رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربازدید معاون علمی رئیس‌جمهور از گروه کرمان موتور
0بازدید
۴۰

نظر نمایندگان مجلس درباره ترمیم کابینه؛

اگر تغییرات در کابینه با تأخیر باشد، فایده‌ای ندارد/ علاوه بر وزرای اقتصادی، باید رئیس بانک مرکزی و سازمان برنامه‌وبودجه نیز تغییر کنند/ نمایندگان قدری صبر کنند تا دولت تصمیم خود را درباره ترمیم کابینه بگیرد

دو هفته‌ای است که زمزمه تغییر در کابینه دولت در مجلس مطرح شده، ولی بنا به روال گذشته که هرگاه بحث جدی در کشور رخ می‌دهد، مجلس به تعطیلات می‌رود، این بار نیز با جدی شدن تغییر در کابینه و استیضاح برخی وزرا، مجلس تعطیل شد و نمایندگان برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود رفتند.

اگر تغییرات در کابینه با تأخیر باشد، فایده‌ای ندارد/ علاوه بر وزرای اقتصادی، باید رئیس بانک مرکزی و سازمان برنامه‌وبودجه نیز تغییر کنند/ نمایندگان قدری صبر کنند تا دولت تصمیم خود را درباره ترمیم کابینه بگیرد

اگر تغییرات در کابینه با تأخیر باشد، فایده‌ای ندارد/ علاوه بر وزرای اقتصادی، باید رئیس بانک مرکزی و سازمان برنامه‌وبودجه نیز تغییر کنند/ نمایندگان قدری صبر کنند تا دولت تصمیم خود را درباره ترمیم کابینه بگیرددو هفته‌ای است که زمزمه تغییر در کابینه دولت در مجلس مطرح شده، ولی بنا به روال گذشته که هرگاه بحث جدی در کشور رخ می‌دهد، مجلس به تعطیلات می‌رود، این بار نیز با جدی شدن تغییر در کابینه و استیضاح برخی وزرا، مجلس تعطیل شد و نمایندگان برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه خود رفتند.

به گزارش «تابناک»؛ هرچند خبرهای رسیده، حکایت از لابی‌های گسترده برخی دولتی‌ها با نمایندگان برای پس گرفتن امضای استیضاح‌های مطرح و همچنین ایجاد تعلل در روند استیضاح‌ها دارد تا موضوع را مشمول مرور زمان کند، برخی نمایندگان بر سر مواضع خود هستند و همچنان اعتقاد دارند که راه برون‌رفت از مشکلات موجود، تغییر و ترمیم کابینه دولت است.

سیدقاسم جاسمی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تابناک اظهار داشت: خوشبختانه نمایندگان مجلس نسبت به ضعف‌های دولت ساکت نماندند و نامه‌های متعددی را به هیأت رئیسه مجلس دادند که دولت نسبت به ترمیم کابینه اقداماتی انجام دهد.

وی افزود: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم قدری صبر کنند تا دولت تصمیم جدی خودش را در رابطه با اصلاح و ترمیم کابینه بگیرد؛ اما اگر دولت کاری نکرد، استیضاح وزرا در مجلس کلید بخورد و مطرح شود.

همچنین محمدرضا نجفی، نماینده مردم تهران در گفت وگو با تابناک در این باره اظهار داشت: تصور من این است که کابینه حتما نیازمند تغییر است، به ویژه این تغییر در حوزه اقتصاد و حوزه‌هایی که در راهبری اقتصادی و نظام بانکی و تولید فعال هستند، بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع مجلس افزود: یکی از لوازم تحول، تغییرات در مسئولان بعضی از این دستگاه‌هایی است که گفته شد، ولی در برخی از وزارت خانه‌ها نیاز به تغییر وزیر نیست و با تغییر رویکرد می‌توان به اهداف رسید؛ اما بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه با این روش نمی‌توانند به سرانجامی برسند.

همچنین ابوالفضل سروش، تغییر تیم اقتصادی کابینه را ضروری خواند و اظهار کرد: با توجه به اوضاع کنونی و توقع و انتظار افکار عمومی و بخصوص عملکرد ضعیف تیم اقتصادی دولت، لازم است که وزرای صنعت، اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه تغییر پیدا کنند.

