رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمحکومیت ۹ میلیاردی صنعت نفت در پرونده علیرضا حقیقی
13بازدید
۲۷

۴۱ روز مانده به آغاز جام جهانی؛

مدافعان تیم ملی در آزمون بزرگ جام جهانی؛ پیرمردهای باتجربه یا کُند و پراشتباه

آزمون بزرگ ایران؛ پیرمردهای باتجربه یا پراشتباه

در شرایطی که زمان زیادی تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ باقی نمانده و دیدار‌های تدارکاتی قابل توجهی هم وجود ندارد، خط دفاعی تیم ملی، متشکل از تعدادی بازیکنان بالای ۳۰ سال، جزو اصلی‌ترین نگرانی‌ها و دغدغه‌ها محسوب می‌شود. این در حالی است که به‌زعم کارشناسان، خط دفاع یکی از حساس‌ترین خطوط در فوتبال است و باید نقطه قوت تیم باشد.

مدافعان تیم ملی در آزمون بزرگ جام جهانی؛ پیرمردهای باتجربه یا کُند و پراشتباه

مهدی فنونی‌زاده، هافبک میانی سابق تیم ملی گفت: «جام جهانی محل حضور بازیکنان جوان و پر انرژی و سرعتی است و بازیکنان پا به سن گذاشته جایی در این تورنمنت ندارند و به دلیل شرایط بدنی نمی‌توانند موفق باشند.»

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، خط دفاعی تیم ملی متشکل از بازیکنان فعلی، نقطه قوت محسوب می‌شود یا تبدیل به پاشنه آشیل تیم تحت هدایت قلعه‌نویی در جام جهانی ۲۰۲۶ خواهد شد؟ در حالی که زمان زیادی تا آغاز جام جهانی باقی نمانده و گزینه‌های فدراسیون برای دیدار تدارکاتی هم یکی پس از دیگری منتفی می‌شود، پرسش مهم این است که مدافعان تیم ملی که از فاکتور جوانی و طراوت بهره نمی‌برند، در ازای آن چقدر می‌توانند از تجربه خود استفاده کرده و خلاء ناهماهنگی احتمالی به دلیل فقدان بازی‌های دوستانه را پر کنند.

تیمی که موفق شد مسابقات انتخابی در قاره را با موفقیت پشت سربگذارد و مقتدارنه جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را کسب کرد و جزو نخستین تیم‌هایی بود که به این مهم رسید، اما تمام فرصت ایده‌آل برای آماده‌سازی بهتر و مناسب‌تر آن از دست رفت. تیمی که رویای صعود از مرحله گروهی را در سر می‌پروراند و با توجه به افزایش تیم‌های جام به ۴۸ تیم، بیش از پیش در دسترس است و حتی چند ماه پیش مهدی تاج اعلام کرد که قلعه‌نویی با اطمینان وعده صعود از گروه را داده است. از سویی تعدادی از بازیکنان پا را فراتر گذاشته و مدعی شده‌اند که هدف تیم ملی نه تنها صرفاً بالا رفتن از گروه، بلکه صعود از مرحله اول حذفی است.

این در شرایطی است که خط دفاعی تیم ملی، متشکل از تعدادی بازیکنان بالای ۳۰ سال، جزو اصلی‌ترین نگرانی‌ها و دغدغه‌ها محسوب می‌شود. براساس آخرین فهرست امیر قلعه نویی برای حضور در اردوی تیم ملی، خط دفاعی را این بازیکنان تشکیل می‌دهند:

مدافعان میانی: شجاع خلیل‌زاده (۳۷ سال)، علی نعمتی(۳۰ سال)، عارف آقاسی(۲۹ سال)، محمدحسین کنعانی‌زادگان (۳۲ سال)، حسین ابرقویی(۲۹ سال)، دانیال ایری(۲۲ سال).

مدافعان راست: رامین رضاییان (۳۶ سال)، دانیال اسماعیلی‌فر(۳۳ سال)، صالح حردانی(۲۸ سال)، آریا یوسفی(۲۴ سال).

مدافعان چپ: میلاد محمدی(۳۳ سال)، احسان حاج‌صفی (۳۶ سال).

مدافعان تیم ملی در آزمون بزرگ جام جهانی؛ پیرمردهای باتجربه یا کُند و پراشتباه

با این اوصاف، بدیهی است که در تورنمنتی بزرگ همچون جام جهانی، میانگین سنی بالای مدافعان باعث تردید در احتمال موفقیت تیم ملی شود. تیمی که باید در مرحله گروهی به مصاف نیوزیلند، مصر و بلژیک برود و جملگی‌شان از بازیکنان تهاجمی شناخته شده و مؤثری چون ژرمی دوکو (بلژیک)، محمد صلاح (مصر) و کریس وود (نیوزیلند) سود می‌برند که بر اساس اعلام رسانه آمریکایی «فاکس اسپورتس» از جمله بازیکنان شاخص این تورنمنت محسوب می‌شوند.

