رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپایان یک هفته ناپایداری جوی در کشور + نقشه
1906بازدید
۰

مياچ به پرسپوليس نمي‌آيد

ژلكو مياچ گفت: به دليل تعهدي كه به باشگاه ديناموزاگراب دارم، حضورم در پرسپوليس امكان پذير نيست.

به گزارش فارس، پس از برگزاري جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، اعلام شد ژلكو مياچ، دستيار سابق ايويچ در تيم ملي ايران،يكي از گزينه هاي افشين پيرواني براي حضور در كادر فني اين تيم است.

مياچ در گفت و گو با فارس اظهار داشت: تاكنون هيچ تماسي از ايران و باشگاه پرسپوليس با من گرفته نشده و اطلاعي در اين زمينه ندارم.

اين مربي كرووات تاكيد كرد: با باشگاه ديناموزاگراب قرارداد دارم. از قرارداد 2 ساله ام ،پنج ماه به صورت قطعي و يك وسال نيم به صورت مشروط باقي مانده است.

وي در پاسخ به اين سوال كه چنانچه پيشنهادي مالي خوبي از پرسپوليس دريافت كند،‌آيا راهي ايران مي شود يا خير؛ عنوان كرد: اين نقل و انتقال امكان پذير نيست. من به تعهدم با باشگاه ديناموزاگراب پايبندم.

وي درباره شناختش از فوتبال ايران گفت: اطلاعاتم از فوتبال ايران به سال 1998 و همكاري ام با ايويچ در تيم ملي ايران قبل از شروع مسابقات جام جهاني فرانسه مربوط مي شود. در شرايط فعلي از فوتبال ايران به طور كامل بي خبر هستم.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.