آخرین خبرچگونه ايران با استفاده از «تکنولوژي ميانه» آمريکا را زمين گير کرد
1بازدید

تغييرات گسترده در قوه قضائيه

به دنبال تغييرات گسترده‌اي که آيت الله آملي لاريجاني، رئيس جديد قوه قصائيه در سطح معاونت‌ها و رياست‌هاي سطح کلان اين قوه صورت داد، اين بار وي تغييرات گسترده‌اي را به مرور زمان در رياست دادگستري استان‌هاي مختلف کشور انجام خواهد داد.

با انتصاب رئيس جديد قوه قضائيه، انتصابات و برخي تغييرات در اين قوه امري بديهي و دور از انتظار نيست چرا که رئيس جديد گزينه‌ها و افراد مد نظر خود را براي اينکه بتواند در راستاي برنامه و اهداف خود گام بردارد به سمت‌ها و پست‌هاي مختلف منصوب مي‌کند و برخي ديگر را نيز ممکن است از سمتي به پستي ديگر جا به جا نمايد.

به گزارش خبرنگار بولتن، به دنبال تغييرات گسترده‌اي که آيت‌الله آملي لاريجاني، رئيس جديد قوه قصائيه در سطح معاونت‌ها و رياست‌هاي سطح کلان اين قوه صورت داد، اين بار وي تغييرات گسترده‌اي را به مرور زمان در رياست دادگستري استان‌هاي مختلف کشور انجام خواهد داد.

طبق اطلاعات خبرنگار ما، حدود 15 رئيس دادگستري استان‌هاي مختلف کشور، تغيير کرده و برخي از اين افراد به صندلي رياست استان‌هاي ديگر تکبه خواهند زد.

از جمله استان‌هايي که در اوليوت تغيير و يا جا به جايي رئيس قرار دارند مي‌توان به استان‌هاي اردبيل، سمنان، کرمانشاه، ايلام، زنجان، خراسان شمالي، قزوين اشاره کرد.

شايان ذکر است که به دنبال تغيير روساي کل دادگستري اين استان ها، تغيير دادستان‌هاي مراکز اين استان نيز در دستور کار قرار دارد.

برخي از اين روساي دادگستري به دادگستري و قوه قضائيه مرکز منتقل خواهند شد.

گفتي است، تغيير آوايي، رئيس کل دادگستري استان تهران که پيشتر در برخي رسانه‌هاي مطرح شده بود، منتفي شده و وي همچنان رئيس کل تهران باقي خواهند ماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.