طعنه زیدآبادی به اطلاعات اختصاصی ایران اینترنشنال !

این چه اطلاعات اختصاصی است که به " ایران اینترنشنال " رسیده ولی به سیا و موساد و ام.آی.6 و ده‌ها سازمان امنیتی و جاسوسی دیگر در جهان که با تمام قدرت، پیگیر این موضوع‌اند، نرسیده است؟
کد خبر: ۱۲۵۳۷۴۶
|
۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵ 14 August 2024
|
6070 بازدید

به گزارش تابناک، احمد زیدآبادی تحلیل گر در واکنش به ادعای تلویزیون ایران اینترنشنال در کانال تلگرامی خود نوشت: "اطلاعات اختصاصی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی با پیگیری چند پروژه هم‌زمان، همچنان فعالانه در حال ادامه و تکمیل برنامه ساخت تسلیحات هسته‌ای خود است."
 
خب این چه اطلاعات اختصاصی است که به "ایران‌اینترنشنال" رسیده ولی به سیا و موساد و ام.آی.6 و ده‌ها سازمان امنیتی و جاسوسی دیگر در جهان که با تمام قدرت، پیگیر این موضوع‌اند،  نرسیده است؟
 
من که گمان نمی‌کنم "اطلاعات اختصاصی رسیده به ایران‌اینترنشنال"، هیچگاه بتواند چیزی بیش از همین صحنه‌های مربوط به قطع مقطعی آب و برق در نواحی شهری و روستایی و یا تصویر یک شعار در گوشه‌ای از یک خیابان خلوت باشد!

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت