رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراستقلال، قربانی مهدی تاج و هلدینگ خلیج‌فارس؛ فوتبال شائبه‌دار با داوری‌های بودار
2بازدید
۹۶

آخرین تحولات خاورمیانه؛

اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ۹ شخص و نهاد ایرانی/دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه/لاوروف: آمریکا به دنبال «تقابلی تمام‌عیار» با ایران است/جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج» سوریه

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه 9 شخص و نهاد ایرانی، حمله داعش به یک پایگاه ارتش سوریه در دیرالزور، دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه، رایزنی تلفنی نتانیاهو با پامپئو درباره جنوب سوریه، رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران و لیبی و اظهارات لاوروف در مورد تقابل تمام عیار آمریکا با ایران، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج» سوریه نیز اشاره کرد.

اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ۹ شخص و نهاد ایرانی/دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه/لاوروف: آمریکا به دنبال «تقابلی تمام‌عیار» با ایران است/جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج» سوریه

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه 9 شخص و نهاد ایرانی، حمله داعش به یک پایگاه ارتش سوریه در دیرالزور، دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه، رایزنی تلفنی نتانیاهو با پامپئو درباره جنوب سوریه، رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران و لیبی و اظهارات لاوروف در مورد تقابل تمام عیار آمریکا با ایران، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج» سوریه نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ خبرگزاری آناتولی ترکیه اعلام کرد، آنکارا و واشنگتن، نقشه راهی در خصوص منبج در شمال سوریه تهیه کرده‌اند که بر اساس آن، گروه یگان‌های مدافع خلق کُرد (YPG) ظرف یک ماه از غرب رود فرات خارج خواهند شد.

این خبرگزاری افزود: این نقشه راه آمریکا و ترکیه هفته گذشته در جریان نشست گروه کاری ترکیه و آمریکا در آنکارا تدوین شد.

خبرگزاری آناتولی به نقل از منابعی که در این نشست حضور داشتند، اعلام کرد، توافق نهایی در خصوص منبج در جریان دیدار مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه با مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در چهارم ژوئن آینده (۱۴ خرداد) در واشنگتن اعلام خواهد شد.

انتظار می‌رود، توافق فنی خروج عناصر یگان‌های مدافع خلق کُرد از مناطق غربی رود فرات در شمال سوریه، بعد از چهارم ژوئن عملی شود.

بر اساس اطلاعاتی که آناتولی به آن دست یافته است، فرماندهان یگان‌های مدافع خلق کرد خروج از منبج به شهر عین‌العرب (کوبانی) در شمال سوریه را آغاز کرده‌اند تا از آنجا به شهرک "عین عیسی" حرکت کنند.

در مرحله دوم این نقشه راه، نیرو‌های مسلح و اطلاعات ترکیه و آمریکا ۴۵ روز بعد از نشست چهارم ژوئن، مأموریت محافظت از منبج را آغاز خواهند کرد.

پیش از این، وزیر خارجه ترکیه گفت، تا زمان تشکیل دولتی محلی، نیرو‌های آمریکا و ترکیه منبج سوریه را اداره خواهند کرد و در صورت توافق با واشنگتن یگان‌های مدافع خلق تا پایان فصل تابستان از این شهر خارج خواهند شد.

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه 9 شخص و نهاد ایرانی

خبرگزاری رویترز از واشنگتن گزارش داد: آمریکا روز چهارشنبه 6 ایرانی و 3 نهاد دایر در ایران از جمله زندان اوین را تحریم کرد.

این تحریم ها که از طریق تارنمای خبری وزارت خزانه داری آمریکا اعلام شد، همچنین گروه «انصار حزب الله» و گروه برنامه نویس «هانیستا» را در بر می گیرد.

اسپوتنیک نیز در همین زمینه گزارش داد: «عبدالعلی علی عسگری» رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، «حسین الله کرم»، «عبدالحمید محتشم» و «حمید استاد» رهبران انصار حزب الله، «ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی فضای مجازی ایران و «عبدالصمد خرم آبادی» مقام قضایی ایران مشمول تحریم های آمریکا هستند.

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه 9 شخص و نهاد ایرانی/دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه/لاوروف:‌ آمریکا به دنبال «تقابلی تمام‌عیار» با ایران است/جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج»سوریه

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین تحریم های جدیدی را علیه انصار حزب الله، زندان اوین، گروه برنامه نویسی هانیستا، بانک اسلامی البلاد برای سرمایه گذاری و امور مالی و شرکت های هواپیمایی «الناصر» و «دارت» وضع کرد.

واشنگتن از زمان خروج آمریکا از برجام، به تحریم ها برای اعمال فشار بر تهران روی آورده است؛ رویکردی که وزارت خزانه داری ایالات متحده از آن به عنوان کارزار پرفشار علیه سپاه پاسداران یاد کرده است.

حمله داعش به یک پایگاه ارتش سوریه در دیرالزور

منابع محلی در سوریه از حمله داعش به یک پایگاه ارتش سوریه در دیرالزور خبر دادند.

به گزارش روسیا الیوم، این منابع مخالفان سوریه اعلام کردند، اعضای گروه تروریستی داعش به یک پایگاه وابسته به ارتش سوریه در صحرای "صبیخان" در حومه شرقی دیرالزور حمله کردند.

طبق گزارش این منابع، گروه تروریستی داعش این حمله را با انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده آغاز کرد و پس از آن درگیری‌هایی که تقریبا سه ساعت ادامه داشت، به وقوع پیوست.

منابع مذکور همچنین اعلام کردند، نیرو‌های ارتش سوریه در صحرای "البولیل" واقع در شرق دیرالزور نیز در معرض شلیک خمپاره از سوی عناصر گروه تروریستی داعش قرار گرفتند.

ارتش سوریه هنوز بیانیه‌ای درخصوص این حملات صادر نکرده است.

دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه

سه تن از مشاوران نظامی عربستان سعودی جمعه گذشته در عین العرب سوریه با رهبران کُرد در این منطقه دیدار کرده‌اند.

خبرگزاری آناتولی اعلام کرد که سه تن از مشاوران نظامی عربستان سعودی جمعه گذشته در پایگاه نظامی آمریکا در منطقه خراب عشق واقع در جنوب شهر عین العرب (کوبانی) در شمال شرقی سوریه با مسئولان دو حزب اتحادیه دموکراتیک کردستان و حزب کارگران کردستان دیدار کرده‌اند.

این خبرگزاری ترک می‌نویسد که هدف از این دیدار تأسیس یگان‌های عربی در منطقه با هسته‌ای از گروه‌های الصنادید است که یکی از گروه‌های تحت لوای نیروهای دموکراتیک سوریه است.

این گزارش می‌افزاید که تمامی عناصر این یگان‌ها ماهیانه 200 دلار حقوق می‌گیرند. علاوه بر اینکه نقاطی برای ارتباط میان الحسکة و القامشلی برای استقبال از افراد جدید و ایجاد تسهیلات در کارهای عناصر مسلح این گروه‌ها ایجاد می‌شود.

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه 9 شخص و نهاد ایرانی/دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه/لاوروف:‌ آمریکا به دنبال «تقابلی تمام‌عیار» با ایران است/جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج»سوریه

منابع محلی عربستان اعلام می‌کنند، این کشور در آوریل گذشته، کمک‌هایی برای حزب اتحادیه دموکراتیک کردستان در سوریه ارسال کرده است. در همین رابطه، سامر السبهان وزیر عربستان در امور خلیج فارس در اکتبر گذشته از شهر الرقه که تحت نظر این حزب قرار دارد، بازدید و در آنجا با مسئولان آمریکایی دیدار کرده است.

ترکیه هر نوع مداخله بین‌المللی برای حمایت از نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری یگان‌های حفاظت مردمی کرد را رد می‌کند و آنها را یک گروه تروریستی به شمار آورده است. آنکارا مانند اقدامات آمریکا و فرانسه در حمایت از این نیروها در منبج، اقدامات عربستان را نیز اشتباه توصیف کرده است.

رایزنی تلفنی نتانیاهو با پامپئو درباره جنوب سوریه

منابع خبری اسرائیلی از گفت وگوی تلفنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر خارجه آمریکا در خصوص جنوب سوریه خبر می‌دهند.

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه 9 شخص و نهاد ایرانی/دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه/لاوروف:‌ آمریکا به دنبال «تقابلی تمام‌عیار» با ایران است/جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج»سوریه

طبق گزارش رسانه‌های اسرائیلی، نتانیاهو در این گفت وگو خواسته‌های این رژیم در خصوص وضعیت جنوب سوریه را به طرف آمریکایی منتقل کرده است.

رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران و لیبی

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایالات متحده و فرانسه درباره «فعالیت‌های منطقه‌ای ایران و وضعیت لیبی خبر می‌دهد.

به گفته هیثر نوآرت، مایک پامپئو در گفت وگوی تلفنی با ژان ایوه-لودریان «گام‌های آتی برای مقابله با فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ... ایران در منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند؛ این دو همچنین چگونگی همکاری بهتر جامعه بین‌المللی برای حمایت از ثبات در لیبی را مورد بحث و بررسی قرار دادند».

لاوروف:‌ آمریکا به دنبال «تقابلی تمام‌عیار» با ایران است

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه می‌گوید، آمریکا با خروج از توافق هسته‌ای به دنبال «تقابلی تمام‌عیار»‌ با ایران است.

به گفته وزیر خارجه روسیه، خروج آمریکا از برجام با هدف سازمان‌دهی تقابلی تمام‌عیار با ایران است.

وی همچنین صحنه‌سازی‌های متعدد صورت گرفته درباره ادعای استفاده از تسلیحات شیمیایی از سوی دولت سوریه را با هدف تغییر نظام در دمشق می‌داند.

لاوروف افزود: همه نیروهای خارجی باید منطقه کاهش تنش در جنوب غربی سوریه را ترک کنند.

اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه 9 شخص و نهاد ایرانی/دیدار مشاوران نظامی عربستان با رهبران کُرد در سوریه/لاوروف:‌ آمریکا به دنبال «تقابلی تمام‌عیار» با ایران است/جزئیات طرح ترکیه و آمریکا درباره آینده «منبج»سوریه

وی گفت: «توافقات شناخته‌ ای درباره کاهش تنش در جنوب غرب سوریه داریم و بر سر آن بین روسیه، آمریکا و اردن توافق حاصل شد و اسرائیل از آن آگاه است و منطقه کاهش تنش به منظور تقویت ثبات در آن است و لازم است، تمامی نیروهای غیر سوری از منطقه خارج شوند.»

وزیر خارجه روسیه درباره این توافق گفت: «ضروری است این توافقنامه در سریع ترین زمان ممکن اجرایی شود. ما در این باره به همراه اردنی‌ها و آمریکایی‌ها در حال کار هستیم».

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۹۶
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

ترامپ مرد عمل است دولتمردان ایران حداقل اینو ازش یاد بگیرند

ناشناس

هر چی بدبختی داره ایران بخاطر روسیس

ناشناس

یه عده معتقدند که روسبه شریک استراتژی ایرانه. بسیار خوب ولی این گونه حرف زدن لاواروف توش یه مقدار شیطنت دیده می شه

ناشناس

حتما به امید روسیه میخواستیم اسرائیل را ۲۵ سال دیگر از صفحه روزگار محو کنیم؟

ناشناس

دیروز سخنگوی کاخ سفید گفت که هیچ توافقی بین آمریکا و ترکیه درباره منبج صورت نگرفته .
تا حالا 50 بار ترکیه گفته توافق شده اما دروغ از آب در امده
کلا به رسانه های ترکیه عراق سوریه و ... نمیشه هیچ اعتمادی کرد فقط مردم رو بازی میدن !

ناشناس

حمله آمریکا به ایران آرزوی دهها ساله مومنین و مسلمین است تا شیطان بزرگ را به سرنوشت شوروی دچار کنند و اسرائیل را هم از روی نقشه محو کنند ان شا ا....

