آخرین خبرشنیده شدن صدای انفجار در سفارت انگلیس در بغداد
0بازدید

گزارش تمرین آبی‌پوشان

توصیه‌های قلعه‌نویی به جباری

 تمرین تیم فوتبال استقلال در غیاب هاشم بیگ‌زاده و با توصیه‌های سرمربی این تیم به مجتبی جباری برگزار شد.
 
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل فولاد خوزستان آماده می‌کند از ساعت 15 امروز در کمپ زنده‌یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد.

در ابتدا امیر قلعه‌نویی برای دقایقی با مجتبی جباری به صحبت پرداخت و از این بازیکن خواست تا هرچه سریعتر خود را به شرایط ایده‌آل برساند.

* سرمربی تیم استقلال با لباس ورزشی در تمرین حاضر شد و همان ابتدا با بازیکنان تیمش صحبت کرد.

* هاشم بیگ‌زاده و جانواریو از غایبین تمرین امروز تیم استقلال بودند.

* حدود 20 نفر از طرفداران تیم استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت کردند.

* منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی، میرشاد ماجدی، سیروس دین‌محمدی و مهدی فنونی‌زاده در تمرین امروز تیم استقلال حضور داشتند.

* حنیف عمران‌زاده مدافع آبی‌پوشان پس از 20 دقیقه تمرین به داخل رختکن رفت و به همراه سایر بازیکنان تمرین نکرد.

* مجتبی جباری امروز به صورت انفرادی زیر نظر بدنساز استقلال تمریناتش را پیگیری کرد.

* حرکات ترکیبی و ارسال از جناحین و شوت به سمت دروازه از اصلی‌ترین برنامه‌های تمرین امروز بود.

* آخرین مرحله تمرین امروز ضربات ایستگاهی بود که جواد نکونام، میلاد می‌داوودی، کیانوش رحمتی و ستار همدانی از کادر فنی تیم استقلال روی این ضربات کار کردند که نکته جالب توجه حضور اکبر‌پور درون دروازه بود و این بازیکن ضربات را دفع می‌کرد.

پس از اینکه بازیکنان استقلال تمرینات تاکتیکی را پشت سر می‌گذاشتند به علت سرمای شدید در رختکن حضور پیدا نکرده و بلافاصله راهی منازل خود شدند.

آخرین تمرین تیم استقلال قبل از دیدار با فولاد فردا از ساعت 30/11 برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.