تصاوير: یک روستای محروم در خوزستان
روستای دحیمیه در 17 کیلومتری شهر سوسنگرد در نزدیکی مرز ایران و عراق، از مرکز بهداشتی، آب آشامیدنی با کیفیت، فاضلاب، راه روستايی، فضای سبز محروم بوده و مردم آن دچار بیماریها و مشکلات گوناگونی شدهاند.










تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
بهشون بگید اینا هم بیان شهر شهرنشین شوند، روستا میخواهیم چه کنیم !!!!هزینه بره !!! یک کوپن تو شهر میگیرند یه کوپن روستاشون وضعشون خوب میشه !!!!!!
استانی که همه ایران را نفتش پوشش می دهد ، صد افسوس که به این چنین ویرانه باشد
خوشبختانه بعد از جهاد سازندگی وزرات خانه جهاد کشاورزی روستا و روستایی رو رها کرد و رفت سی خودش من خودم یه روستایی هستم و دیدم که چگونه همه اهالی رفتن و روستای 450 خانواری سال70 در سال 88 شده 12 خانوار!
ما از این روستاها زیاد داریم . بجای کمک به غزه و ونزوئلا و خیلی از کشورهای دیگه یکم به مردم خودمون برسیم بهتره . اینهمه کمکهای مردم که توی صندوق صدقات ریخته میشه تو جیب کی میره ؟؟؟؟؟ به جای صرف سالانه 490 میلیارد تومان برای فوتبالی که هیچ بازدهی نداره بیاید به این مردم بیچاره برسید .
تابناك سلام
دراستانهاي (سيستان وبلوچستان و كردستان وايلام و..)وديگرنقاط كشورمان مناطق خيلي محرومي هستندلطفاًازساير نقاط كشور هم تصوير بگذاريد نه فقط خوزستان آقاي رضايي!!!!
احتمالا اشتباه ميكنيد ،اين از روستاهاي سوئد است. بي انصافها تصاوير روستاهاي ما را براي خودشان نشان ميدهند!
تا نفت داري رفيقتيم !!!
من با توجه به فعالیتی که در زمینه راه اندازی تصفیه خانه خرمشهر می کنم چند هفته پیش سفری به این شهر داشتم. با چشم خود صحنه های دلخراشی از زندگی مردم جنگ زده این شهر دیدم که... بگذریم.
با نظر اول موافقم.
من روستاهای از این بدتر رو هم دیدم.
من ماه پيش سفري به اهواز داشتم واقعا اين شهر و مردمش مظلوم واقع شده و مردم بسيار فقير و شهر هم به يك دهات بسيار بزرگ تبديل شده جايي كه منبع اصلي نفت ايران در يكصد سال اخير است چرا بايد اينگونه باشد ؟
رئیس جمهور گفته است فقط به ساختن ایران می اندیشد.
در آذربایجان روستاهای زیادی هستند که وضعیت آنها خیلی بدتر از روستای مذکور می باشد زمانی که شهرهای ما روستاهای بزرگ باشند معلوم است که روستاها چه می شوند.
حالا واقعاً به درد دل اين مردم که شعارشان نه غزه و نه لبنان جانم فداي ايران است رسيده ايم.
باز ميليون ميليون بدين به لبنان ! اين بد بختارو يكي دريابه !
تصاوير ديدني: زيباترين كشور جهان
فقط اقایات تهران را آباد کنند تا اب در دل تهرانیها تکان نخورد
ما در 5 سال آینده در دنیا اول هستیم
شما که معترضید توی این سی سال و این چند سال عمرت چه کرده ای فقط و فقط می توانید نق و غر بزنی جانم دستی بالا بزن و قدمی بردار فقط و فقط برای رضای خدا اگر واقعا هر ایرانی یک روز از حقوق ماهانه خودش و یا حداقل یک روز از حقوق سالانه خودش را در راه کمک به مستمندان که خودش می شناسد انفاق نماید مشکل همه مستمندان ایرانی حل خواهد شد .
اين هم تصاويري ديگر از زيباترين كشور دنيا
ایران زیبای من !!!!!!!!!!!!!