ناشناس

لاودوف میخواد بازار گرمی کنه تا از ایران امتیاز بگیره

ناشناس

اینم از شریک استراتژیک ایران ؟ شما که دیروز گفتی روسیه بما زور نمیگه و هرچی خواستیم تا الان بما داده ...؟؟؟؟؟!!!!!

ناشناس

آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند . امروز در دنیا منزوی و رسوا بی آبرو شده است. تا فروپاشی و نابودی اش چیزی باقی نمانده است.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

خداوند به حق این ماه عزیز شفا بهت بدهد. داداش واقعا مثل اینکه خوابی حالیت نیست در دنیا چه خبر است و ما کجا هستیم و چه جایگاهی در دنیا داریم و آمریکا کجاست !

ناشناس

منفی ومثبت ها در همین کامنت ها مسئولین را نگران نمیکند ؟ پشتوانه داخلی واعتماد مردم کجا خرج شدکه چنین شد ؟ بازهم مسئولین محترمبا همین فرمون برن جلو !!!!!!!!!!!

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

نه، نگران نمی کند

ناشناس

حجاهایی مورد حمله دیگران قرار میگیرند که پشتیبانی مردمی نداشته باشند . پیروزی اعراب در زمان ساسانیان به همین دلیل بود . آمریکا و روسیه شرکای قدیمی هستند و از اوضاع همه جا خبر دقیق دارند

ناشناس

تا پنج ماه آینده هر روز لیست جدید تحریمها اعلان میشه!

ناشناس

یعنی الآن که زندان ،اوین تحریم است ،دیگر کسی را به زندان اوین راه نمیدهند ،وسایر زندانیان اوین را از آنجا اخراج میکنند ؟،، مگر اوین گردش مالی جهانی داشته ؟ و یا تجارت دلاری انحام میداده ؟،،،

ناشناس

اگر برجام برهم خورد مجبور می شوند یک برجام صد برابر بد تر را امضا کنند

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

کیا مجبورن ؟ ما یا اونا؟

م ح

لعنت بر این روزگار که ما رو دربه در کرد... بیست سال تو این شرکت وان شرکت با حقوق بخور نمیر جان کنیدم وهنوز اواره ایم عدهای سوار بر این موج شدن وبازدوبند بار خود بستن ما رو با نقطه سیاه به اسمان ترساندن دست تو جیب مان کردن اواره این شهر وان شهر پی لقمه نان باهزار دروغ وترفند روزگار میگذرانیم تا گرسنه نمانیم ،واین میان از عدهای در عجبم.که میخواهن ما رو به زور به بهشت ببرن جلل خالق کجای دریاب ما رو

ناشناس

انقدر تحریم کنند تا تحریم دونشون پاره بشه

آریایی

تابی جونی حالا که عین العرب می نویسی از این پس هم یهتره خلیج عرب بنویسی. نباید رفتار دوگانه در نوشتار داشته باشی.

جلال

کسی برای دیگران کار نمی کند که روسیه برای ما کار کند ، ما خودمان باید منافعه مان را در همه صحنه ها بدست بیاوریم ، برای امنیتمان در سوریه هستیم نه برای اقتصادمان ، که اونهم باید تامین گردد.

ناصر آل مهدی

اگر روس ها یک جو غیرت داشتند حتی بنام منافع ملی نباید این قدر در قبال تجاوز و حضور بیشرمانه نظامیان رژیم جنایت کار و شیطانی آمریکا بی تفاوت بودند. حداقل روس ها این را می دانند که سوریه در حریم امنیتی این کشور واقع شده و هر گونه اقدامی در مخالفت با دولت قانونی سوریه از سوی هر دولتی اعلان جنگ به مسکو تلقی می شود. انفعال روسیه، ضعف و تشتت مسلمین و زراندوزی چینی ها فرصت طلایی برای ماجراجویی شیطان بزرگ فراهم آورده است. زراندوزی چینی ها به قدری پکن را بی خیال اقدامات استکباری آمریکا ساخته که طی بیست سالی که از حضور این اهریمن خبیث در افغانستان همسایه چین می گذرد؛ کوچکترین عکس العملی علیه متجاوزان از خود نشان نداده و این در حالی است که سازمان امپریالیستی ناتو اعلام کرده در صدد افزایش نیرو در افغانستان است. اقدامی که اساساً خلاف منشور این سازمان استکباری است. در منشور پیمان آتلانتیک شمالی دایره فعالیت اتحادیه نظامی به مرزهای اروپای غربی محدود می شود.خلاصه اینکه غربی ها از مدت ها قبل علیه مسلمانان و جهان شرق جنگی تمام عیار راه انداخته اند و معلوم نیست تا کی قربانیان این تجاوزات باید تحملی دردناک داشته باشند!

