نماینده روسیه: آمریکا باید به میز مذاکره با ایران برگردد

نماینده دائمی روسیه در سازمان‌های بین‌المللی به دولت ایالات متحده هشدار داد که در صورت عدم برگزاری مذاکرات شفاف با ایران، احتمال تشدید غیرقابل‌کنترل تنش‌ها وجود خواهد داشت.
کد خبر: ۱۲۹۳۴۸۰
|
۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴ 10 March 2025
|
2000 بازدید
|
۳

«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز دوشنبه و با اشاره به احتمال بکارگیری مکانیزم «ماشه» علیه ایران و خروج تهران از منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، به ایالات متحده توصیه کرد که شفافیت بیشتری به خرج داده و به میز مذاکرات بازگردد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، اولیانوف که در یک نشست در «باشگاه گفت‌وگوی والدای» صحبت می‌کرد، با بیان اینکه «احتمالاً در سال ۲۰۲۵ شاهد تحولات و بحران‌هایی پیرامون ایران خواهیم بود»، گفت در ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر ۱۴۰۴) دوره اجرای برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل به پایان می‌رسد و تا کنون هیچ تلاشی در راستای تدوین برنامه‌ای برای جایگزینی آن صورت نگرفته است.

این دیپلمات ارشد روس همچنین گفت گزارش جامعی در راه است که مسائل حل‌نشده کنونی و پیشین را در چارچوب برنامه هسته‌ای ایران به‌صورت فراگیر ارزیابی می‌کند و «تروییکای اروپایی» و ایالات متحده به آن نیاز دارند تا بتوانند با متهم کردن ایران به عدم پایبندی به توافقات پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پرونده را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهند.

اولیانوف در ادامه گفت: «افزون بر این، این چهار کشور (فرانسه، آلمان، انگلیس و آمریکا) به‌طور جدی در حال بررسی اجرای مکانیسم موسوم به "اسنپ‌بک" هستند، که به معنای بازگرداندن خودکار تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران است.»

او اشاره کرد که ایران هشدار داده است در صورت وقوع چنین اقدامی، از پیمان معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای خارج خواهد شد و گفت: «برای اصلاح این وضعیت ضروری است که ایالات متحده موضع خود را به‌طور شفاف‌تر بیان کند و به میز مذاکرات بازگردد. در این صورت، دست‌کم روی کاغذ فرصتی برای دستیابی به راه‌حل وجود خواهد داشت.»

این مقام روس در ادامه گفت که اگر گفت‌وگویی صورت نگیرد، مسکو نگران است که با یک بحران جدی مواجه شویم، زیرا احتمال تشدید غیرقابل‌کنترل تنش‌ها در هر لحظه وجود دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
آمریکا هم میگه چشم برمی گردم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
با سابقه و تجربه قبلی بهترین تصمیم برای ایران دور زدن روس ها است
محمد فرزند ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
تمام بدبختی ایران روسیه است نه آمریکا
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت