا این اعتبارات همخوانی ندارند. وی بیان کرد: به طور مثال پل دِهبَکری در بم بعد از ۱۶ سال هنوز به اتمام و بهره برداری نرسیده، اما چند کیلومتر بعد از دهبکری کوه‌ها را در طول سال‌ها تراشیده و بزرگراه ایجاد کرده اند.

عبدالله گنجی، روزنامه نگار اصولگرا درباره حمله به سلمان رشدی: ضارب هیچ ارتباطی با ایران ندارد
عبدالله گنجی، مدیرمسئول همشهری در صفحه توییتر خود نوشت: بسیار خوشحالم نسلی که امام و انقلاب را ندیده اند طوری بر فتوای امام اشراف دارند که به محض شنیدن خبر اینجا را پر کردند و فتوا را یادآور شدند. امام باید در همه ابعاد و صحنه‌ها همینطور در ذهن و دل ما‌ها باشد؛ که خدا می‌داند راه و رسم خمینی کور شدنی نیست. اجرای فتوای امام را نباید با مسائل داخلی و روابط ایران و غرب تحلیل و تنظیم کرد. زیرا فتوای امام برای همه مسلمانان بوده و طبیعی است اگر مسلمانی در نقطه‌ای از جهان فضا را مناسب دید، اقدام می‌کند و کاری به برجام و امثالهم ندارد. اصلا کاری به جمهوری اسلامی ندارد و اجازه‌ای هم لازم نیست. روشن است که ضارب هیچ ارتباطی با ایران ندارد. اندک سواد و تجربه امنیتی اجازه نمی‌دهد که در درون آمریکا ضارب مسلمان باشد، در صحنه راحت بماند. ارادتش به انقلاب اسلامی را در اکانتش مشهود و مستند کند و عامدانه رد پا بگذارد (اگر تصاویر منتشره درست باشد)، اما انگشت اتهام به سوی ما می‌آید.

ارزیابی مشاور تیم مذاکره ایران از همزمانی «توافق هسته‌ای احتمالی» با ترور «رشدی»
سید محمد مرندی مشاور تیم مذاکره نوشت: من برای نویسنده‌ای که نفرت و تحقیر بی‌پایان نسبت به مسلمانان و اسلام را به همراه داشته است، اشک نمی‌ریزم. وی یک بازیچه امپراتوری است که به عنوان یک رمان نویس پسا استعماری ظاهر شده است؛ اما آیا عجیب نیست با نزدیک شدن به توافق هسته‌ای احتمالی، آمریکا ادعا‌هایی در مورد تلاش برای کشتن جان بولتون مطرح کرده و اکنون این اتفاق می‌افتد؟ (ترور رشدی)

روزنامه رسالت: میرحسین موسوی جام زهر را به امام نوشاند
روزنامه رسالت در سرمقاله خود نوشت:موسوی اکنون جریانی را در کشور نمایندگی می‌کند که مردم ایران در زیارت عاشورا همه‌ روزه صد‌ها بار بر آنان لعن و نفرین می‌کنند. موسوی به‌عنوان یکی از کسانی که جام زهر را به امام نوشاند و با استعفای رازآلودش در زمان امام (ره) یک دوره سکوت کرد و پس‌ازآن و بعد کارنامه فتنه ۸۸ صفحات خیانت باری به آن افزود. او در ۸۱ سالگی و ایامی که باید امور سفر آخرت را سامان دهد، مشغول جمع‌ کردن هیزم برای زیست در جهنم توهمات است. بیانیه بیستم وی، یک قلم هیزم درشت از دروغ، تهمت و افترا به نظام و مردم است. فقط خداست که می‌تواند او را از این جهنم بره اند.

