آخرین خبردرخواست نتانیاهو برای تعویق تأیید نتایج انتخابات کنست
1بازدید

تکلیفی برای مقابله با گرد و غبار نداریم

رئیس سازمان هواشناسی کشور با بیان این‌که پدیده بیابان‌زایی و گسترش بیابان‌ها برآیند تغییرات جهانی اقلیم و تغییرات رژیم بارش در کشور است، گفت: سازمان هواشناسی تنها وظیفه تجهیز به دستگاه‌های سنجش و پایش گردوخاک را دارد.

به گزارش ایسنا، داوود پرهیزگار با تاکید بر این‌که سازمان هواشناسی کشور به طور طبیعی مسئولیت پایش، آشکارسازی و پیش‌بینی پدیده‌های جوی را برعهده دارد، گفت: در این فرآیند از روشهای متداول در جهان برای پایش و پیش‌بینی پدیده‌ها استفاده می‌شود که شامل دیدبانی با ابزارهای گوناگون از جمله ایستگاه‌های زمینی، تصاویر ماهواره، شبکه رادار هواشناسی و ایستگاه‌های جو بالا می‌شود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور با شاره به مدل‌های پدیده گرد و غبار گفت: تمام داده‌های جمع آوری شده با یکدیگر تلفیق و در مدل‌های عددی پیش‌بینی جو مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پرهیزگار در ادامه تاکید کرد: سازمان هواشناسی با توجه به امکانات و توانمندیهای موجود در اغلب موارد با پیش بینی وقوع گردوخاک در نقاط مختلف کشور و از جمله در جنوب غرب، طی بولتن‌های روزانه پیش‌بینی، اطلاعیه‌ها و اخطاریه‌های هواشناسی و از طریق صدا و سیما و مطبوعات این موارد را به اطلاع سازمانهای اجرایی، مسئولین ذیربط و عامه مردم می‌رساند.

وی با با بیان این‌که پدیده بیابان‌زایی و گسترش بیابان‌ها برآیند تغییرات جهانی اقلیم و تغییرات رژیم بارش در کشور است، افزود: این پدیده مهم‌تر از همه تاثیرات انسان در کاربری زمین و دخالتهای انسانی در محیط است که معمولاً روند تغییرات آن بطور کند و پیوسته است که سازمان هواشناسی مسئولیت اجرائی در این زمینه ندارد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور با بیان این‌که در آخرین بسته‌های اجرایی مقابله با گردوغبار، پیش بینی و پایش و اطلاع رسانی این پدیده به سازمان هواشناسی محول شده است که درحال پیگیری توسط محیط زیست در هیئت دولت برای تصویب نهایی است، گفت: سازمان هواشناسی در خصوص مقابله با بیابان زایی و مقابله با گردوغبار تکلیفی ندارد.

به گفته وی، تنها تکلیف سازمان تجهیز به دستگاه‌های سنجش و پایش گردوخاک است که در بودجه‌های سنواتی درنظر گرفته شده و در حال انجام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.