رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقیمت گواهی اسقاط خودرو افزایش یافت
4بازدید
۴۴

آخرین تحولات خاورمیانه:

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران/مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان/ اعلام آمادگی اردوغان برای حمله به شمال عراق

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران، اظهارات جالب توجه دی میستورا در مورد تجزیه سوریه، مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان و درخواست الجبیر برای اصلاح برجام از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به اعلام آمادگی اردوغان برای حمله به شمال عراق نیز اشاره کرد.

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران/مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان/ اعلام آمادگی اردوغان برای حمله به شمال عراق

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران، اظهارات جالب توجه دی میستورا در مورد تجزیه سوریه، مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان و درخواست الجبیر برای اصلاح برجام از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به اعلام آمادگی اردوغان برای حمله به شمال عراق نیز اشاره کرد.

به گزارش تابناک، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که این کشور قصد دارد که عملیات شاخه زیتون را در سوریه ادامه دهد تا به زعم خود بر تروریستها در منبج، قامشلی و عین العرب غلبه کند.

وی افزود: تاکنون ۳۶۲۲ فرد مسلح در جریان عملیات شاخه زیتون کشته شده اند. ما به عملیات در سوریه تا پاکسازی منبج، قامشلی، عین العرب و راس العرب از تروریستها به طور کامل ادامه خواهیم داد.

اردوغان تاکید کرد: ما از دولت عراق خواسته ایم که شمال عراق را از کردها مسلح پاکسازی کند و اگر لازم باشد در آنجا هم عملیات انجام خواهیم داد.

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران/مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان/ اعلام آمادگی اردوغان برای حمله به شمال عراق

لازم به ذکر است، ارتش ترکیه از ۳۰ دی ماه عملیات در شهر عفرین واقع در شمال سوریه را بر خلاف موازین بین المللی در کسب مجوز از دولت قانونی دمشق علیه نیروهای حمایت آمریکا آغاز کرد.

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران

یک مقام ارشد دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، بامداد سه‌شنبه از برنامه‌ریزی‌ها برای تشکیل کمیته‌ای سه جانبه متشکل از نمایندگان آمریکا، عربستان سعودی و امارات با هدف مقابله با ایران خبر داد.

به نوشته وبگاه نشنال، این کمیته در هفته جاری آغاز به کار خواهد کرد. هدف از آن، همکاری‌های نزدیک‌تر میان این سه کشور برای مقابله با چیزی است که «رفتارهای بی‌ثبات‌کننده ایران» خوانده شده است.

مقام ارشد آمریکایی در جمع خبرنگاران گفت تشکیل این کمیته سه جانبه در حاشیه سفر «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی به واشنگتن اعلام خواهد شد. اعضای کمیته به طور منظم برای هماهنگ‌سازی تاکتیک‌ها و مکانیسم‌هایشان دیدار خواهند کرد.

وبگاه نشنال نوشته تشکیل این کمیته احتمالاً قبل از سفر بن سلمان به بوستون در روز شنبه اعلام خواهد شد و نمایندگان هر سه کشور برای افتتاح آن حضور خواهند داشت.

در همین راستا، مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی طی روزهای آینده وارد واشنگتن خواهد شد.

مطابق این گزارش، نمایندگان این سه کشور قبل از تشکیل این کارگروه جدید، با یکدیگر دیدار و درباره راهبردهایشان در خصوص ایران رایزنی کرده‌اند.

مقام آمریکایی تشکیل این کمیته را «فرصتی عظیم» خواند و بر ضرورت «پاسخگو کردن ایران بابت تسهیل» حمله به عربستان سعودی و امارت تأکید کرد.

دی میستورا: سوریه شاهد تجزیه فاجعه بار است

نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه با بیان اینکه سوریه به سمت تجزیه ای فاجعه بار پیش می رود گفت که در صورت عدم دستیابی به یک راه حل سیاسی فراگیر، داعش بار دیگر به سوریه باز خواهد گشت.