واکنش علی مطهری به بیانیه میرحسین موسوی
علی مطهری در توییتی نوشت: اینکه آقای میرحسین موسوی با سیاست نظام درباره ورود نیروی نظامی به سوریه مخالف باشد و یا نسبت به شایعه حکومت موروثی اعلام خطر کند، صرفاً یک اظهارنظر و مشمول آزادی بیان است، اما لحن نامناسب ایشان درباره سردار همدانی که از جوانی تا زمان شهادت آماده نثار جان خود در راه اهداف انقلاب اسلامی بوده است مذموم و ناپسند است؛ هرچند او به‌گفته خودش در برهه‌ای از مسئولیت خویش از یک روش نامناسب برای دفاع از نظام استفاده کرده باشد. ضمنا اینکه مخالف و موافق، چنین گسترده به سخن آقای موسوی عکس‌العمل نشان دادند اثبات کرد که حصر خانگی به هدف خود نرسیده است.

امام جمعه سابق لواسان: سلمان رشدی مرتد است و باید اعدام شود، حالا مرندی نگران برجام شده؟
سید سعید لواسانی، از موضع مشاور تیم مذاکره درباره ترور «رشدی» انتقاد کرد. سید سعید لواسانی، امام جمعه سابق لواسان نوشت: سلمان شدی مرتد است و به حکم حضرت امام باید اعدام شود، بنابراین اتفاق خوبی افتاده است، حالا آقای مرندی نگران برجام شده است؟ اگر یک ذره عقل سیاسی داشته باشد، حواسش را جمع می‌کند که سخنان نامربوط نزند. انقلابی خوشحال است نه نگران!

وزیر اقتصاد: در تلاشیم سال آینده خاتمه ‌فشار اقتصادی بر مردم باشد
سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران، ضمن تسلیت ایام محرم اظهار کرد: بعد از اینکه دولت برنامه‌های اصلاحی مربوط به ارز 4200 تومانی را در اردیبهشت و خرداد ماه اجرایی کرد، بیشتر زمان در ستاد اقتصادی دولت صرف پیگیری این برنامه بلندمدتی می‌شود که در سند تحول دولت سیزدهم ثبت و درج شد. وی با بیان اینکه از این به بعد باید به فکر پایین آوردن نرخ تورم و کاهش فشار اقتصادی به مردم باشیم افزود: امیدواریم به نحوی عمل کنیم که در سال آینده شاهد خاتمه فشارها باشیم. در کنار مدیریت مساله کنترل نوسان و فشارهای تورمی، توجه به مساله رونق درآمد خانواده‌ها که مسیر گنگی را طی می‌کند، پیگیری خواهد شد.

 

واردات خودرو با رمز ارز تکذیب شد
رئیس سازمان توسعه تجارت: آیین نامه واردات خودرو باید ابلاغ و بعد از آن سازوکار واردات خودرو مشخص خواهد شد؛ اما فعلا در این رابطه با رمزارزها موضوعی مطرح نشده است.

 

خریداران قلابی خودرو غزل خداحافظی را بخوانند
دبیر انجمن سازندگان قطعات خودرو گفت: با عرضه خودرو در بورس کالا و کشف واقعی قیمت ها در تقابل عرضه و تقاضا، صف طولانی خریداران قلابی خودرو که ماه هاست برای دریافت رانت از این صف خارج نمی شوند، جمع خواهد شد.

اراضی دستگاه‌های دولتی که زمین ندهند به نام وزارت راه سند می‌خورد
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت راه و شهرسازی با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موضوع قانون حدنگار، عنوان کرد: تفاهم‌نامه امروز قبل‌تر در یک کارگروه کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته بود و امروز کلیات آن به امضا رسید. این تفاهم‌نامه به دنبال اجرای چند موضوع مهم در کشور است؛ یکی از این مباحث، موضوع حدنگار است که از موضوعات مهم کشور است که می‌بایست با کمک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به سامان برسد. وی افزود: مسأله دوم در این تفاهم‌نامه، موضوع نهضت ملی مسکن بود که در قانون جهش تولید مسکن به صراحت تاکید شده است که دستگاه‌های مختلف زمین‌های مورد نیاز طرح را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند؛ اما برخی از دستگاه‌ها به دلایل مختلف و با استناد به قوانین دیگری از اجرای این تعهد استنکاف کرده‌اند و به هر حال بخش کمی از این موضوع اجرایی شده بود. با دستور اخیر رئیس جمهوری، باید زمین‌های مورد نیاز برای اجرای این قانون تعیین تکلیف شود و اگر دستگاه‌ها زمین‌ها را در اختیار نگذاشتند، زمین‌ها به نام وزارت راه و شهرسازی، سند بخورد.

