آخرین خبررهگیری سه شناور روسی از سوی نیروی دریایی انگلیس
2بازدید

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

توزیع سری اول سبد کالای نیازمندان

معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از توزیع سری اول سبد کالای نیازمندان از روز شنبه (۲۲ خرداد) خبر داد.

معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از توزیع سری اول سبد کالای نیازمندان از روز شنبه (۲۲ خرداد) خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سید احمد میدری معاون امور رفاهی  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از توزیع اولین سری سبد کالای نیازمندان از ابتدای هفته آینده (شنبه 22 خرداد 95) خبر داد.

به گزارش فارس پیش از این علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ کارت‌های یارانه سرپرست خانوارهای نیازمند برای تهیه سبد کالا خبر داده و گفته بود این سبد به مناسبت ماه مبارک رمضان شارژ خواهد شد.

بر اساس این گزارش  اعتبار سبدهای کالایی بین 80 تا 120 هزار تومان اعلام شده بود که از طریق کارت‌های یارانه برای سرپرستان خانوار نیازمند قابل برداشت است، آن دسته از خانوار‌هایی که پیامک سبد کالا را دریافت می‌کنند امکان دریافت سبدهای کالایی خود از فروشگاه‌های تحت پوشش را خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.