«استیون دی میستورا» در مرکز مطالعات عالی در ژنو گفت: حقیقت این است که تجزیه آرام سوریه که از مدتی پیش جریان دارد و نیز فقدان کنترل مناطق مختلف سوریه که هم اکنون شاهد آن هستیم، تاثیری فاجعه بار نه تنها بر سوریه بلکه بر کل منطقه خواهد داشت.

وی بر حل و فصل فراگیر بحران سوریه با مشارکت تمامی اقشار مختلف مردم این کشور تاکید کرد.

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران/مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان/ اعلام آمادگی اردوغان برای حمله به شمال عراق

گروه کشورهای غربی - عربی ضدسوری به پیشگامی آمریکا از هفت سال پیش با راهبرد سرنگونی دولت قانونی سوریه سبب شدند، ده ها هزار تروریست افراطی از کشورهای مختلف جهان به این کشور گسیل و از جنگ افزارهای پیشرفته، پول و حمایت های اطلاعاتی برخوردار شوند.

این اقدام های ضدسوری سبب تشکیل ده ها گروه تروریستی شد که افزون بر قتل عام و کشتار صدها هزار نفر در سوریه و عراق و همچنین ویرانی دو کشور، آوارگی میلیون ها عراقی و سوری را در پی داشته است، با این روند همچنان گروه کشورهای غربی - عربی به حمایت از گروه های مسلح و تروریستی ادامه می دهند.

مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان

یک منبع آگاه گفت که آیت الله سید علی سیستانی مرجعیت عالیقدر عراق، با دیدار با محمد بن سلمان که قرار است به عراق سفر کند، قاطعانه مخالفت کرده است.

بر اساس این گزارش، این موضع آیت الله سیستانی، خشم سعودی‌ها را برانگیخته است.

بن سلمان قرار است پایان ماه جاری میلادی به عراق سفر کند. این در حالی است که با نزدیک شدن به زمان سفر ولیعهد سعودی به عراق، هشتگ "به محمد بن سلمان در عراق خوشامد گفته نمی‌شود"، صفحات اجتماعی این کشور را پر کرده است.

فعالان سیاسی و اجتماعی عراق خواستار عدم استقبال و خوشامدگویی به ولیعهد سعودی و جلوگیری از گشایش روابط با عربستان شدند، زیرا به عقیده آنان هدف از این رو ند به فراموشی سپردن جنایت‌های تروریستی در حق ملت عراق است.

الجبیر: توافق هسته ای ایران ناقص است!

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان به تکرار مواضع خصمانه خود علیه ایران پرداخت و توافق هسته ای را ناقص خواند.

وی مدعی شد: از نظر ما توافق هسته ای ایران یک توافق ناقص است.

تشکیل کمیته سه جانبه عربی-آمریکایی ضد ایران/مخالفت شدید آیت الله سیستانی با درخواست بن سلمان/ اعلام آمادگی اردوغان برای حمله به شمال عراق

الجبیر در باره طرح های هسته ای سعودی ها گفت: عربستان در حال انجام مذاکراتی با چند کشور و همچنان مشغول بررسی طرحی هایی در این زمینه است.

مواضع خصمانه وی در حالی بیان می شود که محمد بن سلمان ولیعهد عربستان عازم آمریکا شده و قرار است با ترامپ دیدار و گفتگو کند.

 

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۰۳ ۰۷:۱۶

فقط دعا کنید که خداوند به مردم بی گناه این دنیا رحم کند

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۰۲ ۱۰:۱۶

یاشاسین اردوغان

سعید۱۳۹۷/۰۱/۰۱ ۱۳:۱۶

خدایی خوب به عکس اردوغان دقت کنید ، حالت خونخواری و استبدادی در چشمها و صورتش کاملا آشکار است

سید حسنی3نیک۱۳۹۷/۰۱/۰۱ ۰۸:۴۰

کمیته ضد ایران احتمالا در این ماه مبارک
پرده از خروج دو شرور
یعنی شاه اردن و عزت الدوری برمیداردِ
أین الرجبیون ؟ یا اولی الابصار

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۲۳:۱۹

مرگ بر هیتلر خون اشام زمانه اردوغان جانی لعنت خدا بر او و حرامیانش.

مهاجر افغانی۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۲۱:۵۹

مهم نظری ملت هاست دل های ملت مسلمان باهم است گرچند برخی دولت مردان راهی اشتباه می روند مانند بن سلمانها وووامایه روزی متوجه می شوند شاید خیلی دیر نشده باشد

مهاجر افغانی۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۲۱:۵۹

مهم نظری ملت هاست دل های ملت مسلمان باهم است گرچند برخی دولت مردان راهی اشتباه می روند مانند بن سلمانها وووامایه روزی متوجه می شوند شاید خیلی دیر نشده باشد

عباس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۸:۴۹

عربستان با خریدبالغ بر 700میلیارد دلار اوراق قرضه امریکا مجبور هرچه امریکا بگه او فرمان ببره اقای ترامپ حکم دادگاه امریکا در قضیه یازده سپتامبر داره کوچکترین حرکت عربستان همان کاری که با اموال ما کردند با سرمایه های عربستان در امریکا می کنند

سخایی۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۶:۳۶

اینکه عزیزی میگه مدیریت ضعیف ایران جای تعجب است بنده بعنوان کسی که سالها درروابط خارجی تجربه دارم بگم که نهایت کم لطفی است ایران اکنون باهمه مشکلاتی که دارد قویترین قدرت منطقه ای است

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۴:۵۰

امامزاده قبوله؟

هموطن۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۴:۴۷

خدا لعنت کند کسانی را که با استفاده ابزاری از واژه تروریسم زنان و کودکان و کهن سالان را قتل عام می کنند و دم از اسلام می زنند

حسنی 2۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۴:۱۰

باسلام . نگران نباشید به چیزی مثل عراق قرار برای امارات و عربستان بیفتد و باز ایران را میخواهند وسیله قرار بدهند.آب که از سر ما گذشت چه بجنگیم شهید میدهم چه نجنگیم مردم کشورم از فقر خودکشی میکنند !!

كاوه۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۴:۰۵

درك درستى از حساسيت منطقه براى مسئولين و برخوردى متناسب با آن از اهميت ويژهاى برخوردار است. صحبت برخی در مورد اسرائيل از همين دست است و دقيقأ همسو با سياستهاى امريكا، اسرائيل و كشورهاى عربى متخاصم است. عدم درك اين حساسيت ميتواند به كشورمان صدمات سنگينى وارد بكند و بجاست كه مسيولين تنها به مواردى كه به وظيفه هشان مربوط ميشود سخن بگويند و از طرح مسائل به ظاهر انقلابى و ليكن عميقأ دشمن خوشحالكن بپرهيزند.

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۴:۵۲

در کاخ سفید را میشه بست ولی در دهن بعضیا رو نه

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۳:۰۴

عربستان وشيخ نشينان بدانندكه نيت امريكا براي آنهاخيرنيست امريكا پس ازدوشيدن آنهارابه حال خودرهاخواهدكردايران براي آنهادشمن نيست بادست خودممالك اسلامي رابه مهلكه نيندازيد

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۲:۴۳

عاقبت این سلطان جنایتکار عثمانی نابود خواهد شد

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۵:۱۳

واقعا بابا پیش گو

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۲:۳۲

حاکمان برخی از کشورهای عربی واقعا نمیدانند ..( زمانی که خداوند ان روز را نیاورد ) ایران تضعیف شود امریکا و اسراییل ابن عربها را به بهانه حمایت از تروریسم و جنایات جنگی محاکمه و مجازات خواهد کرد و درک نمی کنند که وعده کمک اقتصادی و نظامی امریکا و اسراییل کاملا پوچ و در راستای منافع امریکا و اسراییل است لذا دست به قماری زده اند که چیزی به جز باخت همه جانبه برای اعراب نخواهد داشت

