آخرین خبرشنیده شدن صدای انفجار در سفارت انگلیس در بغداد
3بازدید

تقاضاي پارلمان مستقل باسك از دولت اسپانيا:

تيم ملي بايد در باسك بازی كند

فوتبال بهانه اي براي ايجاد و حفظ وحدت ملي در اسپانيا است و معمولا تيم ملي فوتبال اين كشور در مناطق مختلف ميزبان حريفان خود مي‌شود تا ملي گرايي در تمام مناطق گسترش داشته باشد اما خاطرات تلخ دولت از حملات تروريستي و انفجاربمب‌هاي مخرب و مهيب گروهك اتا مانع برقراري فضايي مثبت ميان اين ايالت با دولت مركزي مي‌شود.

پارلمان مستقل و ايالتي باسك در نامه‌اي رسما از دولت اسپانيا خواست بازي بعدي تيم ملي اسپانيا در منطقه باسك برگزار شود.

به گزارش فارس و به نقل از ماركا، تيم ملي فوتبال اسپانيا 42 سال است كه به خاطر ترس از خطرات ناشي از تروريسم در باسك بازي نمي‌كند.

در اين بيانيه آمده است اگر منطقه باسك تا اين حد ناامن است كه در 42 سال گذشته حتي يك بار هم پيش نيامده تيم ملي در باسك ميزبان يكي از حريفان خود باشد پس بديهي ترين وظيفه دولت در برقراري امنيت اين منطقه چه مي‌شود؟

فوتبال بهانه‏ای براي ايجاد و حفظ وحدت ملي در اسپانيا است و معمولا تيم ملي فوتبال اين كشور در مناطق مختلف ميزبان حريفان خود مي‌شود تا ملي گرايي در تمام مناطق گسترش داشته باشد اما خاطرات تلخ دولت از حملات تروريستي و انفجاربمب‌های مخرب و مهيب گروهك اتا مانع برقراري فضايي مثبت ميان اين ايالت با دولت مركزي مي‌شود.

آنخل ماريا ويار رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا توپ اين پروژه را در زمين دولت انداخته و مي گويد: اگر دولت دستور دهد مشكلي براي بازي در باسك نداريم اما خود او هم به خوبي مي‌داند برگزاري بازي ملي در باسك عملا غيرممكن است و گروه كينه توز اتا از چنين فرصت ناب براي خرابكاري نهايت استفاده را خواهد كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.