سیدمهدی
در پاسخ به ناصر آل مهدی

خدا شفا دهد

ناشناس
در پاسخ به ناصر آل مهدی

داداچ چینیها مسلمونند یا روسهاکه از منافع مسلمانان دفاع کنند؟

ناشناس
در پاسخ به ناصر آل مهدی

روسیه فقط براش مهم این هست که پایگاه هاش رو در سوریه داشته باشه.

حمید

و باز هم دغل کاری و تنها خوری روسیه ادامه دارد

ناشناس

سرنوشت بازنشسته های گرسنه ایران چه میشود.درموردما ترامپ تصمیم خواهد گرفت یا خودشان باید کاری کنند

ناشناس

تروریسم جایگزین داعش میشود

احمد

روسیه ..شریک دزد رفیق قافله

ناشناس

چطوری ایرانی

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

با این تحریم ها خیلی خوشحال

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

بد نیستم،شما چطوری؟

ناسناس

هيچ گاه ملت ايران به روسيه خصوصا پوتين و لابوف اعتماد نميكنه

ناشناس
در پاسخ به ناسناس

ملت بله،اما مسئولین در خواب هستن.

ناشناس

صدا وسیما همانطورکه ازطرف 90درصد ملت تحریم است بهتراست ازطریق مجامع بین المللی هم بخاطر اختلاف اندازی برعلیه منافع ملت ایران تحریم گردد

كورش

مرحوم هاشمي ميگفت ورود روسيه ب سوريه اشتباه ميباشد امروز حرفش ثابت شد

احمدرضا
در پاسخ به كورش

مرحوم هاشمی ورود ایران به سوریه را هم اشتباه میدونست

ناشناس
در پاسخ به كورش

روحش شاد.

علی

لاوروف:در سوریه بین روسیه آمریکا واردن توافق حاصل شده واسراییل رو هم در جریان توافق قرار دادبم واما ایران...

علی
در پاسخ به علی

کشک

ناشناس

صدا و سیمای میلی را خوب کاری کردند تحریم کردند .امیدوارم بکل تعطیل شود.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

ناشناس 13:30 معلومه فقط ماهواره آنهم از نوع خاص میبینی.صدا و سیما در ارایه تصویر واقعی از جامعه واقعا نا کارامد است. هیچگاه صدای واقعی مردم را به گوش بقیه و مسیولان نرسانده است.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

آمین

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

تنها این قسمت از تحریم ها دلچسب است دستشان مریزاد

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

مشکل شما با صدا و سیما سانسور بعضی صحنه هاست.

ناشناس

امریکا چه خوب داره تحریم می کنه

ناشناس

زوسیه به جای ایران از ترس امریکا خودشو خیس کرده ومذاکرات سه جانبه ایران ترکیه وروسیه را به مذاکرات اردن وامریکا روسیه تغیر داده

ناشناس

ترامپ داره چه کار می کنهههه

ناشناس

به نظر من رفتار سلبریتی ها با آقای دکتر روحانی در راستای همان تحریم های آمریکا است. چون روحانی با سال گذشته فرقی نکرده است. هنوز 1400 نشده و تنها آمریکا است که فرق کرده است.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

نه داداش روحانی کارامد نیست. یا استعفا بده یا رک و راست به مردم بگه مشکل چیه باقیش با ما

علی

تابی جون عین العرب چیه؟ کوبانی درسته. واقعا متاسفم براتون

ناشناس
در پاسخ به علی

تروریستهاجانشین داعش شدن

ناشناس
در پاسخ به علی

اونا چه ربطی به تو دارن؟وطن فروش.

