آخرین خبراصفهان بارانی شد
1بازدید

قتل همسر و مادرزن با انگيزه نامعلوم

فردي كه با انگيزه‌اي نامعلوم در شهرستان اهر، همسر و مادرزن خود را به قتل رسانده است، با دستور بازپرس ويژه قتل اين شهرستان دستگير شد.

به گزارش ايسنا، در پي اعلام دو فقره قتل که در ساعت 5 بامداد روز 12 ارديبهشت‌ماه در شهرستان اهر به‌وقوع پيوست، تحقيقات پيرامون اين جنايت آغاز شد.

در بررسي‌هاي صورت‌گرفته از سوي بازپرس ويژه قتل اهر مشخص شد ‌فردي با هويت «ح.ص»، همسر 18 ساله و مادرزن 45 ساله خود را به قتل رسانده و سپس پدر همسرش را نيز مضروب كرده و متواري شده است.

با پيگيري‌هاي بازپرس پرونده و همکاري نيروهاي انتظامي، اين متهم حدود 6 ساعت بعد از ارتكاب جنايت در حالي که آلت قتل در دستش بود، در اطراف شهرستان اهر شناسايي و با شگردهاي پليسي دستگير شد.

بر اساس اين گزارش، تحقيقات مقدماتي از اين متهم آغاز شده و بررسي‌ها جهت كشف زواياي پنهان اين دو جنايت ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.