آخرین خبراصفهان بارانی شد
6بازدید

گره بزرگ در سربازی بیرانوند

سربازی علیرضا بیرانوند، آینده فوتبالی او را در آستانه یک دوراهی عجیب قرار داده است.

گره بزرگ در سربازی بیرانوند

به گزارش تابناک؛ سربازی علیرضا بیرانوند به یکی از موضوعات داغ و بحث‌برانگیز فوتبال ایران تبدیل شده است. بر اساس اعلام مسئولان نظام وظیفه عمومی، بیرانوند باید از اول مهرماه امسال راهی خدمت سربازی شود. با این حال، او طی یکی دو ماه گذشته تلاش کرده بود اعزام خود را دست‌کم تا نیم‌فصل به تعویق بیندازد؛ تلاشی که تاکنون به نتیجه نرسیده است.

سردار رادان فرمانده انتظامی کل کشور روز گذشته حرف نهایی را درباره سربازی دروازه‌بان شماره یک تراکتور و تیم ملی زد و اعلام کرد «این بازیکن باید از اول مهرماه به خدمت سربازی برود و هیچ استثنایی وجود ندارد.»

اعتبار کارت بازی بیرانوند فقط تا ۳۱ شهریور

کارت بازی علیرضا بیرانوند برای حضور در تراکتور تا تاریخ ۳۱ شهریورماه اعتبار دارد و این بازیکن بعد از این تاریخ نمی‌تواند برای تیم تبریزی به میدان برود و باید عازم خدمت سربازی و یک تیم نظامی شود. این در حالی است که پنجره نقل‌و‌انتقالاتی لیگ برتر در تاریخ ۴ شهریورماه بسته شده و عملاً بیرانوند تا نیم‌فصل نمی‌تواند قراردادی با تیم نظامی در لیگ برتر به ثبت برساند. این موضوعی است که بیرانوند و باشگاه تراکتور پیش از این هم کاملاً از آن مطلع بودند، اما امیدواری‌هایی به دورازه‌بان شماره یک تیم ملی داده شده بود تا سربازی او را تا نیم‌فصل به تعویق بیفتد؛ اما این اتفاق رخ نداد و حالا یک گره بزرگ در کار بیرو ایجاد شده است.

بیرانوند در دوراهی سرنوشت‌ساز

بیرانوند که ظاهراً علاقمند است برای سربازی راهی فجرسپاسی شیراز شود، در صورتی که بخواهد این کار را انجام دهد، با توجه به بسته بودن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی باید تا نیم‌فصل و جام ملت‌های آسیا روی سکو‌ها بنشیند. اتفاقی که قطعاً به ضرر تیم ملی فوتبال ایران نیز خواهد بود و این دروازه‌بان با شرایط ایده‌آل نمی‌تواند تیم ایران را در جام ملت‌های آسیا همراهی کند.

راهکار دوم و در دسترس برای بیرانوند حضور در لیگ دسته اول است. پنجره نقل‌و‌انتقالاتی لیگ دسته اول تا ۱۱ مهرماه باز است و بیرانوند در صورتی که بخواهد بازی کند، باید به تیم نیروی زمینی در لیگ دسته یک بپیوندد. اتفاقی که می‌تواند یک شوک بزرگ به این بازیکن و حتی فوتبال ایران باشد.

بیرانوند در این روز‌ها که تراکتور در امارات و لیگ نخبگان حضور دارد، در تهران مشغول انجام کار‌های اداری سربازی خود است و باید دید در یکی دو روز آینده چه سرنوشتی در انتظار این بازیکن خواهد بود.

منبع: تسنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کامران۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۳:۴۶

چرا در تیتر از کلمه گره استفاده شده؟
دم سردار رادان هم گرم که گفته باید از اول مهر بره سربازی هیچ استثنایی وجود نداره.

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۳:۱۸

گره را من باز کردم با پیشنهاد معافیت بالا 100بازی حق وحقوق ما پایمال نشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۲:۱۲

این رو هم دور میزنه
کافی بود از جاش تکون نخورده بود الان سربازیش دو سال پیش تموم شده بود
ولی خب یه جریانی هست که قهرمان سازی میکنه دیگه کاری نداره از اون تیم بازیکن جایی نفرسته

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۲:۰۰

مشکلی نیست اونم مثل بقیه ۲ سال میره پادگان میاد دیگه. چیه مگه

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۱:۵۹

به نظرم حتی ممکنه معافیت پزشکی هم بگیرد..از من گفتن

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۱:۴۱

الان در شرایط جنگی هستیم. کشور به سرباز نیاز دارد. همه ما رفتیم ایشان هم انشالله توفیق خدمت سربازی نصیبشان بشود انشالله

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۱:۳۵

دهها هزار نفر از فرد معمولی تا دکترا دارن هر ماه میرن سربازی چرا شلوغش میکنید اینم یک نفر مثل بقیه

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۳ ۱۱:۳۲

این همه دروازه بان تو این مملکت هست
چه بسا فرصت بدی از او هم بهترند
چرا اینقدر به بک نفر بها می دهید که حتی باعث نابودی او شود؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.