کاهش قیمت برخی‌ خودرو‌های داخلی با افزایش عرضه در بازار
سعید موتمنی درباره آخرین وضعیت قیمت خودرو‌ها در بازار، اظهار داشت: طی ۸۰ روز گذشته، قیمت خودرو در بازار تقریبا از ثبات برخوردار بوده است، اما طی چند هفته اخیر قیمت برخی از خودرو‌های دو خودروساز بزرگ کشور در بازار کاهش داشته است. رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو بیان داشت: قیمت کوئیک در بازار بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان کاهش یافته و به حدود ۲۰۲ میلیون تومان در بازار رسیده است، همچنین قیمت ۲۰۷ MC اتومات سقف قرمز که در تیرماه امسال حدود ۵۷۰ میلیون تومان بود به ۵۰۸ میلیون تومان رسیده است. قیمت خودرو‌هایی مانند ۲۰۶ تیپ ۲، پژو پارس، سمند و پژو ۴۰۵ نیز اختلاف قیمتی نسبت به دو ماه پیش نداشته و قیمت این خودرو در بازار تقریبا ثابت بوده است. وی در مورد دلایل کاهش قیمت برخی از خودرو‌ها گفت: هر خودرویی که توسط خودروسازان بیشتر به بازار عرضه شده در بازار کاهش قیمت داشته است. رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو تهران با اشاره به افزایش عرضه برخی از خودرو‌ها از سوی خودروسازان گفت: همین موضوع L, F کاهش قیمت برخی از خودرو‌ها شده، در مجموعه قیمت‌ها تابع عرضه و تقاضاست و هر کالایی در بازار بیشتر عرضه شود، واسطه‌گری کم و در نتیجه قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۱۸۵
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

مسوولیین به بچه های خودشون نگاه میکنن که با پول ملت تو سوئیس و کانادا عشق و حال میکنن فکر میکنن همه ملت لابد همینطوری هستن

ناشناس

منظور وزیر محترم خواص هستند . بقیه مردم به حساب نمی آیند .

ناشناس

وزیر کشور اگر وزیر مردم بود این حرفو نمیزد. این بابا نون مردم رو میخوره و سنگ دولت رو به سینه میزنه و دروغ میگه
بنده خدا راست میگه اما مشکل اصلی اینجاست که ایشان افراد دور و بر خودشان را میبینند که همه شاد و خرم سر یک سفره نشسته اند
از گرانی مسکن و خواربار و هزینه های دارو و درمان خبر ندارند.
با توجه به رشته تحصیلی ایشان بهتر بود وزیر نیرو بشوند تا کشور.

حسن

آقای وزیر کشور
چقدر مثل محمود حرف می زنید !
گوجه در محله شما ارزان است !!!!!
چقدر مثل آقای حسن روحانی حرف می زنید !
از پشت شیشه ماشین که نگاه می کنید مردم خندان و با نشاط هستند !!!!!!!!
بد است آقای وزیر کشور این حرف ها !!
نزن برادرم از این حرفها!!
به پیغمبر بد است .