وی تغییر تیم اقتصادی دولت را راهکاری برای بهبود شرایط دانست و توضیح داد: شش ماه قبل از خروج آمریکا از برجام، همه دنیا این پیش‌بینی را می‌کردند که انتظار می‌رفت در این مدت، تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای خروج آمریکا از برجام داشته باشد؛ اما شاهد بودیم که آن‌ها نه تنها برنامه‌ای نداشتند که بی‌برنامگی آن‌ها تلاطمی در بازار ارز به وجود آورد. این بی‌تدبیری‌ها راه‌حلی جز تغییر در کابینه دولت ندارد.

نماینده تهران خاطرنشان کرد: تیم اقتصادی دولت نتوانسته برای شرایط نیمه بحران فعلی کاری کند و شاید در آینده، وضعیت بدتر شود و قطعا آن‌ها هیچ برنامه‌ای هم نداشته باشند. کشور ما در زمان جنگ شرایط بسیار بدتری داشت، به گونه‌ای که ما برای سه روز بعد در آن زمان گندم نداشتیم و نفت را بشکه‌ای پنج دلار می‌فروختیم، ولی توانستیم از آن دوران با موفقیت عبور کنیم، چون تیم اقتصادی آن زمان قوی بود. اکنون که شرایط هم بدتر نیست، شاهد بی ثباتی در بازار هستیم.

سروش افزود: مگر می‌شود دولتی با این حجم از نفوذ منطقه‌ای و بین‌المللی نتواند ثبات را در بازار برقرار کند؟ ما نخواستیم که دولت ارز را حتی ۴۲۰۰ تومان نگه دارد؛ ما می‌خواهیم ثبات در بازار حاکم باشد. انتظار می‌رفت که دولت برنامه داشته باشد، ولی انگار همه چیز را رها کرده و برنامه‌ای ندارد؛ این‌ها ناشی از بی‌تدبیری دولت است.

احمد بیگدلی، دیگر نماینده مجلس که در این مورد اظهار نظر کرده، در مورد ضرورت ایجاد تغییرات در دولت می گوید: ایجاد تغییرات در دولت خواسته مردم و مجلس است؛ هرچند خود دولت نیز به این نتیجه رسیده که باید این تغییرات را انجام دهد و حتی رئیس جمهور این وعده را دادند که این ترمیم در کابینه انجام می‌شود.

این عضو فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: ما منتظریم که دولت هر چه سریعتر تغییرات را در کابینه انجام دهد، چون اگر دولت اراده‌ای برای انجام این کار نداشته باشد، چاره‌ای جز استیضاح وزیر اقتصاد و صنعت نداریم.

بیگدلی بیان کرد: ترمیم تیم اقتصادی دولت، لازم و ضروری است؛ یعنی علاوه بر تغییر وزرا باید رئیس کل بانک مرکزی نیز تغییر کند.

وی تصریح کرد: اگر این تغییرات بموقع انجام شود، می‌تواند تأثیرات مثبتی داشته باشد، در غیر این صورت فایده‌ای ندارد؛ بنابراین، بهتر است وقتی مجلس و مردم به این نتیجه رسیده‌اند که باید این تغییرات انجام شود و دولت هم تصمیم برای ایجاد این تغییرات دارد، این کار انجام شود.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مطمئنا عدم انجام این تغییرات، باعث ایجاد تنش‌هایی بین دولت و مجلس می‌شود، چون خواسته و دغدغه مردم اولویت مجلس است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۶:۳۵

هیچ چیز مانند تبعیض در پرداختی های دولت ازار دهنده نیست ، و مسبب ان کسی جز نوبخت و دار و دسته اش نیستند ؟! کسی که داره ۵ ساله وعده همسان سازی حقوق رو میده ؟! شما شرم نمیکنید که به بازنشسته صندوق بیمه روستایی ۳۵۰ هزار تومان حق بازنشستگی میدین ، نگاهی به دست های پینه بسته های انها کنید و از خدا بترسید .

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۶:۲۹

امروز حکم حقوقی خودم ( معلم )با ۲۴ سال سابقه کار رو با یه کارمند کمیته امداد مقایسه کردم واقعا نا امید شدم ، خدا شاهده طرف تو دانشگاه هم رشته من بود ، مشروطشد نتونست ادامه بده رفت دانشگاه ازاد و ..حالا داره ۲و نیم برابر من حقوق میگیره ؟! حالا کارمندان دیگه فقط اضافه کار نکرده انها اندازه حقوق من هست ،؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۵۳

لطفا فوری اقدام کنید چون گروهی چندین سال است حکومت را قبضه کرده اند حتی انسان از صحبت انها نیز نفرت دارد