علی حمودی بازیکن سابق فوتبال ایران چند روز پیش در مصاحبه‌ای به کادر فنی تیم ملی توصیه کرد برای حضور موفق در جام جهانی ترکیب دفاعی این تیم را جوان کند. او در مورد نگرانی اهالی فوتبال از خط دفاع تیم ملی گفت: «خط دفاع یکی از حساس‌ترین خطوط در فوتبال است و باید نقطه قوت تیم باشد. خط دفاع تیم ملی میانگین سنی بالایی دارد و باید هرچه زودتر تا قبل از شروع بازی‌های جام جهانی ترمیم شود. ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه می‌تواند خط دفاع را به نقطه قوت تیم ملی تبدیل کند. حریفان ایران بازیکنان جوان و پر انرژی دارد و باید خط دفاع به گونه‌ای ترمیم شود که مدافعان اجازه ندهند هیچ مهاجمی به راحتی از دفاع ما عبور کند. به طور حتم سرمربی تیم ملی به نقاط قوت و ضعف تیم ملی کاملاً آشنا است و خیلی زود نقاط ضعف را برطرف خواهد کرد.» مهدی فنونی‌زاده، هافبک میانی سابق تیم ملی هم در این باره با انتقاد از میانگین سنی بالای خط دفاع تیم ملی، تأکید کرد این موضوع پاشنه آشیل تیم قلعه‌نویی خواهد بود: «جام جهانی محل حضور بازیکنان جوان و پر انرژی و سرعتی است و بازیکنان پا به سن گذاشته جایی در این تورنمنت ندارند و به دلیل شرایط بدنی نمی‌توانند موفق باشند. خط دفاع تیم ملی با میانگین سنی بالا نگران کننده شده و باید هرچه زودتر کادر فنی تغییراتی را در سازمان خط دفاع بدهد و از بازیکنان جوان استفاده کند تا در مقابل مهاجمان سرعتی همگروه خود به مشکل بر نخورد.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۲ ۱۱:۰۰

پیرمرد های بی تجربه بهتره براشون

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۲ ۱۰:۳۴

در فوتبال حرف اول را قدرت بدنی میزند و تکنیک و تجربه در مرحله بعد است . پس بازیکنی که از نظر بدنی کم بیاره حتی اگر رونالدو هم باشه در زمین فوتبال کاری نمی تواند بکند. پس بازیکن سن بالا مناسب برای مسابقات سطح بالای جام جهانی نمی باشد. به جز مواردی استثنایی که آن هم توسط بازیکنان هم تیمی اش در زمین باید حمایت شود.

سهیل۱۴۰۵/۰۲/۱۲ ۰۴:۳۷

شجاع خلیلزاده و حاج صفی جزو سوگلی های قلعه نوعی هستن. واقعا برام سواله که اینا با این کیفیت و سن چرا باید برن جام جهانی

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۹:۴۵

ديگه فوتبال ليگ و تيم ملي جذابيتي نداره ، ورزش بايد از سياست جدا باشه!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۶:۳۸

خدایی فکر میکنید تیم ملی با این بازیکنا تو جام جهانی نتیجه میگیره
تحلیل من : هر بازی ۳ گل تو شاخشه اخرشم اقای قلعه نویی میاد میگه نذاشتن نتیجه بگیریم جنگ شد فلان بیسار

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۶:۱۰

یک مشت تنبل میلیاردی بگیر سطح پایین

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۵:۵۵

آقايان تاج و قلعه نوعي
بعد بازي ها باهاتون خيلي كار داريم

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۵:۵۴

تا دير نشده تيم رو بديد دست اوسمار

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۵:۵۳

پيش به سوي آبروويزي

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۵:۳۵

این فوتبال مسخره رو تعطیلش کنید دیگه جز ضرر برای بیت المال و هدر دادن بیت المال هیچی دیگه نداره

باهر۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۴:۲۲

اکنون که هیچ فرصتی برای اصلاح وجود ندارد تازه یادتان افتاده که این بازیکنان پیر هستند؟!!!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۳:۵۶

آخرین اولویت هر ایرانی الان فوتباله واقعا !

یداله پورمحمد۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۳:۵۵

این تیم ملی عصاره لیگ برتر است مگربهترازایناهم داشتیم نبردیم وقتی یه ورزشگاه وچمن درست حسابی و برنامه ریزی آینده نگر نداریم بهتر ازاین نمیشه.....سالهاست دیگه فوتبال ماازاسیاعقب مونده

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۳:۲۹

ما کاری نداریم به مشکلات فقط برد و از جان مایه گذاشتن می خواهیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۲:۳۶

یکی مث این خلیل زاده حتی وقتی 20 ساله اش هم بود مدافع به درد بخوری نبود ، حالا غیر اینکه اخلاق ورزشی کلا نداره

عباس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۱:۱۰

ولی عوضش نذر ونیازهای ژنرال ببار نشست، خداوند دعاهاشو مستجاب کرد مربی تیم ملی در جام جهانی شد، دیگه بقیه اش مهم نیست بقول خودش با هر مربی تیم ملی حداقل یک امتیاز گرفته،

زرد قناری متحد تراکتور۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۱:۰۰

شجاع خلیل زاده و کنعانی همه حرفیان را شکست خواهند داد.

شهرام۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۰:۵۷

هر بازی حداقل یک اخراجی خواهیم داشت. متاسفانه آقای گل جام جهانی از گروه ایران میاد.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۰:۵۴

دهان انتقاد هميشه بازه
ولی راه حل صفر

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۰:۴۹

آمادگی بازیکنان مهم هست. رونالدو هم با ۴۱ سال داره میره جام جهانی

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۰:۱۷

بدرد بازی نمی‌خورند بیشتر به مشاور می‌خورند تا بازیکن.

پویا۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۰:۱۷

فاقد اهمیت

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۰۹:۴۰

وا!با سی. سال سن حس پیری گرفتم

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۰۹:۳۸

تو این اوضاع اقتصادی فوتبال کیلو چنده ؟؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۰۹:۲۰

این که تیم پیش کسوت هاست!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۱۰:۵۱

وقتی بازیکن جوان در حد همین بازیکنان فعلی نداریم
و حتی یک رده پایین تر هم نداریم
از کجا سرمربی تیم ملی بازیکن بیاره؟؟

اصلا سطح بازیکنان لیگ داخلی را دیدی؟؟؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۱۱ ۰۹:۱۵

مقصرهمه بدبختی هاازجمله تیم ملی و حواشی آن سیاستهای پراشتباه و غلطه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.