آخرین خبرچگونه ايران با استفاده از «تکنولوژي ميانه» آمريکا را زمين گير کرد
0بازدید

پیشنهاد ازدواج به مجری در برنامه زنده!

در یک برنامه زنده تلویزیونی، اسپانسر برنامه از مجری خواست تا از شهر آنها همسری برای خود اختیار کند! مجری هم با وجود جا خوردن، آرامش خود را حفظ کرد و گفت که همسر دارد.

در یک برنامه زنده تلویزیونی، اسپانسر برنامه از مجری خواست تا از شهر آنها همسری برای خود اختیار کند! مجری هم با وجود جا خوردن، آرامش خود را حفظ کرد و گفت که همسر دارد.

بانی‌فیلم آنلاین نوشت: بینندگانی که اواخر شنبه شب گذشته پای شبکه یک نشستند، در بهترین زمان آنتن، شاهد بیش از 15 دقیقه گفت‌وگوی مجری ویژه برنامه عید قربان شبکه یک با اسپانسر برنامه بودند؛ جایی که بهترین زمان آنتن در اختیار یک چهره تجاری قرار گرفت و محمد سلوکی سوالات بی‌ ربط و با ربط متعددی از وی پرسید تا حامی مالی با رضایت دست به جیب شود.

این برنامه که روز گذشته هم روی آنتن بود، باز هم دقایق قابل توجهی را به اسپانسر دیگری واگذار کرد. اما جدا از این شیوه مالوف سال‌های اخیر تلویزیون در آنتن فروشی، نکته عجیب برنامه شنبه شب، جایی بود که اسپانسر با یک سوال جالب سلوکی را در برنامه زنده غافلگیر کرد. او از سلوکی خواست تا از شیراز، شهری که برنامه از آنجا روی آنتن می‌رفت، برای خود همسر اختیار کند! سلوکی هم با وجود جا خوردن، به سرعت آرامش خود را حفظ کرد و گفت همسر دارد.

با پایان این گفت و شنود مجری با اسپانسر، تازه مهمانان اصلی که سالار عقیلی و همسرش بودند، جلوی دوربین آمدند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد جان۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۷:۱۷

چیه دیگه هی میگید دهه 60 - آقا ما که دهه 50 هستیم.به حال شما قبطه می خوریم.

علی۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۵:۰۱

آقای آن فردناشناس .اگه جرئت داری پیش زنت این حرفو بزن .باید بری کارتن خواب باشی

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۴:۵۹

خدایش این هم شد خبر؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۳:۵۹

چقدر چیپ!

آرش پارسا۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۳:۲۴

خوب برای همینه این همه مخاطب از دست میره. با توپ نمیشه مردم را از ماهواره دور کرد برنامه میخواد. خیلی وقت اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم و فقط رادیو گوش میدم. ما ماهواره نداریما والله

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۳:۱۷

ببخشید اشتباه شد اسپانسر مرد بود یا زن ؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۳:۱۱

مجری خانم بود یا آقا ؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۵:۴۰

ای بابا داره میگه محمد سلوکی. اونوقت میگی خانم بود یا آقا ؟!!

آرش۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۳:۰۹

تو اینجور تبلیغات بی ارزش از ماهواره ها هم زدیم جلو

Saeed۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۱:۵۰

خوب حالا که چی ....

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۱:۴۷

تعارف اومد نیومد داره

از ما گفتن بود

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۱:۴۲

خب یکی دیگه هم میگرفت
میگن تا 4 فقره مجازه

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۱:۳۷

همین حساسیت های بیجا باعث شده ازدواج هم برای بعضی دهه شصتیا به یه غول تبدیل بشه. حالا گفته که گفته، مگه چیز بدی گفته، بس کنید این خاله زنک بازیا رو.

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۱:۲۳

شايد ميخواسته نمك گيرش كنه رسانه ملي ديگه!

آن فرد ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۱:۰۷

خوب زن داشته باشه؟ چه ربطی داره؟ یه زن دیگه هم از اون شهر می گرفت، چرا مردهای ما باید به تک زن بودن عادت کنن؟ باید تلویزیون این چند زن بودن رو بیشتر روش تبلیغ کنه (چه دائم چه موقت).

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۷:۰۴

حالا تو جوش نزن. خودت هرچقدر دوست داری بگیر. خودت اون دنیا باید جوابگو باشی که شرط عدالت را عایت کردی با نه! به ما چه؟! والله

حسن۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۶:۳۳

عموجان نفست از جای گرم در میاد یا شاید به چاه نفت وصلی خرج یک خونه رو بزور میشه از راه حلال فراهم کرد چه برسه به دو تا

علی۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۴:۵۴

دوست عزیز شما میفهمی چی میگی ؟ هر مرد بره چند تا زن بگیره و صدا و سیما هم تبلیغ کنه ؟ از دین همین و متوجه شدی فقط ؟

رزآبي۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۴:۴۱

بي جنبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۴:۲۷

خوشت میاد شوهر دخترت یا خواهرت سه تا سه تا زن بگیره فیلسوف؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۴:۲۵

خجالت بکش در قرن 21 زندگی میکنی

آن فرد ناشناس۱۳۹۳/۰۷/۱۵ ۱۳:۵۳

در این کامنت شما نسب واقعی (دقیق نسبت) خوانندگان مرد به زن را در تابناک متوجه خواهید شد!! به رای های آبی در مقابل قرمز دقت کنید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.