بازدید اوباما از مسجد ملی مالزی

کد خبر: ۳۹۵۷۳۴
|
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۴:۱۴ 26 April 2014
|
8282 بازدید
رئیس جمهور آمریکا در سفر به مالزی از مسجد ملی این کشور بازدید خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا سفر خود به مالزی را از بعد از ظهر روز شنبه آغاز خواهد کرد و قرار است روز یکشنبه از مسجد ملی مالزی دیدن کند.

مسجد ملی مالزی که در این کشور به مسجد "نگارا" معروف است، در سال 1922 و در مکانی ساخته شده است که پیشتر کلیسا بود. این مسجد در حال حاضر یکی از مهمترین بناهای تاریخی مالزی به شمار می‌رود.

علمای مسلمان مالزی معتقد هستند که بازدید رئیس جمهور آمریکا از مسجد ملی مالزی نشان دهنده تعهد باراک اوباما به ارتباط بیشتر با جهان اسلام بوده و این اقدام از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

در این راستا، "عبدالهق مهد زین"، مشاور مذهبی "نجیب تون رزاق"، نخست وزیر مالزی گفت: بازدید رهبر یک کشور ابرقدرت از مسجد یک موضوع عادی نیست و اوباما نمی‌توانست بهتر از این به اسلام ادای احترام کند.

باراک اوباما اولین رئیس جمهور آمریکا به شمار می‌رود که طی 50 سال گذشته به مالزی سفر می‌کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت