آخرین خبربارش شدید باران و آب گرفتگی خیابان‌ها در کرج + عکس
2بازدید

افشاگري رئيس فدراسيون دو و ميداني!

«درست است كه سازمان با استعفاي من موافقت نكرده اما احساس مي‌كنم اينها نوعي بازي است.»

مصطفي كريمي، رئيس فدراسيون دوميداني با به زبان آوردن اين جملات در جمع خبرنگاران، كناره گيري رسمي‌اش از اين فدراسيون را اعلام و روزهاي مايوس كننده‌اي را براي دوميداني ايران پيش بيني كرد:

تهران امروز ، « وقتي موضوع يك درصد بودجه به هم خورد همه چيز عوض شد و من هم در اين شرايط نمي‌توانم بمانم و شاهد روزهاي بد و غم انگيز دووميداني باشم. در ابتداي سال قرار بود به ما 10 ميليارد تومان بودجه بدهند و 15 باشگاه ورزشي در دووميداني فعال شوند اما در شرايط موجود همه اين وعده‌ها فراموش شده است. »

كريمي اين شايعه كه كفاشيان از او خواسته فعلا بماند تا شايد او پس از بركناري از فدراسيون فوتبال مسئوليت فدراسيون دوميداني را از او تحويل بگيرد را تكذيب نكرد:« اين موضوع مطرح بوده اما شخص آقاي كفاشيان چنين درخواستي از من نداشته. برخي اطرافيان چنين نظري داشتند اما به آنها گفتم من را وارد اين بازي‌ها نكنند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.