آخرین خبرپادشاه اردن هم اسرائیل را بزرگترین خطر منطقه می‌داند
1بازدید

قصور پزشکی علت فوت الینای ۶ ساله

رئیس کل دادگستری استان گلستان قصور پزشکی در فوت الینای ۶ ساله را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این رابطه دو پزشک متخصص، دو پرستار و مسئول فنی بیمارستان مقصر شناخته شدند.
 
هادی هاشمیان رئیس کل دادگستری گلستان در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان قصور پزشکی در فوت الینای ۶ ساله را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این رابطه دو پزشک متخصص، دو پرستار و مسئول فنی بیمارستان مقصر شناخته شدند.

وی افزود: پس از تکمیل تحقیقات و اعلام نظر هیئت تجدید نظر انتظامی نظام پزشکی استان، نخستین جلسه رسیدگی به پرونده مرگ الینا فروتن در شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری گرگان برگزار شد.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: در نخستین جلسه دادگاه، خانواده الینا فروتن که به ریاست قاضی حمید رضا فیروزیان برگزار شد، نماینده دانشگاه علوم پزشکی استان و متهمان این پرونده همراه با وکلای خود حضور داشتند که از شاکی، متهمان و وکلای آن‌ها تحقیق و دفاعیات آنان اخذ شد.

 هاشمیان اضافه کرد: به دلیل طولانی شدن روند رسیدگی، دادگاه تنفس اعلام کرد و ادامه تحقیق و اخذ اظهارات طرفین پرونده را به جلسه‌ی بعدی که ۱۰ روز دیگر برگزار می‌شود، موکول کرد.

رئیس کل دادگستری گلستان با بیان این که طبق نظریه هیات تجدید نظر انتظامی نظام پزشکی استان، در فوت این کودک ۶ ساله قصور پزشکی صورت گرفته است اظهارکرد: در این نظریه دو پزشک متخصص بیمارستان طالقانی هر کدام به میزان ۳۰ درصد و مسئول فنی شیفت شب بیمارستان به میزان ۲۰ درصد و دو پرستار دیگر این بیمارستان نیز ۲۰ درصد در این حادثه مقصر شناخته شدند.

براساس گزارش میزان، الینا فروتن دختر ۶ ساله گرگانی، ۱۴ اردیبشهت سال گذشته پس از انجام عمل جراحی لوزه در بیمارستان طالقانی گرگان به کما رفت و بعد از گذشت چند ماه، ۲۲ مرداد همان سال از دنیا رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۰۹:۰۵

به نظرم با این رای بالایی که روحانی آورده و برگ برنده دولت قبل همین بیمه سلامته راحت می شود حق بیماران و پزشک ها و پرستارها رو گرفت. البته شاید یه مقدار دیر جواب بده مثلا انتهای سال 1400

عباس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۰۸:۳۶

مگر یک پزشک چکار میکنه که اینهمه حقوق بهش میدن؟ یک پزشک زن متخصص زنان و زایمان سالی 3 الی 4 میلیارد تومان داره توی سیستان و بلوچستان حقوق میگیره. این عدالته؟

سعيد۱۳۹۶/۰۳/۰۲ ۱۸:۵۵

مدارک پولي، اندک اندک داره اثر خودش رو در جامعه نشون ميده...

کاش تابناک اتفاقاتي که در اثر قصور پزشکي در 2-3 سال اخير رخ داده را جمع آوري ميکرد...

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۲ ۱۶:۵۴

ببینید چقدر این پزشکی مافیا دارد که نظرات را حذف کردند :(

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۲ ۱۴:۳۴

تو ایران پزشکا انگار ارث باباشون رو از مردم طلب دارن

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۲ ۱۲:۲۷

انشالله با وزیر بهداشت جدیدی که معرفی خواهد شد.
هم پدیده قصور پزشکی و مافیای نظام پزشکی حل خواهد شد.
هم کارانه های نجومی پزشکان.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۲ ۱۵:۱۶

شاید

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۲ ۱۲:۱۳

آقا چرا فضیه رو بزرگ میکنی برادر من!!!
شما به جای پیگیری علت فوت یه بیمار که غالبا هم اتفاق می افته باید پیگیر معوقات پزشکان میشدی
پزشکان مظلومی که چندین ماه هست با حقوق های ناچیز 20 میلیونی دارن زندگی میکنن. باید افزایش داشته باشه. به جهنم که کمر اقتصاد ممکلت بابت سرازیر شدن بودجه کشور به وزارت پزشکان شکسته. باید بیشتر بدن بهشون.
چرا وقت پزشک رو میگیرین الکی وقتی می دونین تبرئه میشه!!!
پزشکان عزیز بیمار مرد زیر دستتون فدای سرتون. پیگیر کارانه و حقوق باشین که خربزه آبه

کارمندقراردادی۱۳۹۶/۰۳/۰۲ ۱۱:۵۹

بازهم پزشکان تاجر یا تاجران پزشک

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.