ایران و چین می توانند آمریکا را دور بزنند
یک استاد دانشگاه در چین معتقد است که علاوه بر پیشینه طولانی مناسبات تهران- پکن انجام معاملات تجاری در چارچوب پول رایج در بانکهای چین می تواند سبب دور زدن تحریم های آمریکا علیه ایران باشد.
یک استاد دانشگاه در چین معتقد است که علاوه بر پیشینه طولانی مناسبات تهران- پکن انجام معاملات تجاری در چارچوب پول رایج در بانکهای چین می تواند سبب دور زدن تحریم های آمریکا علیه ایران باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، «دینگ لانگ» استاد دانشگاه و کارشناس مسائل خاورمیانه چینی در گفتگو با تلویزیون آلمان اظهار داشت: چین و ایران دارای رابطه ای سنتی و دیرینه هستند که همین سبب رشد فزاینده همکاری های اقتصادی میان دو کشور شده است.
وی در ادامه گفت: روابط و مناسبات میان دو کشور برغم تحریم های آمریکا می تواند بسط و گسترش پیدا کند.
این استاد دانشگاه تجارت و اقتصاد خارجی پکن در توضیح گفته خود افزود: تحریم های آمریکا علیه ایران و کشورهای همکار با آن می تواند روابط پکن- تهران را نیز متاثر کند، اما شدت آن به اندازه روابط کشورهای اروپایی با ایران نخواهد بود.
لانگ همچنین تاکید کرد: چین می تواند معاملات اقتصادی با ایران را در چارچوب پول رایج خود و توسط بانک های هر دو کشور انجام داده و از این راه تحریم های آمریکا دور زده می شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.