آخرین خبرچگونه ايران با استفاده از «تکنولوژي ميانه» آمريکا را زمين گير کرد
480بازدید

مسي:آرژانتين به فشارها عادت دارد

ليونل مسي مهاجم جوان باشگاه بارسلوناي اسپانيا معتقد است افزايش فشار منتقدان و رسانه‌ها روي تيم ملي فوتبال آرژانتين بعد از كسب دو تساوي در ماه گذشته، تاثيري بر عملكرد اين تيم در دو ديدار پيش رو نخواهد داشت.

آرژانتين در دو ديدار برابر پاراگوئه و پرو تن به تساوي داد تا در آستانه ديدارهاي آينده برابر اروگوئه و شيلي تحت فشار مضاعفي قرار گيرد اما مسي بر اين باور است كه هم تيمي هايش به تمام شرايط سخت و دشواري‌هاي پوشيدن پيراهن تيم ملي فوتبال آرژانتين عادت كرده اند.

به گزارش سايت فوتبال گل، وي به خبرنگاران گفت: ما به اين فشارها عادت داريم. دو ديدار پيش رو طبيعتا بسيار دشوار خواهد بود و ما خود را از نظر روحي براي اين مسابقات آماده كرده‌ايم.

به گفته مسي، فشار انتقادات و انتظارات هميشه وجود دارد ولي نبايد تاثير منفي بر عملكرد تيم داشته باشد.

مهاجم بارسلونا با تاكيد بر ضرورت كسب پيروزي در اين ديدارها افزود: آرژانتين شماري از بازيكنان بسيار خوب را در اختيار دارد كه همه با تمركز و توجه كامل به مسووليت مهمي كه بر دوش دارند، فكر مي‌كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.