آخرین خبررهگیری سه شناور روسی از سوی نیروی دریایی انگلیس
3625بازدید

طالب‌‏لو:از قولم مصاحبه‌هاي خيالي مي‌نويسند

دروازه‌‏بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در حالي كه ماه‌‏هاست مصاحبه‌‏اي با رسانه‌‏هاي گروهي انجام نمي‌‏دهم اما برخي نشريات گفت‌‏وگوهاي خيالي از من چاپ مي‌‏كنند.

وحيد طالب‌‏لو در گفت‌‏وگو با ايلنا افزود: بنا به دلايلي تصميم گرفتم در برهه‌ كنوني زياد با رسانه‌‏ها مصاحبه نكنم. البته مشكل خاصي وجود ندارد. در شرايط فعلي دوست دارم با كمترين دغدغه فكري فقط به فكر موفقيت خودم و تيم استقلال در مسابقات ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا باشم.

وي ادامه داد: صحبت‌‏هايي دارم كه انشاءالله پس از بازگشت از عربستان و انجام مسابقه حساس برابر الاتحاد اين كشور آنها را عنوان خواهم كرد. فعلاً‌ بعد از اتمام بازي با ذوب‌‏آهن به فكر نتيجه‌‏گيري در ليگ قهرمانان آسيا هستم و از پرداختن به مسائل‌‏ حاشيه‌‏اي خودداري مي‌‏كنم.

دروازه‌‏بان تيم استقلال تهران خاطر نشان كرد: خوشبختانه براي قرار گرفتن در چارچوب اين تيم در بازي برابر الاتحاد هيچ‌‏گونه مشكل و مصدوميتي ندارم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.