واقیعیت اینجاست
اینا دارن روی ثروت این مملکت یعنی نفت زندگی می کنن و این وضع و دارن...بگذریم از هزینه هایی که زمان جنگ دادن
مگه ما تو ایران روستای محروم هم داریم؟؟؟
تازه اگرهم باشه باید صبر کنند اول مشکل روستاهای محروم سایر کشورها رو حل کنیم بعد
در كنار تصاوير ديدني زيباترين كشور جهان كه چند خبر بعد از اين آمده و ايران را زيباترين كشور جهان معرفي كرديد بهتر است اين تصاوير را هم در كنار آن قرار دهيد!
اینجا که ماشین میره
پيش بسوي مديريت جهان !!!!
سري هم به روستاي محروم دهملا كوچك بزنيد
بابا خيلي ساده ميشه با بيو گاز و نيروگاه هاي خورشيدي يا بادي براي اين روستاها برق و گاز و آب مجاني فراهم كرد.
به خدا خيلي دلم براي اون بچه كه در عكس اول ميبينيد ميسوزه طفلك ببين كجا متولد شده فقط خدا ميدونه كه اخر و عاقبتش چي ميشه .
بعد از سی سال!!! چشم مسئولین (چه قبلی و چه حال ) روشن
خب فکر میکنم با داشتن چنین وضعی بایستی تونل زیر آبی بندر عباس - قشم هم احداث کنیم. همینطور در بندر عباس مجتمع آلومینیوم المهدی که حدود 14 سال از تاسیس اون میگذره هنوز با کمتر از 10% ظرفیت برنامه ریزی شده و با ضرر (ناخالص که خالص ضرر هنوز محاسبه نشده) داره کار میکنه (کاملا غیر اقتصادی) بعد یک مجتمع آلومینیوم دیگه افتتاح میکنیم . جالبه که در همون شهر هم هست. خب بهتر نبود که فکری برای اونی که داشتیم میکردیم. البته اینها مشروط بر اینه که این موردی که رئیس جمهور محترم افتتاح کردند همون المهدی نباشه که با اسم جدید دوباره افتتاح شده.
اگر علی(ع) اینجا بود چه می کرد؟ آقایان پر ادعا!!!!!!!! این یک نمونه کوچک از درد دل های بیشمار امام زمان است. کاش به جای دنیا طلبی از نوع جاه و مقام و ثروت کمی به فکر شاد کردن دل امام زمان بودیم. مگر ما برای چه به دنیا َآمده ایم؟ مگر انبیا و ائمه برای چه آمده اند؟ جز کمک به هم نوع ؟ جز انسان بودن ؟ کمی از خدا بترسیم که آه همین انسان های کم توقع روزی دامن مان را می گیرد. شاید هم گرفته باشد! باید به حال خودمان زار زار بگرئیم که در مملکتی که ادعای ولایت علی دارد این نا برابری ها را می بینیم. آقایان علی هنوز نمرده است و خدا جای دوری نیست. امروز به ندای یاری امام زمانمان پاسخ دهیم. همین عکس ها و مطالب پیغامی است از جای دیگر ، با گرفتن گوشمان فریاد هل من ناصر ینصرنی را ناشنیده نگیریم. یابن الحسن به خداوندی خدا درد دلتان را می شنویم اما گوش هایمان می گوید کریم. نگرانی هایتان را می بینیم اما چشم هایمان می گوید کوریم. خودت به دادمان برس.
لطفا به نظر یکی از کاربران توجه کنید : "من یک روستایی در استان آذربایجان شرقی هستم
لطفا بی انصافی نکنید وضع ما و خیلی از روستاهای اطراف ما بهتر شده است. و از آقای احمدی نژاد خیلی ممنونم
"
همونطور که میبینید ایشان گفته اند که وضع اونها خیلی بهتر از روستاهای اطراف شده. این یعنی اینکه به جزء روستای اونها بقیه هنوز وضع نا بسامانی دارند. هموطن عزیز وقتی که همه با هم به سطح زندگی همسطحی برسند میشه گفت که کار اصولی انجام شده نه اینکه یک روستا که معلوم نیست به چه دلیل وضعش بهتر از روستاهای همجوار خودش شده.
من از این روستا ها زیاد دیدم
خیلی عادی هست. چیز عجیبی نیست
چرا وقتی روستاهایی با این وضعیت داریم اونوقت باید پول های کشورمونو روانه کشور..... کنیم...؟!!
مگر خون اونو رنگین تره...؟!!!
آخه تا کی....؟اون دنیا باید جواب پس داد.....
جالبه كه با اين وضع آقايون ميگن شكر خدا امروز دركشور ما يك نفر هم محتاج نان شب نيست.البته از يه نظر راست ميگن.بالاخره يه نون لواش همه ميتونن بخرن.
با تشکر از دوستان تابناکی
به این اطلاع رسانی ادامه دهید، حداقلش اینه که ما بیشتر از حال هموطنانمان در نقاط دوردست باخبر شویم خیلی رق می کنه.....
من تو خیابانهای مرکزی تهران زندگی میکنم،این حرفی که می زنم از ته قلبم هستش , من وقتی این روستاها رو می بینم حسرت میخورم که من چرا در روستا زندگی نمی کنم ،نه اینکه الان فکر کنید من 100 سالمه دارم این حرف رو میزنم،28 سالمه ،از زندگی تو شهر هیچی نصیبم نشده،بجز ریاکاری ،دورویی ،فساد و هزار تا چیز دیگه که از شهر نشینی بدم میاد
بله از اين روستاها زياد داريم تو ايران ولي خوزستانه که درآمد کشور رو تامين مي کنه. حاضريد لوله هاي نفت رو از خوزستان به سمت تهران ببنديد؟ بعد ببينيم کشور چي جوري اداره مي شه؟
فقط خوزستانه که هواي 55 درجه داره . فقط خوزستانه که بعد از جنگي که مستقيم متوجه خودش بود هنوز نتونسته سرپا بشهو فقط خوزستانه که با اسم خرمشهر آقاقيون چه تبليغاتي راه مي اندازن ولي افسوس که شهرونداش از ابتدايي تيرن حقوق خودشون محروم هستند .
فقط خوشزتانه که حتي مرکز استانش هم نه اب سالم داره نه برق مداوم و نه هيچ تفريح گاه خاصي. از اون 18 نماينده ي توي مجلس هم براي محض رضاي خدا يه بار فقط يه بار نشده يه چيزي بشنويم. نه نطق پيش از دستوري نه چيزي.
الله اکبر
مگه میشه اینجا تو ایران اباد ما باشه .
مال زمان ۳۰ سال پیشه اصلان با فوتوشاپ درست کردید.
اينجا كه ايران نيست. اينجا آمريكا و شايدم اروپاست. ما كه توي ايران كارتن خواب يا بدبخت و بيچاره نداريم. درآمد و ثروت ملي هم كه خوشكل داره بين همه اقشار مسلمان ايران يكسان توزيع مي شه. ما اصلا مشكل و كمبودي نداريم!!!!!!!!!!
من تهرانی در قبال این روستاها مخصوصا در خوزستان وظیفه دارم ، چرا که در واقع آنها بر گردن من حق دارند
آخه 2درصد بودجه نفت سهمیه خوزستان کجا میرود
انشاءالله به وضعیتشون رسیدگی بشه. اگر یک سری به روستاهای استان سیستان وبلوچستان،خراسان جنوبی،کرمان،هرمزگان و... بزنید آن وقت بهتر متوجه می شید که از این روستاها متاسفانه در ایران زیادهست
تو منطقه نفت خیز چرا؟
ببخشيد . خوزستان همان جائي نيست كه نفت و گاز كل ايران را تامين ميكنه ؟ ............. لابد فردا ميگن اين تصاوير فتوشاپي است .....خداااااااا مرديم از خوشي....كمي هم به كشور برادر و دوست كومور صادر فرمائيد.....يكه خوزستاني از ماهشهر . اگر اساعه ادب نبود تصاوير فاضلاب ماهشهر ( ماه ؟؟؟ شهر ) را ميفرستادم تا توضيح بفرمايند به چه ادله اي ماهشهر از شهرهاي محروم خارج شده و به جهت توسعه يافتگي بايد مثل افراد ساكن شمال تهران ماليات بپردازند.
چه عجب بالاخره يه نماد از اجراي عدالت در كشور نمايش داديد . خدا رحمت كند به حلبي اباد و.... بخدا نفس مردم بريده شده .مسئولين به جاي چنگ و دندان نشان دادن درفضاي كشور بهتر يه خورده به محرومين فكر كنند
من یک روستایی در استان آذربایجان شرقی هستم
لطفا بی انصافی نکنید وضع ما و خیلی از روستاهای اطراف ما بهتر شده است. و از آقای احمدی نژاد خیلی ممنونم
انرزي هسته اي حق مسلم ماست....
کلاهتون بالا بیاندازید
چرا رييس جمهور به داد اينا نميرسههههههههههههههههههههه.......
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.