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۲:۱۲

تجزیهٔ سوریه اجتناب ناپذیر است ؟ که با تحزیهٔ سوریه عراق هم تجزیه میشود ،وبا تجزیهٔ عراق بخشهایی از ترکیه ،وایران هم جدا میشود ،ویمن هم تجزیه میشود ،وتغیرات اساسی در شبه جزیریه ححاز رخ خواهد داد ؟ودر نهایت افغانستان ،وپاکستان هم بخشی از آنها جدا میشود ،ویک کشور سوم بوجود می آید که امکان دارد بخشی هم از ایران به آن ملحق شود ؟همهٔ‌اینها از پیش طراحی شده بوده که برای جهان پسا کمونیست برنامه ریزی شده بوده است ،که سردستهٔ این همه برنامه ها ایران را انتخاب کردند ،،،؟،،،

حسان بلوچی۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۲:۰۶

تابناک : ارتش ترکیه از ۳۰ دی ماه عملیات در شهر عفرین واقع در شمال سوریه را بر خلاف موازین بین المللی در کسب مجوز از دولت قانونی دمشق علیه نیروهای حمایت آمریکا آغاز کرد.

عزیزمن مگه الان توسوریه دولت قانونی باقی مونده بشاراسد بعنوان یک ریس جمهور مگه اختیاراتی ازخودش داره الان تنها کسانی توسوریه حرف اول وآخررومیزنن ایران وروسیه اند بشاراسد بدون اجازه اینا نفس هم نمیکشه عملیات شاخه زیتون بامجوز روسیه وایران بود ودرحقیقت یک معامله بود ترکها رضایت دادن نیروهای طرفدار ایران منطقه شرق راه آهن ادلب رواز معارضین بگیرند درعوض ترکیه به کمک ارتش آزادعفرین رو از تروریست های طرفدار آمریکا پس بگیرند

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۱:۳۸

اول بگو که هسته ای یعنی چی بعدش بیا اظهار فضل کن

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۱:۲۱

چهل سال قبل که ایران ضعیف تر از حالا بود و نهال انقلاب نیاز به خون داشت خمینی کبیر فریاد زد امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند حالاکه این نهال درخت تنومند شده

چالدران جدید۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۱:۱۶

. تاریخ در حالت تکرار است و اردوغان از هر طرف به مرزهای ایران با چراغ سبز ایران نزدیک میشود.

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۱:۱۲

هرروز شاهد افزایش دشمنی عربستان با ایران هستیم و در این شرایط تعدادی اصرار بر اعزام بیش از ۸۰۰۰۰نفر به حج تمتع و کمک به اقتصاد دشمن دارند,!!!!چرا؟؟؟؟!!

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۵:۰۳

بصیرت یادت نره

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۱:۱۱

عربستان با تشکیل این کمیته ها با آمریکا، فکر می کنم بن سلمان هر آن چه به زور از شاهزاده ها ی سعودی گرفته رو باید تماما به ترامپ تحویل بده۰

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۱:۰۳

حالا یک گل کاشتی بذار غنچه کنه بعد ادم عاقل با یک دست دو تا هندوانه بر نمی داره...

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۰:۴۸

يادمون نره صدها شهيداني كه بدست پ كا كا و پژاك و كوموله به اسم آزاديخواهي و مظلوم نمايي در مرز سر بريده شدن .

سروش۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۰:۲۶

با اون همه پول قدرت از ایرانی با مدیریت ضعیف و حتی منفی چه می خواهند.

علی۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۰۹:۴۷

سلام عدالت رو اینجوری فهمیدم که عربستان حق دارد به صورت شبانه روز بر سر مردم بیگناه یمن از هوا وزمین موشک باران بشه حالا در این مدت ۲تا موشک اونم به سمت نظامیان سعودی بره دنیا بر ننی تابه . چقدر این پول سعودی ها دنیا را بی شرم کرده هیهات من ....

