آخرین خبرچگونه ايران با استفاده از «تکنولوژي ميانه» آمريکا را زمين گير کرد
4بازدید

ترافیک سنگین در خروجی‌های تهران

سرپرست مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور از ترافیک سنگین در خروجی‌های شهر تهران خبر داد و گفت: متأسفانه در تصادفات روز گذشته 30 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش فارس، سرهنگ رحمانی آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

وی گفت: هم اکنون ترافیک در تمام خروجی‌های تهران، محورهای کرج- قزوین، قزوین رشت، کرج - چالوس، هراز و عوارضی تهران - قم ترافیک سنگین گزارش شده است.

سرپرست مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ادامه داد: یک ترافیک سنگین هم برای مبادی ورودی بهشت زهرا پیش‌بینی می‌کنیم چرا که امروز پنجشنبه آخر سال است.

وی به بارش باران در جاده‌های استان‌های خراسان رضوی و جنوبی اشاره کرد و گفت: محور چمن بید در گلستان، رامهرمز در خوزستان و کردکوی در گلستان هم‌اکنون با بارش باران همراه هستند و رانندگان باید نکات امینی را رعایت و با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

سرهنگ رحمانی افزود: طبق پیش بینی هواشناسی انتظار بارش باران در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان را داریم.

به گفته وی، طی 24 ساعت گذشته در 21 تصادف منجر به فوت 30 نفر کشته و در 402 تصادف منجر به جرح 520 نفر مجروح شده‌اند.

سرپرست مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور همچنین از یکطرفه شدن جاده کرج- چالوس از ساعت 14 تا 22 به سمت چالوس خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.