سبزی های خشک انواع مختلفی دارند. وبا روش های مختلف خشک می شوند. از این رو قیمت های آنها هم در بازار ها و فروشگاه های مختلف با هم فرق دارد یکی از پر مصرف ترین انواع سبزی خشک ها سبزی خشک قورمه سبزی است. سبزی خشک قورمه سبزی در مناطق مختلف با نسبت های متفاوتی ترکیب می شود. اما معمولا سبزی های پایه ای که در قورمه سبزی به کار می روند: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله می باشد.
در مناطق مختلف این سبزی ها با نسبت های متفاوت ترکیب می شوند. در دستگاه های پیشرفته ی سبزی خشک کنی با حرارت مناسب خشک می شود تا مواد معدنی آن حفظ شود.
شرکت آراد برندینگ با به کارگیری پیشرفته ترین متدهای فروش و تجارت یکی از بهترین محصولات سبزی خشک را تولید و به بازار عرضه می کند هدف ما در مجموعه بزرگ آراد برندینگ حفظ کیفیت سبزی های خشک، سلامت مردم و رضایت مشتریان است.
شما می توانید هم اکنون با ثبت سفارش و خرید بدون واسطه از تولید کننده با یکی از بهترین قیمت ها محصول خود را در هر جای ایران تحویل بگیرید.
سبزی خشک قورمه سبزی در مناطق مختلف با نسبت های متفاوتی ترکیب می شود.
اما معمولا سبزی های پایه ای که در قورمه سبزی به کار می روند: تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله می باشد. در مناطق مختلف این سبزی ها با نسبت های متفاوت ترکیب می شوند.
در گذشته که زندگی مردم ساده تر بود و پیچیدگی های امروزی را نداشت زنان همسایه دور هم جمع می شدند و مقدار زیادی سبزی را با کمک هم پاک کرده می شستند و بسته بندی می کردند آن را داخل فریزر می گذاشتند و در مواقع لزوم مصرف می کردند. در بیشتر غذاهای ایرانی حداقل از یک نوع سبزی برای طعم بخشیدن یا تزئین غذا استفاده می شود اما برخی غذاها هستند که در آن ها از چندین نوع سبزی استفاده می شود مثلا در غذاهایی مانند: قرمه سبزی، آش، کوکو، قلیه ماهی، سوپ، انواع پلوها و… از ترکیب چند نوع سبزی استفاده می شود. اما در دنیای پر مشغله ی امروز که زنان اکثرا شاغل هستند دیگر کمتر کسی فرصت برای این کارها را دارد.
شرکت پودینا عرضه کننده سبزی های خشک تکی و ترکیبی با بهترین کیفیت می باشد یکی از اهداف اصلی شرکت آراد برندینگ کسب رضایت مشتریان عزیز می باشد. لذا در این راستا تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا محصول سالم و باکیفیت تولید و فروش سبزی خشک را به بازار دنیا نیز عرضه کنیم.
فروشندگان، کارخانه داران، صنایع غذایی، دارویی و… می توانند در هر ساعتی از شبانه روز با ما تماس بگیرند و سفارش خود را ثبت کنند. شرکت آراد برندینگ آماده ی پاسخگویی، مشاوره، ثبت سفارش و ارسال بار به تمام نقاط کشور می باشد.
هر یک از سبزی های خشک مورد استفاده در آش رشته خواص زیادی دارد که در اینجا به بررسی برخی خواص سبزی های خشک موجود در آش رشته می پردازیم.
تره خشک،بهبود عملکرد سیستم ایمنی، جلوگیری از لخته شدن خون، تولید کلاژن و ترمیم بافت ها، تقویت دندان ها و استخوان.
جعفری خشک: درمان اسهال، ضد التهاب، جلوگیری از ریزش مو، منظم شدن قاعدگی، درمان سرفه های آلرژیک و ضد سرطان.گشنیز خشک: کاهش التهاب پوست، درمان اسهال، تنظیم فشار خون، جلوگیری از کم خونی و کنترل دیابت.
اسفناج خشک: ضد آفتاب، روشن کننده ی پوست، درمان جوش صورت، پاکسازی کبد و رشد مو. اما اینها تنها بخش کوچکی از خواص سبزی خشک آش رشته و قورمه سبزی می باشد.
سبزی های خشک دارای خواص زیادی می باشد که در اینجا تنها چند نمونه از این خواص ذکر شده.سبزی خشک دارای تنوع زیادی است.
استفاده از انواع سبزی خشک شده برای سلامتی و پیشگیری و درمان بیماری های مختلف بسیار پرکاربرد هستند. ممکن است برخی انواع دیگری از این سبزی را نیز به این ترکیب اضافه یا از آن کم کنند. اما نعنا داغ جز جدایی ناپذیر آش رشته می باشد.این سبزی پر خاصیت عطر و طعم آش را کامل کرده و به خواص و زیبایی غذا می افزاید. برای استفاده از نعنا داغ روی آش باید نعناع تازه را شسته و خشک کرده سپس آن را به صورت پودر در بیاورند البته می توانند پودر آماده ی نعنا را از مراکز معتبر تهیه کنند که تمیز و بدون خاک باشد.سپس آن را در مقدار کمی روغن حدود چند ثانیه تفت داده و برای تزئین آش یا هر غذای دیگری از آن استفاده کنند.
انتهای رپرتاژ آگهی/