آخرین خبرچگونه ايران با استفاده از «تکنولوژي ميانه» آمريکا را زمين گير کرد
4بازدید

کشت مواد مخدر در داخل کشور نداریم

معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه "هماهنگی خوبی میان ایران، افغانستان و پاکستان در مقابله با قاچاقچیان و حاملین مواد مخدر وجود دارد"، گفت: مرزهای شرقی میان ایران و افغانستان مسدود شده است و به دلیل انسداد این مرزها، قاچاقچیان به سمت مرز جنوبی پاکستان می‌روند. در حال حاضر 200 تا 300 کیلومتر از مرز جنوبی نیز در حال ایجاد تأسیسات و اقدامات مقابله‌ای است.

به گزارش ایسنا، اسدالله هادی‌نژاد در واکنش به زمزمه‌هایی پیرامون کشت مواد مخدر در برخی استان‌های کشور اظهار کرد:‌ در مجموع کشت مواد مخدر در داخل کشور نداریم، مگر به صورت موردی و گلخانه‌ای که آن هم کنترل می‌شود، اما کشت در مزرعه و زمین‌های کشاورزی بزرگ به هیچ وجه انجام نمی‌شود.

وی در ادامه درباره امنیت مرزها نیز گفت: حدود 2450 کیلومتر مرز به کمک سیم خاردار، دیوار، برجک، کانال،‌ ایجاد قرارگاه‌های اطلاعاتی، سیستم‌های کنترل اپتیکی و الکترونیکی، راداری، حرارتی، استفاده از پهباد، و سایر وسایل پرنده و همچنین ایجاد مرکز جی پی سی در ایران تحت کنترل است.

معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه هماهنگی خوبی میان ایران، افغانستان و پاکستان در مقابله با قاچاقچیان و حاملین مواد مخدر وجود دارد اظهار کرد: مرزهای شرقی میان ایران و افغانستان مرزهای مسدود شده است، مگر عبور مواد به طریق انفرادی و کوله باری انجام شود. به دلیل انسداد این مرزها، قاچاقچیان به سمت مرز جنوبی پاکستان می‌روند. در حال حاضر 200 تا 300 کیلومتر از مرز جنوبی در حال ایجاد تأسیسات و اقدامات مقابله‌ای است.

هادی‌نژاد افزود: انسداد مرزهای جنوبی پاکستان نیز از برنامه‌های جدی ماست. اکنون حدود 35 درصد از مواد مخدر کشت شده در افغانستان به سمت مرز ایران، 35 درصد به سمت دریا و 40 درصد به سمت شمال افغانستان حرکت می‌کند. ما این توانایی را داریم که این میزان ورود مواد را حدود 10 - 15 درصد و شاید بیشتر کاهش دهیم.

به گفته معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر میزان کشت مواد در افغانستان در سال جاری 6400 تن گزارش شد که نسبت به سال 2001 که امریکا و اروپا وارد افغانستان شدند حدود 30 تا 40 برابر افزایش یافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.