ناشناس

سلام بر وزیر محترم برادر کاری نداردروزهای شاد را با روزهای عزاداری مساوی کنید ممنون هستیم

ناشناس

اقای وزیر کشور بستگی دارد که شما افسردگی چطور ببینی و ان را چطور تعریف کنی

ناشناس

در این شرایط اگر کسی افسرده نشه باید در سلامت عقل اش شک کرد.
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی

ناشناس

خدا وكيلي اين اظهارات رو كه ادم ميخونه بكل از همه چيز نا اميد ميشه ، دريغ از يك حرف حساب و منطقي

بانام

با تشکر از وزیر کشور متخصص نظامی و دارای بورد تخصصی در زمینه روانشناسی، روانکاوی، روانپزشکی و کلیه امور روان

ناشناس
در پاسخ به بانام

احسنت حرف اول رواخرگفتی مگه وزیرکشورروانشناسه

ناشناس

احتمالا وزیر کشور ایرانی نیست

ناشناس

حالا که صلح کردیم بعد بیست سال هنوز هزار تاهزارتا شهید میارن اگرصلح نمیکردیم جونی برامون نمونده بود.

داود

خدا این نوع زندگی بزعم شما شاد مردم را نصیب شما بفرماید.

عابد

بنده از پرسنل وزارت کشور هستم ...یکی به آقای وزیر بفرماید بودن شخص شما در راس این وزارتخانه بی ربط هست ...بیش از نود درصد پرسنل وزارت کشور افسرده هستن ...خفته هفته کی کند بیدار....

ناشناس

آقاي موسوي به دنبال مطرح كردن دوباره خود بود منتها از روش برادر حاتم طايي!

مهدی

باز یچیزی شد کل اخبار ایران دیگه شد این چیز بی ارزش( قتل سلمان رشدی). جالب اینجاست چه با لذت هم خبرش رو میگن! کتاب نوشته در مقابلش کتاب بنویسین چرا می کشید؟

ناشناس

عاقبت تماشای برنامه ها و سریالهای مبتذل ماهواره ای که مروج اصلی فساد و افسردگی در جامعه است همین است

ناشناس

روزنامه رسالت گذشته درخشان خودشو فراموش کرده

ناشناس

اون آقایونی که چند سال پیش سینه چاک میدادن که برن آمریکا برای کشتن سلمان رشدی به دستور امام خوب الان که بچه هاشون اونجا دارن زندگی میکنن فرصت رو غنیمت بدونین و دستور امام رو بهشون القا کنین تا اونام فیض ببرن

ناشناس

نویسنده روزنامه وزین رسالت بهتره به فکر آخرت خودش و هم کیشانش باشد، موسوی انسان با شرافتی است

شهروند

خواهش می کنم درج کنید حداقل 2 نفر از همکاران کن اقدام به خودکشی کردند در 3 سال اخیر...

ناشناس
در پاسخ به شهروند

درج شد ولی وزیر محترم کشور باور می‌کنه؟
شاید این خودکشی‌ها از شادی و نشاط زیادی بوده

احمد

حالا که از شهریه ها گفتید این را هم بگم که در قانون اساسی آموزش رایگانه..مجلس شورای اسلامی که ادعای قاتونمند بودن را داره باید بدونه بر این اساس هیچیک از مدارس ابتدایی و.. نباید شهریه دریافت کنند و به هیچ عنوان نباید مدارس غیرانتفاعی و...اصلا وجود خارجی داشته باشد درحالیکه می بینیم در شهرکی مثل تهرانسر اکثر مدارس غیرانتفاعی با شهریه های گزاف هستند. اگر نمایندگان پرادعای مجلس راست می گویند تمام مدارس غیرانتفاعی و شهریه بگیر را جمع کنند و همه را دولتی کنند..همانطور که زمان قدیم همه مدارس رایگان بود..مدارس دولتی در حال انفجار هستند . در هر کلاسی 30الی40نفر شرکت کردند و باعث شرمندگیه..آیا نمایندگان از این وضعیت شرمنده هستند؟

ناشناس

منم اگه اون بالا نشسته بودم صفا می‌کردم، می‌گفتم جامعه افسرده نیست.

