آخرین خبرنخست‌وزیر بلژیک استعفا کرد
1بازدید

گفتگوی وزرای دفاع ایران و سوریه

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تماس تلفنی با همتای سوری خود تأکید کرد: بازنده اصلی هر جنگی در منطقه، آغاز کننده آن خواهد بود.

به‌گزارش اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، سردار حسین دهقان وزیر دفاع کشورمان در پاسخ به پیام تبریک سپهبد فهد فریج وزیر دفاع جمهوری عربی سوریه، در گفت‌وگویی تلفنی از پیام گرم و مودّت‌آمیز وی تقدیر کرد.

وی در این تماس تلفنی به همتای سوری خود گفت: جمهوری اسلامی ایران با دقت و حساسیت تحولات امنیتی منطقه و بحران جاری در کشور دوست و برادر سوریه را تحت نظر دارد.

سردار دهقان با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ابزار سیاسی و مسالمت‌آمیز برای حل و رفع گره‌های امنیتی اظهار داشت: اصولاً‌ استفاده از زور و خشونت نه تنها به کاهش تنش منجر نخواهد شد بلکه موجب تصاعد بحران و تعمیم آن به سایر واحدهای سیاسی خواهد شد.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در پایان تأکید کرد: بازنده اصلی هر جنگی آغاز کننده آن خواهد بود.

وزیر دفاع سوریه نیز با تشکر از تماس وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با رد قاطع ادعای مقامات غربی مبنی بر کاربرد سلاح شیمیایی از سوی ارتش سوریه، گفت: تروریست‌های جنایتکار به‌منظور جلب حمایت بیشتر حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با کاربرد سلاح شیمیایی و کشتار زنان و کودکان و مردم بی‌گناه سوریه تلاش می‌کنند افکار عمومی دنیا را از شکست‌های مفتضحانه اخیر خود منحرف و تداوم جنایات خود را توجیه کنند.

سپهبد فهد فریج تأکید کرد: نیروهای مسلح و مردم شجاع سوریه آماده مقابله با هرگونه اقدام نظامی از سوی نیروهای فرامنطقه‌ای هستند و آن را با قاطعیت در هم خواهند کوبید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.