عراق به دنبال احداث راکتور هسته‌ای صلح‌آمیز

«یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد که محمد شیاع السودانی نخست وزیر در نشست هیأت دولت با امنیت ملی این کشور آغاز به کار احداث رآکتور هسته‌ای مشخص برای اهداف صلح‌آمیز را مورد بررسی قرار داده است.
کد خبر: ۱۱۹۰۴۶۴
|
۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۳ 31 August 2023
|
2120 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، رسول در بیانیه‌ای که در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرد، افزود: در این جلسه سرمایه گذاری برای تولید برق هسته‌ای در کشور، شروع به کار احداث راکتور هسته‌ای محدود برای اهداف صلح‌آمیز و تولید انرژی برق پاک که موجب کاهش تکیه بر منابع گازی و نفت شود مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تأکید شد که این اقدامات نتایج مثبتی در ثبات انرژی برق در بلند مدت در عراق به دنبال خواهد داشت.

سخنگوی السودانی همچنین تصریح کرد که شورای وزیران امنیت ملی عراق جلسه‌ای نیز با حضور وزیران آموزش عالی، وزیر برق و کمیته فنی ویژه درخصوص طرح‌های تولید برق هسته‌ای برگزار کرده است.

اقدام عراق برای بررسی احداث رآکتورهای هسته ای در تولید برق پس از آن روی می‌دهد که معاون گاز وزارت نفت عراق پنجشنبه گذشته از توافق اولیه کشورش برای واردات گاز از ترکمنستان که دولت بغداد از آن برای استفاده در نیروگاههای برق خود استفاده می کند، خبر داد.

عراق از یک مشکل بزرگ در تامین برق رنج می‌برد و برق در بسیاری از شهرهای عراق به ویژه در تابستان که دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد، به طور شبه دائمی قطع می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۹
زمان صدام. اسراییل مراکز هسته ای عراق و سوریه رو.زد. خالا ببینم باز هم جرات می کنه مراکز عراق و بزنه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