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۳۵

نقش مجلس به دلیل عدم نظارت کمتر از دولت نیست هر دو میبایست پاسخگوی عملکرد نا مناسبشان باشند . اقتصاد را هر دو ضعیف نا توان کردند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۳۰

سیاست های فاجعه بار، فساد، رانت و ... عامل وضع کنونی است. آیا بهبود این وضع تنها با ترمیم کابینه امکان پذیر است؟؟!!
آقایان مردم را سرکار نگذارید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۲۸

مشکل از طرز فکر آقایان است جایگزینی باید جایگزینی طرز تفکر باشد

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۶:۲۴

بهترین کامنتی که تا حالا در یین مطالب بالا وپایین بود همین نظر صحیح است.
طرز فکر در ایجاد معضلات کشور ونابسامانی اقتصاد موثر است.
حرفهای تکراری وبیخاصیت وشعارهای غیرقابل عملی شدن وهزینه بر باضافه نفرت و رعب ووحشت ایجاد شده سایر کشورها از ایران از دلایل بی تدبیری مسئولین مختلف است که غیر عالمانه ونا مطمئن سکان کشور را به تزلزل انداخته اند...

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۲۸

اعتمادی به مجلس وکیل الدوله نیست

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۲۷

هیج چیز با تغیر کابینه عوض نمیشه.خواهید دبد

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۱۸

گروهک جنایتکار منافقین .جان بولتون امریکایی.عربستان سعودی و شبکه دروغ پرداز آمد نیوز عامل اصلی مشکلات در ایران هستند و هدف آنها ایجاد اختلاف در ایران بین مردم و مسئولان محترم جمهوری اسلامی است به قصد براندازی و متاسفانه عده ای هم شده اند بلندگوی انها و از این شهر به ان شهر میروند و علیه مقامات محترم کشور سم پاشی میکنند فقط به خاطر منافع شخصی خودشان...

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۶:۳۷

باز که بی کفایتی خودتون رو گردن دیگران انداختید ، خوبه چند دشمن فرضی هستند تا شما خودتون رو تبریه کنید

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۱۳

بعضی چهره ها هستند که بیش از حد رو اعصاب ملت هستند ، بخصوص عزیزانی تریبون دارند و هر هفته دارند تفرقه افکنی میکنند

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۰۷

بحث خباثت دشمن هیج کس انکار نمی کند ولی ما خودمان هم نباید به
خباثت کمک کنیم. مثلا دولت هر وقت کم میاره عوض اینکه شفاف بگه من اشتباه کردم خودش را تبره و مقصر را یا طرف مقابل یا مردم می دانه .
دولت روحانی و تیمش بد کردند .طوری بد کردند که مردم دین کریز و لابی کردند.سبک زندگی را از دین و حکومت جدا کردند.
اگه تاریخ بازنویسی گذشته اش باز بینی کنه دولتی فعلی مانند زمان مصدق شده . که عده ای صبح مرگ بر فلان و بعد از درود بر ...میگند .هیچ حرکت فرهنگی .اقتصادی. بین المللی
از طرف دولت روحانی دیده نمیشه. ولی در مقابل نوامیدی یاس و آینده تاریکی برای ملت ترسیم شده ..
دولت چاره اندیشه کند.که فردا دیره م منتظر بعد 9دی پارسال باشه.....

کارشناس ارشد۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۵۲

آقای آخوندی یادت نرود . اگر توانایی داری همه وزرا باید عوض شود.!!! ولی این توانایی را نمیبینم.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۴۴

این آقایون مجلس و دولت چهل سال هست راس کار هستند. اگر کاری ازشون ساخته بود تا الان برای مردم انجام داده بودن. پس همشون بی کفایتن

بی نام۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۴۴

شانتاژ بازی مجلس فقط به فکر سروصدا کردن هستید نه مشکلات مردم
نوش دارو بعداز مرگ سهراب

مشهدی۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۳۵

یعنی مشکل اقتصاد کشور مربوط به این چند تا آدم و خود روحانی و کابینه است؟؟؟!!!!
با عوض شدن اینها همه چیز حل می شود؟
زهی خیال باطل.

حمیدخان۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۳۲

تغییرات کابینت دیر و زود ندارد

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۲۶

به به مجلس گويا از چرت زدن خسته شدن يه تكوني به خودشون دادن بجنبيد تا دوباره چرتتون نگرفته .

