آخرین خبرقیمت طلا و سکه امروز 11 آبان / انفجار سکه امامی و بازگشت غول‌های بازار !
2بازدید

اعلام آخرین وضعیت ماریا شاراپووا

دادگاه عالی ورزش حکم ماریا شاراپووا، تنیس باز به نام جهان را بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) اعلام خواهد کرد.

به‌ گزارش ‌تابناک ورزشی، ماریا شاراپووا 29 ساله که پنج بار تاکنون قهرمان گرند اسلم تنیس شده است، در ماه مارس تست دوپینگ مثبت داشت. او از ماده ملدونیوم استفاده کرده بود.

فدراسیون جهانی تنیس، شاراپووا را برای دو سال محروم کرد. او برای کوتاه‌تر شدن محرومیتش به دادگاه عالی ورزش اعتراض کرد. شاراپووا اعلام کرد به دلایل پزشکی از ملدونیوم استفاده می‌کرد و از ممنوع شدن آن از ژانویه 2016 اطلاع نداشته است. 

او در  المپیک 2012 لندن مدال نقره کسب کرد. حکم شاراپووا امروز (سه شنبه) حدود ساعت یک بعد از ظهر به وقت گرینویچ اعلام می‌شود.

فدراسیون جهانی تنیس دلیل شاراپووا برای مصرف ملدونیوم را نپذیرفته و اعلام کرده است این ماده در لیست وادا قرار گرفته بوده و از چند ماه قبل از ممنوعیت ملدونیوم ورزشکاران به این لیست دسترسی داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سعيد۱۳۹۵/۰۷/۱۳ ۱۳:۳۳

هر كاري خواهم كرد تا ماريا محروم نشه براش پاپوش درست كردند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.