آخرین خبرمأمور پلیس مرزبانی در میلک بازداشت شد
1066بازدید

اوزه بیو و رئیس بنفیکا در راه تهران

اوزه بیو، اسطوره فوتبال پرتغال و رئیس باشگاه بنفیکا پرتغال برای سفر به تهران و ملاقات با مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان ابراز تمایل کردند.

به گزارش مهر، سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال چندی پیش در بازدیدی که از باشگاه بنفیکا داشت در مورد گسترش روابط دو کشور با مسئولان این باشگاه گفتگو کرد.

به دنبال این دیدار، مسئولان باشگاه بنفیکا ابراز تمایل می کنند که با سفر به تهران از نزدیک با مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان دیدار و گفتگو داشته باشند.


اوزه بیو بازیکن افسانه ای باشگاه بنفیکا و تیم ملی پرتغال

رسول مهاجری سفیر ایران در پرتغال نیز با ارسال نامه ای به فدراسیون فوتبال ضمن اعلام این خبر، خواستار فراهم کردن شرایط سفر مسئولان باشگاه بنفیکا به تهران می شود. در این نامه عنوان شده است مسئولان باشگاه بنفیکا به همراه اوزه بیو بازیکن افسانه های این باشگاه و تیم ملی فوتبال پرتغال به ایران سفر خواهند کرد.

مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان هنوز پاسخی به این نامه نداده اند و قرار است پس از بررسی های لازم، تصمیم نهایی را تخاذ کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.