آخرین خبرچگونه ايران با استفاده از «تکنولوژي ميانه» آمريکا را زمين گير کرد
4044بازدید

مظلومي: بايد مثل برخي جادوگر استخدام كنيم

سرمربي تيم مس ادامه داد: بايد روز چهار شنبه از امتياز ميزباني نهايت استفاده را بكنيم. شرايط تيم سايپا نسبت به زمان حضور ليت بارسكي تغيير كرده است و به هيچ عنوان اين تيم را دست كم نمي گيريم.

سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: بدبياري گريبانگير ما شده است و شايد ما نيز بايد مثل برخي از تيم ها جادوگر استخدام كنيم.

پرويز مظلومي در گفت و گو با فارس، در مورد بازي مقابل سايپا اظهار داشت: سايپا بازيكنان خوبي دارد و جايگاه واقعي اين تيم در مكان هفدهم نيست؛ اما به دليل برخي مشكلات نتوانسته نتيجه بگيرد.
وي ادامه داد: سايپا در ديدار با سپاهان نيز بازي خوبي ارائه كرد. شايد بازيكنانش منتظر رفتن ليت بارسكي بودند.
سرمربي تيم مس ادامه داد: بايد روز چهار شنبه از امتياز ميزباني نهايت استفاده را بكنيم. شرايط تيم سايپا نسبت به زمان حضور ليت بارسكي تغيير كرده است و به هيچ عنوان اين تيم را دست كم نمي گيريم.
مظلومي در خصوص اين كه گفته مي شود سايپا هم اكنون با تفكرات علي دايي هدايت مي شود، گفت: فصل گذشته با سرمبيگري دايي دو مسابقه با سايپا انجام داديم و كاملا به تفكرات ايشان آشنايي دارم و نفرات اين تيم را به خوبي مي شناسم. فصل گذشته يك برد و يك باخت برابر سايپا كسب كرديم.
مظلومي با اشاره به بد اقبالي هاي تيم مس در ديدار هاي اخير عنوان كرد: بدبياري هاي زيادي در چند هفته اخير گريبانگير ما شد. موقعيت هاي گلزني ما به نحو عجيبي از دست مي رود و توپ هاي حريفان به طرز عجيب تري وارد دروازه مس كرمان مي شود.

وي گفت: شايد ما هم مثل برخي از تيم هاي ليگ برتري بايد جادوگر استخدام كنيم. تيم مس در خانه نتايج بهتري گرفته است؛ اما بيرون از كرمان با وجود ارئه بازي بهتر در نتيجه گيري موفق نبوده ايم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.