تبلیغ «رانندگی هوشمند» و «رانندگی خودکار» در چین ممنوع شد!

تصادف مرگبار شیائومی SU۷ باعث شد تا دولت چین تبلیغ «رانندگی هوشمند» و «رانندگی خودکار» را در این کشور ممنوع کند.
کد خبر: ۱۲۹۹۹۱۳
|
۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹ 17 April 2025
|
943 بازدید

تبلیغ «رانندگی هوشمند» و «رانندگی خودکار» در چین ممنوع شد!

به گزارش سرویس علم و فناوری تابناک، در پی وقوع سانحه‌‌ی مرگبار با خودرو برقی شیائومی، مقامات چینی استفاده از عبارت‌هایی مانند «رانندگی هوشمند» و «رانندگی خودکار» را در تبلیغات خودروسازان ممنوع کردند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین این تصمیم را با هدف افزایش ایمنی و شفافیت در معرفی قابلیت‌های کمک‌راننده اتخاذ کرده است.

شیائومی می‌گوید سیستم کمک‌راننده‌ی خودرو SU7 در لحظه‌‌ی نزدیک‌شدن به یک منطقه‌ی درحال ساخت فعال بود، اما راننده درست پیش‌از برخورد با مانع بتنی کنترل را در دست گرفت. این تصادف که به آتش‌سوزی خودرو انجامید، جان سه نفر را گرفت.

در نشستی با حضور ۶۰ نماینده از صنعت خودروسازی، علاوه‌بر ممنوعیت تبلیغاتی، تصمیم دیگری نیز اعلام شد؛ شرکت‌ها دیگر اجازه ندارند بدون دریافت تأییدیه‌ی رسمی، سیستم‌های کمک‌راننده را از راه دور و از طریق به‌روزرسانی نرم‌افزاری ارتقا دهند. پیش از انتشار چنین به‌روزرسانی‌هایی، باید آزمون‌های گسترده‌ای انجام شود و مجوز رسمی دریافت شود.

رقابت در بازار خودرو چین به‌ویژه در بخش خودروهای برقی شدت گرفته است. شرکت BYD به‌تنهایی ۲۱ مدل خودرو برقی را تنها در ماه فوریه (بهمن و اسفند) عرضه کرد و از قابلیت‌های رایگان «رانندگی هوشمند» به‌عنوان مزیت رقابتی استفاده می‌کند. با اجرای مقررات جدید، شرکت‌های خودروساز ناچار خواهند شد محتوای تبلیغاتی خود را بازبینی و اصلاح کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
آیا از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده می کنید؟
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت