آخرین خبردرخواست نتانیاهو برای تعویق تأیید نتایج انتخابات کنست
4بازدید

واژگونی خونین اتوبوس زائران کربلا در ایلام

اتوبوس مسافربری که از همدان راهی عتبات عالیات بود، در ایلام واژگون شد که منجر به فوت یک خانم و مصدومیت ۱۸ مسافر شد.

واژگونی خونین اتوبوس زائران کربلا در ایلام

به گزارش تابناک به نقل از برنا از ایلام، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی ایلام گفت :ساعت ۲۲:۴۵ دقیقه امشب یک مورد تصادف اتوبوس به مرکز هدایت عملیات اورژانس گزارش شد که بلافاصله ۴ دستگاه آمبولانس سبک به محل حادثه اعزام گردید.

«حميد صفرپور» اظهار داشت: به محض رسیدن اولین تیم اورژانس به صحنه، ارزیابی شدت حادثه و تعداد مصدومان انجام گردید که منجر به اعزام ۲ دستگاه آمبولانس سبک دیگر، فعال شدن اتوبوس‌آمبولانس اورژانس ایلام و ۵ تیم امداد و نجات از هلال احمر گردید.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: متاسفانه در این حادثه یک خانم حدودا ۵۰ ساله فوت و ۱۸ نفر دیگر مصدوم شدند که پس از پایدارسازی شرایط اولیه و انجام اقدامات درمانی توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی، به بیمارستان امام خمینی ایلام منتقل شدند.

صفرپور تصریح کرد:شرایط عمومی مصدوم پایدار است. سرنشینان این اتوبوس از شهرهای همدان و نهاوند عازم عتبات عالیات بوده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.