آخرین خبراصفهان بارانی شد
2بازدید

شكست سنگين پرسپوليس مقابل سپاهان

تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه آزادي مقابل سپاهان شكست سنگيني را پذيرا شد.

ديدار دو تيم از ساعت 15 امروز در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر برگزار شد و سپاهان با نتيجه 4 بر يك پرسپوليس را شكست داد.

تياگو فراگو بازيكن برزيلي در دقيقه 30 براي پرسپوليس گلزني كرد. ابراهيم توره مهاجم سنگالي در دقيقه 40 و هادي عقيلي در دقيقه 66 از روي نقطه پنالتي‌، خسرو حيدري در دقيقه 72 و رضا عنايتي در دقيقه 85 از روي نقطه پنالتي گل‌هاي سپاهان را به ثمر رساندند تا سپاهان با نتيجه خيركننده 4 بر يك پرسپوليس را شكست دهد و خاطره شكست سرخپوشان تهراني با اين نتيجه در زمان سرمربيگري مصطفي دنيزلي زنده شود.
پرسپوليس در زمان مربيگري دنيزلي در جام حذفي و در شرايطي كه يك بر صفر پيش بود 4 بر يك شكست خورد.

سرخپوشان تهراني در نيمه دوم بازي ضيعفي را از خود نشان دادند و تعويض‌هاي علي دايي تيم را دگرگون كرد و اين تيم نتوانست مانند نيمه اول بازي كند.
پرسپوليس با اين شكست 27 امتيازي باقي ماند و سپاهان 26 امتيازي شد.
محسن قهرماني داور مسابقه به رضا عنايتي از سپاهان كارت زرد نشان داد.

تركيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، عليرضا محمد، مازيار زارع، محمد نوري( از دقيقه 78 مهدي شيري)، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 60 محمد منصوري)، غلامرضا رضايي، تياگو فراگو، حميد علي عسگر و اشپيتيم آرفي( از دقيقه 53 سعيد حلافي)
سرمربي: علي دايي

تركيب سپاهان اصفهان:
مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، هادي عقيلي، جواد كاظميان( از دقيقه 46 يانوش)، هاشم بيك‌زاده، خسرو حيدري، احمد جمشيديان، مهدي كريميان ( از دقيقه 54 محرم نويد‌كيا)، جان واريو، غلامرضا عنايتي( از دقيقه 92 مهدي نصيري) و ابراهيم توره

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.