آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
0بازدید

آغاز مبادلات تجاری کره جنوبی و ایران با یورو

وزیر دارایی کره جنوبی از آغاز مبادلات تجاری این کشور با ایران با استفاده از یورو خبر داد.

وزیر دارایی کره جنوبی از آغاز مبادلات تجاری این کشور با ایران با استفاده از یورو خبر داد.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، "یو ایل هو" وزیر دارایی کره جنوبی امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در شهر سئول تاکید کرد: مبادلات تجاری کره جنوبی با ایران با استفاده از یورو از 29 آگوست یعنی دوشنبه آینده، اجرایی خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: این اقدام موجب حل و فصل مشکلات زیادی خواهد شد که هم اکنون در مسیر تسهیل سرمایه گذاری و تجارت با ایران وجود دارد.

وزیر دارایی کره جنوبی در ادامه گفت: "کی ئی بی هانا بانک، شینهان بانک و ووری بانک" به عنوان بانک‌هایی انتخاب شده‌اند که مبادلات تجاری و مالی با ایران را با یورو انجام خواهند داد.

تاکنون، خرید نفت کره جنوبی از ایران و پرداخت ها برای پروژه های ساخت و ساز در ایران با "وون" پول کره جنوبی انجام می شده است، این مساله موجب محدود شدن فعالیت های تجاری و اقتصادی حتی پس از لغو تحریمهای بین المللی علیه ایران شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.