آخرین خبردرخواست نتانیاهو برای تعویق تأیید نتایج انتخابات کنست
0بازدید

هنوز جوابي براي حضور در هيات مديره پرسپوليس نداده‌ام

باقري: فعلا درباره پرسپوليس حرفي نمي‌زنم

كاپيتان پيشين تيم فوتبال پرسپوليس گفت: صحبت‌هايي درباره حضورم در هيات مديره شده اما هنوز جوابي نداده‌ام.

كريم باقري در گفت‌وگو با فارس، در خصوص ديدارش با علي سعيدلو عنوان كرد: با توجه به دستوري كه داده بودند به سازمان تربيت بدني رفتم و دقايقي با سعيدلو در مورد مسائل مختلف صحبت كردم. لازم نيست الان بگويم در جلسه چه اتفاقي افتاد اما اين ديدار خوب بود و من هميشه با سعيدلو ديدار مي‌كنم.

وي در جواب اين سؤال كه آيا به عنوان هيات مديره پرسپوليس انتخاب شده‌ايد گفت: خير،‌ هنوز خبري نيست. صحبت‌هايي در اين زمينه داشته‌ايم اما هنوز جوابي‌ نداده‌ام. شما از طريق سازمان و يا باشگاه پيگيري كنيد كه اگر قرار است خبري باشد اعلام كنند.

باقري در جواب سؤالي در خصوص شرايط پرسپوليس تصريح كرد: سعي مي‌كنم بازي‌هاي اين تيم را دنبال نكنم. فعلا درباره شرايط پرسپوليس حرفي نمي‌زنم و همه چيز بماند براي بعد كه اگر قسمت شد حرف‌هايم را مي‌زنم اما اميدوارم اين تيم بتواند در جام حذفي به مقام خوبي برسد تا دل هواداران پرسپوليس را شاد كند اگر چه كار سختي است.

كاپيتان پيشين پرسپوليس در پايان در مورد حواشي‌ پيش آمده در اين باشگاه به فارس گفت: در مورد اين موضوع حرفي نمي‌زنم چون كه به من مربوط نمي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.