رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراستقلال، قربانی مهدی تاج و هلدینگ خلیج‌فارس؛ فوتبال شائبه‌دار با داوری‌های بودار
5بازدید
۰

برج ایفل تعطیل شد

گفتنی است همراه شدن کارکنان برج ایفل با این اعتصاب موجب شد هزاران گردشگر خارجی با تعطیلی این برج به عنوان نماد فرانسه، مواجه شوند. کارکنان برج ایفل خواستار بهبود شرایط زندگی شان شدند.

در حالیکه اعتصاب و برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز به بخشی از زندگی روزمره مردم در کشورهای اروپایی تبدیل شده، این بار در اقدامی هماهنگ اروپایی ها بطور همزمان دست به تظاهرات زدند.

به گزارش سرویس بین الملل برنا به نقل از یورونیوز، مردم کشورهای مختلف اروپایی با نامگذاری روز چهارشنبه به عنوان "روز اعتراض" دست از کار کشیدند.

گزارش ها حاکی است اروپایی ها بخصوص کارکنان دولت در کشورهای مختلف اروپایی در اقدامی هماهنگ برای اعتراض به اجرای طرح های ریاضت اقتصادی دست از کار کشیدند و به خیابان ها آمدند.

صدها نفر از ساکنان پاریس در اعتراض به طرح های دولت سارکوزی برای مقابله با کسری بودجه شدید این کشور بار دیگر در پایتخت فرانسه تظاهرات برپا کردند. این تظاهرات در مقابل ساختمان وزارت دارایی فرانسه برگزار شد و تظاهرکنندگان بر ادامه اعتصاب های اعتراض آمیز خود تاکید کردند.

گفتنی است همراه شدن کارکنان برج ایفل با این اعتصاب موجب شد هزاران گردشگر خارجی با تعطیلی این برج به عنوان نماد فرانسه، مواجه شوند. کارکنان برج ایفل خواستار بهبود شرایط زندگی شان شدند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.