رضا

وزیر کشور: افسرده بودن جامعه ایرانی، یک حرف بی ربط است : وقتی صورت مساله را پاک میکنید و قبول ندارید ، برای حل آن هم اقدامی انجام نخواهید داد . وزیر کشوری که چشمش را روی واقعیت ببندد تا به دردسر نیفتد و نخواهد پاسخگو باشد ، به درد نمیخوره !!!

اسلامی

ایران ما مردم عادی با ایران وزیر کشور فرق زیادی داره !

H

از یارو میپرسن تا بحال عاشق شدی؟ جواب میده: نه. ازش میپرسن مگه میشه؟. جواب میده آخه من اصلا نمیدوم عاشق یعنی چه؟!
این بنده خدا وزیر اصلا نمیدونه که افسردگی و شادی چیست. اگر بلد است تعریف کند.

ناشناس

وزیر کشور اگر وزیر مردم بود این حرفو نمیزد. این بابا نون مردم رو میخوره و سنگ دولت رو به سینه میزنه و دروغ میگه

ناشناس

اقای وزیر درست می فرمایند چون هیچکدام از فرزندان حضرات که در بلاد کفر مخصوصا امریکا حضور دارن کوچکترینی نشانه ای از افسردگی بروز نداده اند و ظاهرا” رضایت کامل هم دارن.

سید مهدی

کس که عامل هست آیا میتونه افسردگی رو تائید کنه اصلا اینو ول کن آقا تو کار خودش معطل چطور می تونه تو رشته روانشناسی نظر بده

حسین

آقا بخدا ما افسرده ایم ...

ناشناس

ماهمه شادیم و شنگول نمی دونیم این در آمدهای اضافی را با اینهمه ارزونی در کشور ایران کجا بسپاریم حساب های باکی مملو از پول کشور گل و بلبل خلاصه مردمان کشورهای دیگر همه به حال ما غبطه می خورند

ناشناس

جناب تابناک که تاکید بر استفاده از واژه "ترور" در عناوین خبری خود دارید، فارغ از اغراض سیاسی شما و دوستانتان باید عنوان نمود که سلمان رشدی از فتوای امام خمینی در مورد حکم خود اطلاع داشته و سال‌ها در خفا زندگی نموده است و حکم آن به یکباره و در حالت غافلگیرانه نبوده است.

ناشناس

خوش بحالتون با رانت اطلاعاتي كه داشتين فروردين 99 ، 10 ميليارد تومان گذاشتين تو بورس و مرداد ماه 200 ميليارد تومان برداشت كردين و تا هفت نسل روزي 10 ميليونم بخورين تموم نميشه بنازم به عدالت

ناشناس

جناب وزیر کشور دستور دادند جامعه ایرانی افسرده نیست. همین

ناشناس

وزیر کشور خودشو بایه من عسل نمیشه خورد بدون سند حرف زدن هم بماند.تازه افسردگی مال شماها که نیست اراده کنید قانون هم به نفعتون تغییر می کنه.افسردگی نال ملت ایرانه مگه شما این ملت هستید...

ناشناس

این که بهش نمیگن کاهش قیمت میخوای خودت رو راضی کنی یامردم -بالاخص حقوق بگیر؟؟؟؟؟؟

سیدمهدی

وزیر اقتصاد: در تلاشیم سال آینده خاتمه ‌فشار اقتصادی بر مردم باشد
آره البته اگر تا سال آینده از ملت کسی زنده بمونه

ناشناس

سردار وحیدی:
افسردگی جامعه بی ربط است.
مگر اصولا نظامی ها با آن روحیه خاص شان،
اساسا به مقوله ای به نام افسردگی اعتقادی دارند؟
خیر !!!!!
لذا بهترین شیوه حکمرانی نزد ایشان این است،
از اساس همه چیز انکار میشود.

