راهکار ایتالیا برای پایان تجاوز رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر ایتالیا که روز دوشنبه به سرزمین‌های اشغالی رفت، گفت که ایتالیا پیشنهاد ایجاد یک منطقه حائل با حضور نیروهای تقویت شده حافظ صلح سازمان ملل در مرز لبنان با رژیم صهیونیستی را دارد.
کد خبر: ۱۲۶۷۱۱۷
|
۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰ 22 October 2024
|
2826 بازدید

آنتونیو تایانی در جریان گفتگو با همتای اسرائیلی خود، اسرائیل کاتس و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، لزوم احترام به مصونیت نیروهای ایتالیایی حاضر در نیروهای سازمان ملل در لبنان (یونیفل) را اعلام کرد و راه حل مورد نظر کشورش برای این بحران را تشریح کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ تایانی در گفت‌وگو با خبرنگار رای‌نیوز ۲۴، تقویت ارتش لبنان را که در حال حاضر توسط نیروهای ایتالیایی در بندر بیروت آموزش می‌بیند، انتخابات ریاست جمهوری لبنان و ایجاد منطقه حائل با حضور یونیفل با افراد و اختیارات بیشتر را پیشنهادات کشورش خواند.

بنا بر این گزارش، نیروی موقت سازمان ملل متحد در لبنان موسوم به یونیفل، بارها از حمله به مواضع خود توسط نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی خبر داده‌اند. به گفته نیروهای حافظ صلح، نظامیان اسرائیلی به مواضع آنها از جمله دو پایگاه نیروهای ایتالیایی و مقر اصلی نیروی موقت تیراندازی کرده‌ و خط آبی را نیز نقض کرده‌اند.

نمایندگان رهبری ایتالیا بارها اقدامات رژیم صهیونیستی را غیرقابل قبول خوانده‌اند. از اول اکتبر، اسرائیل عملیات زمینی را علیه نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان انجام داده و به بمباران هوایی کشور همسایه ادامه می‌دهد؛ جایی که تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نفر کشته شده‌اند و تعداد آوارگان از یک میلیون نفر گذشته است.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