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۲۳

بازارثانویه ارزهم که عملا نتیجه ای نداشت قیمتها خیلی کم کاهش پیداکردند

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۲۲

روندسقوط بورس همچنان باشدت ادامه دارد .شاخص کل امروزهم (چهارشنبه ۲۰تیر) تاساعت ۱۰ صبح بیش از۴۰۰ واحدسقوط کرده ودراستانه ورودبه کانال ۱۰۹ هزارواحداست درروزهای گذشته شاخص کل بیش از۵ هزار واحدسقوط کرده واز۱۱۵ هزاربه ۱۰۹ هزارواحدکاهش یافته

علی۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۱۸

اگر ملت می دانستند ابن دولت اینقدر بی عرضه است هرگز به او رای نمی دادند بی عرضه تر از دولت همین نمایندگان هستند که فقط حرف می زنند و اقدام موثری انجام نمی دهند و بی عرضه تر از آنها.....‌‌

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۱۶

«ما نخواستیم که دولت ارز را حتی ۴۲۰۰ تومان نگه دارد»
این و نرخ 8000تومانی بازار توافقی ارز یعنی همه از اول قبول داشتند دلار باید به 9000تومان و بیشتر برسد منتها دنبال یک قربانی میگشتند که تیم اقتصادی دولت با رد شدن از روی مردم متوسط به پایین حاضر شد قربانی شود .لذا حتی لحظه ای نمیتوان به این فکر کرد که تیم اقتصادی دولت حتی جایشان را با هم عوض کنند چه رسد به تغییرات و جایگزین شدن افراد دیگر بجای اینها.
آخر سال هم دولت و مجلس و نهادها یک صدا میگویند امسال دو در صد تورم بالا رفته ، در مجموع 12درص تورم داریم،13درصد به حقوقها اضافه میکنیم تا حقوق بگیران محتر م یک در صد هم اضافه گرفته باشند.
بد بخت مردم طبقه ی پایین که شدند مرغ عزا و عروسی .جنگ بشود اینها باید قربانی دهند.اقتصاد نابود شود باز همین مردم باید قربانی شوند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۰۹

نمایندگان باید بدانند تغییر باید دامنه افراد ناتوان نزدیک به روحانی را هم شامل شود. چون مسئول ضعیف در پیگیری و پیشبرد سیاست دولت هم ناتوان است

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۵۷

خاک برسر این مردم

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۲۵

اين مردم نه ما مردم خودت هم هستي

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۵۶

رییس بانک مرکزی کشور را به باد می دهد

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۲۶

به باد داده

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۵۴

زمان تنها چیزی است که برای دولت و مجلس ارزش ندارد ولی منتظر عواقب خطرناک وقت کشی هم باشید.
مردم از اینهمه وقت کشی و سقوط سرمایه هایشان عصبانی و ناراضی اند.

محمد۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۵۴

سلام
اینها همش دعوای زرگریه
قرار نیست هیچکس عوض بشه
دو هفته پیش زمزمه سوال از رییس جمهور در مجلس در خبرها آمد .
برای اینکه اون رو بی اثر کنن شایعه تغییرات در کابینه رو پیش کشیدن .
و گر نه هیچکس قرار نیست عوض بشود
باورنکنید

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۵۲

آره صبر كنيد تا 1400 همه با هم ميرن

هر جاي ديگه دنيا بوديم الان اين بنده هاي خدا دادگاهي و اعدام شده بودن ولي توي ايران ازشون تقدير هم ميشه

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۵۲

منافع شخصی باید اولویت اول نمایندگان باشد نه مردم .

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۵۰

مطمئن باشید که روحانی هیچ تغییری انجام نخواهد داد و در این راستا با مجلسی ها لابی خواهد کرد. روحانی استاد پشت گوش انداختن و لابی کردن است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۱۲

چرا باید تغییرات ایجاد کند تصمیمات را کسان دیگری گرفتن

حسن۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۴۷

عجله برای چی؟! لیست ارز دارو چی شد؟

معلمی۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۳۷

وزیران ضعیف و نمایندگان ضعیف کم نیستند بطحایی ربیعی رحمانی نوبخت شریعتمدار حجتی و...

چکیده۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۳:۴۴

همه دولت ومجلس باید برکنارشوند بی مدیریتی تاکی

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۶:۴۹

احمدی نژاد که الان آرزوی مردمه
بگو چوب خشک بهتر از ایناست

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۵:۰۷

فرض که همه برکنار شدند . کی بیاید ؟
!!احمدی نزاد مثلا؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۰ ۱۴:۴۳

نمایندگان تا کنون به وظایف خود عمل نکرده اند. الان با نزدیکی زمان انتخابات دارند کارهای تبلیغاتی می کنند.
لطفا دیگر به این نمایندگان رأی ندهید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.