ناشناس

آمریکاهمچنان درحال وضع تحریمهای جدیداست شرکتهای بزرگ مثل توتال وزیمنس درحال خروج ازایران هستندماهم همچنان به مذاکرات بی حاصل برای ادامه زندگی نباتی برجام ادامه میدهیم

علی رضا
در پاسخ به ناشناس

شما بگو چه کار کنند؟
باید توانایی و ادعا با هم نسبت داشته باشند

ناشناس

ای لشگر صاحب زمان آماده باش آماده باش

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

شعار نده پاشو برو بجنگ

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

آماده ایم.

ناشناس

یعنی ما باید از تحریم شدن رییس صدا و سیما و آقای اله کرم ناراحت بشیم و اعتراض کنیم؟ واعجبا

محمد

آب که از سرگذشت چه یک نی چه صدنی من سردو گرم روزگار راچشیده ام درعمر 65ساله ام دورانی داشته ام کودکی ام زندگی پورشور عشایری بود ده ساله بودم که به دلیل مذهبی بودن ایل وطایفه درگیر مسائل سیاسی شدم مرحوم پدر وبزرگترهای فامیل به رژیم دستگاه میگفتند درمحل قشلاق بسیاری ازمبارزین اولیه با پدرم سروسری داشتند وهمه دنیارو تیره وتار میدیدم درانقلاب واوج آن بسیار خوشحال وفعال بودم دهه فجر و تاپایان جنگ هیچ مشکل سیاسی و فکری نداشتم به نسبت جمعیتمان بیشترین شهید وجانباز را تقدیم انقلاب کردیم بهترین ایام عمرم بهمن سال 57 بود وبدترین روزو شبم انفجار حزب جمهوری اسلامی ودفترشهیدرجایی و به شهادت رساندن شهدای محراب بود اما همواره امیدواربودم تاپایان دولت آقای خاتمی ازوضع اداره کشور راضی بودم اما از زمانی که درغیاب مطهری وبهشتی عده ای با تفسیری ناصواب انتخابات مردم را محدود کردند مکدرشدم بعدها میدیدم ولمس میکردم که عده ای رنگ عوض کرده اند. جماعتی که ازترس رژیم شاه با ما سلام وعلیک خودرا قطع کرده بودند یواش یواش میدان دارشدند دریک کلام بسیاری از قاعدین برمجاهدین پیشی گرفتند این جماعت بارعایت نرخ روزنان حرکت کردند ولی اکثرافعال حرام واختلاس و عوامفریبی را کیش خودکرده بودند به مرور دولت موازی تشکیل شد ومنتخبین مردم در رده دوم وزارت قرارگرفتند این موازی کاری و اقدامات نمایشی و زراندوزی باعث نهادینه شدن فساد وبیکاری واعتیاد ورشوه وانواع فساد شده است امروز هم علاوه برسیاه بودن سیاه نمایی هم زیاد شده فعلا به فرمایش مولا عمل میکنم کُن فِي الفِتنَةِ کَابنِ اللَبُون لا ظَهرٌفیُرکَب ولاضَرعٌ فَیُحلَب(فیَحتَلِب)

ترجمه:در فتنه مانند بچه شتر باش نه پشتی دارد تا مرکبش کنند و نه پستانی دارد که دوشیده شود(او را بدوشند). ازجنگ ومرگ هیچ هراسی ندارم فقط به قول شهید شریعتی میگویم خدایا تو میدانی که من برسر عهد خود پایدارم ای همه هستی ام کاری بکن که مرگ من نفله شدن نباشد من غسل شهادت کرده ام واز نظر خودم گناه غیر قابل گذشت ندارم درمحافل وگعده های سیاسی ساکت هستم اگر به صاحبدلی برسم به خدمتش می ایستم یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

ناشناس
در پاسخ به محمد

احسنت برادر گرامی

ناشناس
در پاسخ به محمد

ما که متوجه نشدیم چی گفتی اصلا!

