بازدید 11967
11967 بازدید
کنسرت محمدرضا لطفی لغو شد
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶ 14 May 2013
کد خبر: ۳۱۹۱۹۰
| ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶ 14 May 2013
| 11967 بازدید
11967 بازدید
کنسرت شب دوم محمدرضا لطفی در شهر بهبهان نیز لغو شد.
به گزارش از ایلنا به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری – شیدا، با وجود اینکه کنسرت محمدرضا لطفی در 22 اردیبهشت در بهبهان برگزار شد ولی اجرای شب دوم به دستور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد بهبهان لغو شد.
محمدرضا لطفی که 22 و 23 اردیبهشت ماه در شهر بهبهان اجرا داشت، پس از یک شب اجرای پرشور، کنسرت شب دومش توسط اداره ارشاد این شهر لغو شد.
لغو این کنسرت در شرایطی بود که این کنسرت مجوز داشته و مخاطبان برای اجرای شب دوم نیز بلیت خریداری کرده بودند. همچنین با وجود آنکه نماینده شهر بهبهان از اجرای این هنرمند حمایت کرده بود اما کنسرت شب دوم به دستور اداره ارشاد بهبهان لغو شد و مخاطبان این کنسرت مایوس شدند.
لطفی که قرار بود علاوه بر کنسرت، برای علاقمندان کارگاه آموزشی ساز تار و تاریخ موسیقی را نیز برگزار کند، پس از لغو کنسرتش و کارشکنی اداره ارشاد عطای برگزاری کارگاه آموزشی را نیز به لقایش بخشید و برای کنسرت تبریز راهی دیار آذربایجان شد.
در کنسرت بهبهان که بسیاری پشت درماندند، قطعاتی به صورت بداههنوازی با اشعار مولانا و حافظ توسط محمدرضا لطفی اجرا شد.
همچنین در این تور موسیقایی نبیل یوسف شریداوی(دف) و سجاد منصوری (تمبک) با این آهنگساز به صحنه رفتند.
تور کنسرتهای بهاره محمدرضا لطفی از 19 تا 30 اردیبهشت ماه و شهرهای جنوبی و تبریز برگزار میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.