امیر مدنی

مگر اقای وزیر شما جامعه شناس هستی یا با زور اسلحه حرف میزنی خدا بداد برسد که یک نیروی نظامی وزیر کشور شود

ناشناس

به وزیر کشور بگید تو که راست میگی!

ناشناس

خدا را شکر که ایشون فرمودند
من تا به حال احساس می کردم نامید و افسرده هستم
نگو این حس خوشحالی و خوشبختی است و من خبر ندارم !

مولا

اقای وزیر کشور افسردگی جامعه ایران حرفش ممکنه بی ربط باشه ولی خود افسردگیش بی ربط نیست و واقعیت داره
از نشانه هاش عصبی و خشمگین شدن مردم در برابر مسائل جزئی و درگیری پیداکردن با یکدیگر

ناشناس

من مونده ام این مسئولین اگه بین مردم ظاهر نمیشن تا از حال و روز و نظرات مردم مطلع بشن لااقل کامنت های مردم توی صفحه های مجازی را بخونن تا بدونن چقدر محبوب مردم هستن.

سامان

وزیر کشور: افسرده بودن جامعه ایرانی، یک حرف بی ربط است. وحید جان منظور از جامعه ایرانی آنهایی نیست که به برکت حرکات موزون اقتصادی ...ه در ویلاهای لاکچری و منازل آنچنانی زندگی می کنند. منظور آنهایی است که در وسط شهر استان های کشور و حاشیه های آن روزمرگی می کنند.

یک شهروند

تابناک عزیز بنده فقط یک خواهش کوچیک از شما دارم و اون اینکه تمام این کامنت های بازخورد نظرات مردم شریف را بصورت مکتوب و بی کم و کاست به سمع و نظر این بزرگواران لفاظ مغلطه گو برسونید.

ناشناس

میزان شور ونشاط ویا افسردگی هر جامعه ویا کشوری را می‌توان اآمارار ها وشاخص های اجتماعی وفرهنگی آن جامعه ومقایسه آن با جوامع دیگر بدست آورد.بعضی از این شاخص هاعبارتند ازامار های مربوط به خودکشی. طلاق پرونده‌های قضایی ناشی از دعوا ها ومیزان حاشیه نشینی واسیب های اجتماعی وووو

احمد

جناب وزیر محترم کشور حرف شما کاملا درست چون می گویند آنچه نیکوست از بهارش پیداست از ابتدای انتصاب شما تا به امروز اگر یک عکس با لبخند از خود در محافل و مجالس ارائه دادید همه ما دعا گوی شما هستیم وهمه حرف های شما کارشناسی می باشد!!!!

ناشناس

قیافه تو را وحیدی یک آدم سالم و نه حتی روانشناس می بیند می فهمد که آدم طبیعی نیستی و از عاطفه رنج می برید و همیشه خشونت در چهره تا موج می زند.

ناشناس

این آقایون عادتشونه که صورت مساله رو پاک کنند چون این کار راحت ترین و کم هزینه ترین راه حل مشکلات و معزلات اجتماعیه.
متاسفم

ناشناس

اره راست میگه آقای وزیر شاید ظاهر ما نشون نده افسرده نیستیم ولی مردم ایران افسرد ترین افسر اینی نیست که بخندی سفر کنی این دیگه افسر نیست باتن ما افسردس شاید بخندیم شاید سکوت کنیم اما افسردم افسرده اینکه ببینی پدر پول نداره برا بچش یه آدمس بگیره به این میگن افسردگی یه پدر وقتی تو خیابون داره میری تا جوان های مملکت از نداری یا سکته میکنن یا معتاد به این میگن افسردگی باتنی وقتی مبینی کشوری به این سروتمندی اما مردمانش هیچی ندارن آدم افسرده میشه بعد اونوقت همش به کشور های عراق اینا کمک کنید ....من وقتی مردم کشورم اینطوری میبینم یک افسرده هستم

ناشناس

افسردگی اصلا چی هست تو محله ما و وزیر که نیست همش خارج از ایرانه خخخ

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.