رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراستقلال، قربانی مهدی تاج و هلدینگ خلیج‌فارس؛ فوتبال شائبه‌دار با داوری‌های بودار
2752بازدید
۲

دستگیری19دزد دریایی خلیج عدن

نيروي دريايي فرانسه از ربودن دو كشتي توسط دزدان دريايي سومالي در خليج عدن جلوگيري به عمل آورد و 19 دزد دريايي را دستگير كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري پادربنستي، كشتي نظامي فرانسوي از حمله دزدان دريايي سومالي به دو كشتي باري جلوگيري كرد كه بر فراز يكي از اين دو كشتي باري پرچم پاناما قرار داشت.

طي اين عمليات، نيروي دريايي فرانسه يك انبار بزرگ اسلحه، مهمات، تجهيزات جنگي و دستگاه‌هاي تخصصي براي ربودن كشتي‌ها در دريا را كشف كردند.

گزارش‌ها حاكي از آن است كه تمام دزدان دريايي دستگيرشده به حكومت سومالي تحويل خواهند شد.

همچنين ابراز اميدواري شده است كه اين افراد دستگير شده اقرار كنند كه چه اشخاصي و يا حكومت‌هايي به آنها كمك مي‌كنند و اين تجهيزات پيشرفته را از كجا تامين مي‌نمايند.
گروهي بر اين باورند كه آمريكا و اسرائيل به اين دزدان دريايي كمك مي‌كند و تجهيزات لازم را در اختيار آنها مي‌گذارند.
ا
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۲
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

Are you Sure

ناشناس

ان گروه در اشتباهند.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.