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۵:۰۲

در سوریه در این ۷ سال بیش از نیم میلیون نفر کشته شده اند نمیبینی ولی یمن که کمتر از ۱۰ هزار کشته شده اند میبینی جل الخالق

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۰۹:۴۴

هرچی بیشتر با ایران مقابله می کنن نتیجه عکس می بینن

محسن۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۰۹:۴۰

این الجبیر خیلی پررو شده و نوکری آمریکایی ها رو از حد گذرونده

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۰۹:۴۰

ایران باید با دیپلماسی فعال تر خارجی با عربستان از راه دوستی در بیاد چراکه دشمنی بین این دو کشور اصلا نه به صلاح منطقه است نه به صلاح دو کشور!!!

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۰۹:۲۰

با این دشمنی های عربستان واقعا حج رفتن و هرگونه سیاست اعزام حج توسط هرکسی خیانت به کشور است. با این وضع کشور و مشقت اقتصادی و ارزی و تحریمها پول ریختن به جیب هرکشوری خصوصا عربستان به هر نامی خیانت ملی است. ایندگان بر رفتار ما قضاوت خواهند کرد مسئولان حواسشان جمع باشد

سید۱۳۹۷/۰۱/۰۱ ۰۳:۱۶

حتما تو از علمای دین و مذهب و حتی سیاسیون کشور خیلی بیشتر می فهمی،که امر واجب خدا را خیانت میدونی ولی ترکیه و دبی و. رفتن را خیلی واجب!؟ امر دین صاحب دارد نه اینکه هر کس از راه رسید خودش را اعلم علمای دین بدون

سید۱۳۹۷/۰۱/۰۱ ۰۳:۱۲

حتما تو از علمای دین و مذهب و حتی سیاسیون کشور خیلی بیشتر می فهمی،که امر واجب خدا را خیانت میدونی ولی ترکیه و دبی و. رفتن را خیلی واجب!؟ امر دین صاحب دارد نه اینکه هر کس از راه رسید خودش را اعلم علمای دین بدون

سید۱۳۹۷/۰۱/۰۱ ۰۳:۰۵

لابد تو از همه علمای دین و مذهب و حتی سیاسیون کشور خیلی بیشتر می فهمی،که امر واجب خدا را خیانت میدونی ولی ترکیه و دبی و. رفتن را خیلی واجب!؟ امر دین صاحب دارد نه اینکه هر کس از راه رسید خودش را اعلم علمای دین بدونه.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۰۱ ۰۰:۵۴

ما حج نميريم شماهم آنتاليا تشريف نبريد

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۲۱:۱۴

چند برابر حج هر سال پول تو جیب ترکیه ریخته میشه کسی چیزی نمیگه!!! یه کم برای من عجیبه.

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۷:۲۱

زمانی که مکه دست مشرکین بود پیامبر برای حج عمره و نه تمتع چنان پافشاری کردند که کار نزدیک به جنگ و درگیری کشیده شد که نهایت با امضای صلح حدیبیه ختم به خیر شد. از این گذشته اگر عربستان از ایرانی ها خالی شود هرچه دلشان بخواهد علیه ما در گوش دیگران وز وز می کنند و این علیه منافع ما است. این رو بفهم. اگر خیلی دلت می سوزه چرا به اونایی که تعطیلات رو ترکیه یا دبی یا حتی آمریکا می روند نمی گید و بند حج شده اید؟ دردتان درد دین ستیزی است نه مملکت دوستی!!!

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۴:۵۹

بصیرت نداری

تریلی۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۰۹:۰۷

چه میکنه اردوغان در سوریه وچه میکنه عربستان بر علیه ایران یکی نیست جواب این دو رو بده جونای ما هرچه در سوریه کاشتن داره پنبه میشه که?

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۹ ۱۴:۵۸

ایران در سوریه چیزی نکاشته بلکه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.