آخرین خبررهگیری سه شناور روسی از سوی نیروی دریایی انگلیس
2بازدید

چک و آرسنال سرانجام به توافق رسیدند

طبق این توافق دو باشگاه با رقم 10.9 میلیون پوند حاضر به امضای قرارداد شده‌اند.

به گزارش تابناک به نقل از اسکای اسپرت داورزبان ملی پوش تیم چلس پیتر چک که 11 سال در چلسی توپ گرفت سرانجام پس از کش مکش‌های فراوان چلسی را ترک میکند و قدم به ورزشگاه امارات می‌گذارد.

طبق این توافق دو باشگاه با رقم 10.9 میلیون پوند حاضر به امضای قرارداد شده‌اند این توافق بین دو باشگاه است و هنوز توافق بر سر  مسائل شخصی خود پیتر چک انجام نشده. چک با  انجام 300 بازی برای باشگاه چلسی به افتخاراتی همچون چهار قهرمانی لیگ برتر،چهار قهرمانی FA Cup، سه جام لیگ، و یک جام قهرمانان دست یافت.


چک و آرسنال سرانجام به توافق رسیدند


آنچه مشخص است اینست که چک هم برای پیوستن به آرسنال موافق است. اما هنوز هیچ توافقی نهایی نشده.اگر این توافق نهایی شود اوج هیچان زمانی خواهد بود که اولین بازی آرسنال در هفته اول لیگ برتر مقابل چلسی قهرمان لیگ برتر خواهد بود. و برای اولین بار در طول 11 سال چک در استفورد بریج به عنوان میهمان قدم  خواهد گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.