آخرین خبررهگیری سه شناور روسی از سوی نیروی دریایی انگلیس
2بازدید

تداوم سرما در تهران تا پایان هفته

اداره کل هواشناسی استان تهران از تداوم سرما در تهران تا پایان هفته و افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا (۱۶ آذر) خبر داد.

به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی امروز تا فردا صبح (۱۵ تا ۱۶ آذر) آسمان نیمه‌ابری تا ابری، گاهی بارش پراکنده در ارتفاعات، بارش پراکنده برف و در بعضی ساعات مه و در شب به‌تدریج کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود.

فردا(۱۶ آذر) با خروج سامانه بارشی از استان به‌تدریج از مقدار ابرها کاسته و با توجه به عدم وزش باد قابل ملاحظه در نقاط پرتردد شهری موجب افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا می‌شود.

به علت ماندگاری هوای سرد تا روزهای پایانی، هفته یخبندان در مناطق شمالی استان به‌ویژه ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی مورد انتظار است و از امروز تا روز جمعه( ۱۵ تا ۱۸ آذر) روند افزایش بیشینه دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه دماوند با کمینه دمای ۷- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان شهر تهران فردا (۱۶ آذر) کمی ابری تا نیمه‌ابری، گاهی وزش باد ملایم و دربعضی ساعت‌ها غبار رقیق با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۱۷ آذر) صاف تا نیمه‌ابری و در بعضی ساعت‌ها غبار محلی با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.