سامان
در پاسخ به محمد

خدا قوت
انقلاب مزد شما را داد

ناشناس
در پاسخ به محمد

مشخصه شما با تمام تجاربت اما فقط بفکر خودتی نه مردم.

ناشناس

باز صد رحمت به امریکا رو بازی می کنه

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

روسیه هم صدها ساله داره رو بازی میکنه اما بعضی ها نمی خواهند قبول کنند روسیه همان شوروی است.

ناشناس

..فقط باید با امریکا جنگید..

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

، اگه مردی پاشو برو بجنگ با امریکا

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

کاش دل این حرفارم داشتی

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

بشدت موافقم :)

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

باید بمب هسته ای بسازیم و اقتصاد رو از داخل قوی کنیم.

ناشناس

اینم ازروسیه و ترجیح منافع ملی به همکاری و ارتباط با ایران ! همه دنیا همین کار رو می کنند و اولویتشان منافع ملیشان است

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

حمایت آمریکا و روسیه از اسرائیل برای منافع ملیشان است؟حمایت ایران از سوریه برای منافع ملی نیست؟
هر دو از دیدگاه یک انسان عادی عجیب به نظر میرسن،اما سیاست به همین سادگی نیست.

ناشناس

لاوروف افزود که تمامی نیروهای خارجی باید منطقه کاهش تنش در جنوب غربی سوریه را ترک کنند.،،،،،،و در مرحله بعد از کل منطقه ایران را دور می کنند!

محمود
در پاسخ به ناشناس

خدا را شكر عزيزان مان سالم برگردنند كشور خودشان و خانوادشان از نگراني در بياند

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

خیلی هم عالی.

ناشناس

آمریکا روز چهارشنبه 6 ایرانی و 3 نهاد دایر در ایران از جمله زندان اوین را تحریم کرد.::: دستشون درد نکنه،داخل که فریاد رسی نیست؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

منم بی نهایت خوشحال شدم

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

غربی ها فقط ضامن منافع خودشون هستن و هیچگاه ضامن آهوی خوشمزه ای مثل تو نمیشن.نهایتا میخورنت.

ناشناس

چرا خوابید روسیه کارش با ایران تمام شد جالاو منتظر لطف امریکا تا امتیازی کسب کند حالا بگو مرگ بر امریکا

احمدرضا
در پاسخ به ناشناس

باز شاید روسیه ی وقتی کارش با ایران تموم بشه ولی ارباب شما کارش با ایران وقتی تموم میشه که دیگه ایرانی وجود نداشته باشه
کثیف تر از آمریکا شما کاسه لیسا و ماله کشای آمریکا هستید که هرچی اربابتون جنایت میکنه و کثافت کاری میکنه از رو نمیرید و روز به روز پررو تر میشید
مرگ بر آمریکا و آمریکا پرست

محمود
در پاسخ به ناشناس

انشالله در راهپيمايي روز قدس مرگ بر روسيه هم اضافه مي كنيم

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

مرگ بر روسیه

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

مرگ بر امریکا

ناشناس

امريكا الكي كسي رو تحريم نميكنه
شك نكنيد اين افراد گردش مالي جهاني داشتن كه تحريم شدن

برام جالبه كه اين افراد چرا بايد گردش مالي جهاني داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....................

احمدرضا
در پاسخ به ناشناس

آمریکا جون شما که هیچ کاری رو الکی نمیکنه،

ناشناس

البته بدون نظر ایران.تا کشته شدن و تلفات بود ایران بود

محمود
در پاسخ به ناشناس

حيف آن جوانان نازنين كه در سوريه شهيد شدند

ناشناس

خرم ةبادی ؟ مرد فیلتر ها ؟

ناشناس

بعد از خروج امریکا از برجام.رئیس جمهور ما گفت ما با متحدانمون برای مقابله با امریکا مذاکره میکنیم.اما نگفتند این متحدان چه کسانی هستند.شما میدونید؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

با مردم دیگه!

ناشناس

باید بچه شونم اخراج کنه

ناشناس

دبیرشورای عالی فیلترینگ تحزیم شد

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

خخ

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

دبیر که سایت فیلتر میکرد همه عمر
دیدی چگونه فیلتر دبیر را بگرفت

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.